Párszor borotváld még nyugodtan, utána hozzászoksz.
Nem vagyok amúgy egy sírós pityogós, de soha nem engednék gyantát a közelébe
Elvileg gyantázás után nem fog úgy szúrni, mert akkor nem nyesett lesz a szőr vége, hanem természetes, és lágyabb. De meg lehet mindent szokni. Igaz már nem emléxem nekem mennyi idő volt, jó pár éve kezdtem. Bár a hónom alja érdekes módon még mindíg fáj borotválás után, meg mikor nő a szőr, de már ahhoz is hozzászoktam... (Ez egy válasz HJC üzenetére (2008. 07. 09. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 13:59
Nem vagyok amúgy egy sírós pityogós, de soha nem engednék gyantát a közelébe
Elvileg gyantázás után nem fog úgy szúrni, mert akkor nem nyesett lesz a szőr vége, hanem természetes, és lágyabb. De meg lehet mindent szokni. Igaz már nem emléxem nekem mennyi idő volt, jó pár éve kezdtem. Bár a hónom alja érdekes módon még mindíg fáj borotválás után, meg mikor nő a szőr, de már ahhoz is hozzászoktam... (Ez egy válasz HJC üzenetére (2008. 07. 09. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
Pár napja borotváltam le először, és már nő vissza rendesen és szúr ám...
Ha legközelebb legyantázom és nő vissza akkor is szúrni fog, vagy még egy pár alkalomig borotváljam, hogy megszokja a bőröm.?
Pár napja borotváltam le először, és már nő vissza rendesen és szúr ám...
Ha legközelebb legyantázom és nő vissza akkor is szúrni fog, vagy még egy pár alkalomig borotváljam, hogy megszokja a bőröm.?
szerintem ha egy férfi elvárja a nőtől, hogy távolítsa el a fanszőrzetét, akkor sztem a nőnek is jobban esik, ha a férfi is leborotválja.
Az epilálás tényleg nagyon fáj,de most nincs lehetőségem gyantáztatni a mindennapos borotválástól meg már állandóan borostás vagyok.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:40
Üdv!
Most már minden módozatot kipróbáltam, de legjobban a hajnyírós megoldás jött be
Beállítom két mm-re, aztá hadd szóljon. Így még pont nem bök, hanem pont tökéletes.
Essunak: Ne tom hogy bírod, én majdnem elsírtam magam epilálásnál
Most már minden módozatot kipróbáltam, de legjobban a hajnyírós megoldás jött be
Beállítom két mm-re, aztá hadd szóljon. Így még pont nem bök, hanem pont tökéletes.Essunak: Ne tom hogy bírod, én majdnem elsírtam magam epilálásnál
Nekem is a hajnyíró jött be ,igaz néha borotválom is
nem mindig szúr érdekes módon,mikor nő vissza...de jobb, ha csak levágom,akkor egyáltalán nem..és majdnem kopasz akkor is.
nem mindig szúr érdekes módon,mikor nő vissza...de jobb, ha csak levágom,akkor egyáltalán nem..és majdnem kopasz akkor is.
Én a természetesség híve vagyok, ezért nem borotválom az intím szőrzetemet és a csajoktól sem várom ezt el, sőt kifejezetten izgat a szőrös punci.
Valahogy egyetértek veled,bár én szőrtelenítem magam,de néha azt gondolom,hogy abba kéne hagyni.A sok csupasz egyenpunci meg már kezd unalmas lenni.Persze a szex sokkal finomabb csupaszan.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 07. 15. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 07:40
Én a természetesség híve vagyok, ezért nem borotválom az intím szőrzetemet és a csajoktól sem várom ezt el, sőt kifejezetten izgat a szőrös punci.
Én is szőrtelenítek. Én úgy szoktam, hogy a zacsit, meg a rudi környékét csupaszra borotválom, fölül meg hagyok egy kevés szőrt, azt testszőrzetnyíróval rövidre nyírom. Nekem bejött.
kb egy hete gondoltam egyet, és leborotváltam a mellkasomat kísérletezés szempontjából, hogy megnézzem milyen, de nem jött be. Most ahogy nő vissza elég kemény a szőr. nem tudtok valamit, hogy hogy tudnám megpuhítani? krémezzem, vagy babaolaj, vagy...?
kb egy hete gondoltam egyet, és leborotváltam a mellkasomat kísérletezés szempontjából, hogy megnézzem milyen, de nem jött be. Most ahogy nő vissza elég kemény a szőr. nem tudtok valamit, hogy hogy tudnám megpuhítani? krémezzem, vagy babaolaj, vagy...?
