csupasz puncinak csupasz pisztoly kell... ez evidens... mellesleg hamár a kiscsibe is figyel rá hogy ne egyél szőrszálakat... igen is ha kell megszenvedhetünk mi pasik is esetleges egy két patival vagy benővéssel... Melllesleg meg ezerszer higiénikusabb...
Köszi, megpróbálom, bár először nagyon rossz volt. Szúrt, égett, minden bajom volt. Többszöri borotválás után is piros foltok maradtak, de úgy látom h csökkent a számuk, szal lehet h hamarosan elmúlik.
Köszönöm a tanácsot.
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 17:43

Törölt felhasználó (347117)

Szia Shades!
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
Eddig borotva volt amit előnyben részesítettem. Mostmár a gyantára esküszöm

milyen gyantát használsz?
(Ez egy válasz náthi üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 16:55

Eddig borotva volt amit előnyben részesítettem. Mostmár a gyantára esküszöm

Epillátor-t használtatok már intim helyen?
Epillátor?
Aki itt a farkát borotválja az minden mást is borotvál? (lábak,mellkas) Mert az elég röhelyesen néz ki mikor egy faszi leborotválja ott, körbe meg szőrös...

Én mindenhol borotválom,mert mint írtad az elég furcsa ha ott csupasz,a többi testrész pedig szőrös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 25. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 11:42
Törölt felhasználó (100496)

Aki itt a farkát borotválja az minden mást is borotvál? (lábak,mellkas) Mert az elég röhelyesen néz ki mikor egy faszi leborotválja ott, körbe meg szőrös...

Szoktam epilátorral is,főleg nyáron amikor már unom a mindennapi borotválást.
(Ez egy válasz moooooo üzenetére (2008. 10. 25. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak a farkam tövét, és a zacsit borotválom csupaszra, a combomon marad, a farkam fölött meg rövidebbre nyírom csak. Így abszolút nem feltünő. Még koleszos koromban sem vette észre senki, pedig ott elég szabad szája volt mindenkinek. Szinte már-már tetmészetesnak hat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 25. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 11:42
Törölt felhasználó (100496)

egyetértek, így szerintem sem feltűnő és higiénikus is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 10:42
Törölt felhasználó (347117)

Én csak a farkam tövét, és a zacsit borotválom csupaszra, a combomon marad, a farkam fölött meg rövidebbre nyírom csak. Így abszolút nem feltünő. Még koleszos koromban sem vette észre senki, pedig ott elég szabad szája volt mindenkinek. Szinte már-már tetmészetesnak hat.
én is borotválom,kezdetben vakaroztam,de utánna megszokta a borom,es mar nem viszked,szép sima,csupasz
a csajoknak ez jo,
a csajoknak ez jo,
Én is borotválom , és nem tudom ki hogy van vele , de másnap mikor olyan kis sima , állandóan dugnák . A párom is tudja , hogy ilyenkor jobban élvezem . Ez persze Ő rá is igaz , mikor neki is puha és sima a bőre , akkor neki is teljesen más érzés . Vagy így vagy úgy , de állandóan kanos vagyok !

15 éves vagyok. Fél éve már én is borotválom. És valahogy, sokkal jobban is érzem magam. Sokkal szebbnek érzem a dákómat.
gyere vissza három év múlva:prune

15 évesen a farkadat borotválod? B+ még az arcodon sincs szőr...
Pisti állítsd le magad, farokborotválás, kurvázás, talán elöbb nőljél fel.
Remélem valami kekec admin megtalál és elzavar.
Vagy ha mégis idetalálsz akkor legalább ne hangoztasd hogy 15 vagy... (Ez egy válasz Pisti86 üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 18:16
Remélem valami kekec admin megtalál és elzavar.
Vagy ha mégis idetalálsz akkor legalább ne hangoztasd hogy 15 vagy... (Ez egy válasz Pisti86 üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

15 éves vagyok. Fél éve már én is borotválom. És valahogy, sokkal jobban is érzem magam. Sokkal szebbnek érzem a dákómat.

Egy kicsit lehet borotválni,sokkal jobban szereti a barátnöm is.Igy jobban szeret dugni.
Az én csajom is szereti, ha ápolt vagyok. A bortoválás után hamar lesz borostás. A gyanta nagyon bejött.
Nem tud valaki egy jó helyet, ahol meg lehet csináltatni a teljes férfi intim gyantázást?
Nem tud valaki egy jó helyet, ahol meg lehet csináltatni a teljes férfi intim gyantázást?
Lécci valaki tegyen fel képsorozatot a borotvált kukacáról.Koszi szépen.Aki nem szégyenlos.
es milyen sorozatra gondoltal? kokadt allpotban induljon es vegzodjon egy merev, g*citol csillogo allapotban?
(Ez egy válasz 1231233 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 13:13

Lécci valaki tegyen fel képsorozatot a borotvált kukacáról.Koszi szépen.Aki nem szégyenlos.