Én is borotválom a mellkasom,és nekem is nagyon szúr.Szoktam kenni babaolajjal,de nem az igazi.Ha elég merész vagy gyantáztatsd,vagy epiláld,én szoktam így ha nől nem szúr annyira
Hát a gyantáztatást már próbáltam, egy bő hónapja elmentem kozmetikushoz, és legyantáztattam a hátam, mert kezdett picit szőrösödni itt-ott. A kozmetikus egy 30 körüli bomba nő volt, rendesen be is izgultam, hogy ez a gyantáztatás rendszeres lesz. De sajna le kellett mondanom erről az álmomról, mert a hátam úgy kipattogzott. Kentem én mindennel, de még most is látszik egy kicsit, pedig már jó bő honapja volt. Ezért gondoltam hogy kipróbálom a borotválást, de ez se jött be:-(. De gondolom ha rendesen visszanő a mellkasomon a szőr akkor megpuhul.
Okok, kipróbálom a babaolajat. köszi
Okok, kipróbálom a babaolajat. köszi
Sikeresen megvolt az előbb az első fanszőrzet borotválásom.
Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.
Meddig fog szúrni és milyen időközönként kell borotválni????
Én is gondolkozok már egy ideje, hogy elmegyek mellkasomat legyantáztatni a kozmetikushoz. Csak attól aggodom, h mennyire fog az fájni. Ha valaki gyantáztatta a mellkasát az írjon már tapasztalatokat. Előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.Meddig fog szúrni és milyen időközönként kell borotválni????
Én is gondolkozok már egy ideje, hogy elmegyek mellkasomat legyantáztatni a kozmetikushoz. Csak attól aggodom, h mennyire fog az fájni. Ha valaki gyantáztatta a mellkasát az írjon már tapasztalatokat. Előre is köszönöm!
Szúrni kb 2 napig fog az első 3-4 alkalommal. Utána megszokod. Én már nem is érzem. Borotválni olyan időközönként borotválod ahogy neked jól esik, meg amilyen gyorsan nő. Én kb 3 naponta szoktam, mert akkor már viszonylag nagy a borosta. De majd látod.
Én voltam gyantáztatni, és hát nem mondom, hogy kellemes volt, nem volt valami jó érzés, de teljesen kibírható. Csak nekem nem vált be:-(
Én voltam gyantáztatni, és hát nem mondom, hogy kellemes volt, nem volt valami jó érzés, de teljesen kibírható. Csak nekem nem vált be:-(
én nagyon imádom borotválni a férjemét utánna nagyon szép és izgato
Én néha gyantáztatom a mellkasom és elég fájdalmas de azért kibirható. Egy problémám van vele,hogy 10 napig tart.Ennél azért többre gondoltam.
(Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 07. 19. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 16:46
Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.
Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.Meddig fog szúrni és milyen időközönként kell borotválni????
10 napon keresztül gyantázzák a mellkasodat?
nem csoda, hogy fájdalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 21:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
Én néha gyantáztatom a mellkasom és elég fájdalmas de azért kibirható. Egy problémám van vele,hogy 10 napig tart.Ennél azért többre gondoltam.
Bocsi, rosszul fogalmaztam.A simaság tart 10 napig.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 22:33
10 napon keresztül gyantázzák a mellkasodat?
mi a jó abban a szőrös??
mi a jó abban, ha szőrös egy férfi?
ez teljesen szubjektív dolog...nekem attól férfias, ha szőrös...
(bár a szexhez, vagy akár a szerelemhez annyi minden más kell, nem ez az elsődleges szempont...egy szőrtelen pasival is lehet jó a szex)
de igazából én kedvelem, ha egy pasi szőrös (Ez egy válasz brojanica üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez teljesen szubjektív dolog...nekem attól férfias, ha szőrös...
(bár a szexhez, vagy akár a szerelemhez annyi minden más kell, nem ez az elsődleges szempont...egy szőrtelen pasival is lehet jó a szex)
de igazából én kedvelem, ha egy pasi szőrös (Ez egy válasz brojanica üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az igazi, amikor egymásnak borotváljuk. Hetente kétszer, már úgy megszoktuk, hogy elképzelni sem tudjuk szőrösen. Nagyon kellemes érzés szex közben is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 19:52
Törölt felhasználó (119038)
én nagyon imádom borotválni a férjemét utánna nagyon szép és izgato
Ha megvan a tapasztalat, akkor nem kell Fusion hozza, eleg egy Mach is
Egyebkent kb 3-4 nap utan jelenik meg a 'borosta', akkor kellemetlen egy kicsit a dolog. Ha gondolod, akkor ujra lehuzhatod, de ha varsz, egy par nap mulva elmulik a szuras.
(Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 07. 19. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 16:46
Egyebkent kb 3-4 nap utan jelenik meg a 'borosta', akkor kellemetlen egy kicsit a dolog. Ha gondolod, akkor ujra lehuzhatod, de ha varsz, egy par nap mulva elmulik a szuras.
Nem feltétlen 3-4 nap, ez egyéntől függ, nekem már másnap borostás egy picit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:00
Törölt felhasználó (62843)
Ha megvan a tapasztalat, akkor nem kell Fusion hozza, eleg egy Mach is

Clark Licker

edenkert2018
Monika M