No igen. Én tipikusan az a nő vagyok, aki nem a testől indul be. (Főleg nem egy farok látványától.) Nekem kell az a plusz, amitől a férfit FÉRFINAK érzem. És ha ez megvan, akkor lehet szőrös, lehet csupasz, tök lényegtelen. Kisugárzás, sharm, illat, feromonok? Fene tudja, de több a testnél.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 07:17

tökéletesen egyetértek...inkább tartom igénytelennek azt, amikor a dzsungel lábak és dzsungelhas között hirtelen ott az irtás, mint egy tiszta, kellemes, egybefüggő csalitost...
azonkívül a szex sok esetben nem pusztán testi vágy, hanem párosul hozzá olyan plusz, ami a partnerben lakik...ha az elég erős, akkor elenyésző a szőr hatása a szájra nézve
azonkívül a szex sok esetben nem pusztán testi vágy, hanem párosul hozzá olyan plusz, ami a partnerben lakik...ha az elég erős, akkor elenyésző a szőr hatása a szájra nézve
én kicsit vagyok csak szörös,de nullásgéppel nyirom kb 3-4 milisre!akkor tényleg nem hülye az összkép

Kezdeném az elején.
Párunk véleménye a mérvadó. Ha Őt zavarja a szőr, nem érdekel, hogy másik 90 nőt nem és fordítva: ha Ő megbékélt a szőrrel, a 90 nő csupaszság-igénye hagy hidegen.
Saját véleményem az, hogy a szőrmentes bőr érzékenyebb, jobban esik a kényeztetés.
Viszont akkor a környéken se legyen "őserdő".
:o)
Párunk véleménye a mérvadó. Ha Őt zavarja a szőr, nem érdekel, hogy másik 90 nőt nem és fordítva: ha Ő megbékélt a szőrrel, a 90 nő csupaszság-igénye hagy hidegen.
Saját véleményem az, hogy a szőrmentes bőr érzékenyebb, jobban esik a kényeztetés.
Viszont akkor a környéken se legyen "őserdő".
:o)
tökéletesen egyetértek...inkább tartom igénytelennek azt, amikor a dzsungel lábak és dzsungelhas között hirtelen ott az irtás, mint egy tiszta, kellemes, egybefüggő csalitost...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 00:06
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Csatlakozom. Meg aztán mit kezdjen ezzel a divattal az, aki tetőtől talpig szőrös? Mert szerintem vicces egy puca szeméremtest, ami egy szőrös has alól kandikál ki és két szőrös lábba fut bele...
Nem hiszem, hogy a szex minősége és a szőr mennyisége fordítottan arányos lenne.
Szőrös, nem szőrös, szerintem lényegtelen kérdés.
Nem hiszem, hogy a szex minősége és a szőr mennyisége fordítottan arányos lenne.

Csatlakozom. Meg aztán mit kezdjen ezzel a divattal az, aki tetőtől talpig szőrös? Mert szerintem vicces egy puca szeméremtest, ami egy szőrös has alól kandikál ki és két szőrös lábba fut bele...
Szőrös, nem szőrös, szerintem lényegtelen kérdés.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:54

nos...szerencsére vagyunk nők egy páran, akik nem gondolják, hogy gusztustalan lenne egy szőrös farok
engem a számba került szőrnél speciel sokkal jobban zavar, ha valaki semmitmondó hszekkel szórja tele a fórumot

Sorry, nem figyeltem hogy írtál rá. Sima normál tescoban is pár száz forintért kapható görgőset. A csíkokat külön veszem az is pár száz Ft. Mikróban felmelegítem és adj neki...
(Ez egy válasz shanky üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
nos...szerencsére vagyunk nők egy páran, akik nem gondolják, hogy gusztustalan lenne egy szőrös farok
engem a számba került szőrnél speciel sokkal jobban zavar, ha valaki semmitmondó hszekkel szórja tele a fórumot
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:44

mára ez már kötelező. aki nem, az gusztustalan,z az igazság. nincs is annál rosszab, ha a nőd szájába megy a szőr.sztem
mára ez már kötelező. aki nem, az gusztustalan,z az igazság. nincs is annál rosszab, ha a nőd szájába megy a szőr.sztem
Én eddig 3évig borotfáltam nem rég vettem bátorságot a gyantához..mikor kiszálltam a székből azt mondta soha..de mikor után 5hétig nem voltam szörös,akkor elhatároztam h gyantáztatni fogom sokkal igényesebbnek tartom!és igy kényelmesebb is!
Én nem borotválom

Jol raereztem, mi? Na ha lesz idom megcsinalom
(Ez egy válasz 1231233 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 15:37

Pontosan.Eloszor lankadt,kókadt és a végén egy attól a bizonyos dologtól csillogó.De a sajátod legyen!
Hi!
A borotválás nekem is bejön, csak a csajom nem szeretia kopaszt.
A csajos a "bundára" gerjed, csak én ettől olyan igénytelennek érzem magam egy idő után.
Modja nekem hogy, a Férfihez hozzzá tartozik ez is, hmmm
A borotválás nekem is bejön, csak a csajom nem szeretia kopaszt.
A csajos a "bundára" gerjed, csak én ettől olyan igénytelennek érzem magam egy idő után.
Modja nekem hogy, a Férfihez hozzzá tartozik ez is, hmmm
Pontosan.Eloszor lankadt,kókadt és a végén egy attól a bizonyos dologtól csillogó.De a sajátod legyen!
Szerinted az magyar amatőrök/magyar fiúk kategóriában mit találsz?
(Ez egy válasz 1231233 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 13:13

Lécci valaki tegyen fel képsorozatot a borotvált kukacáról.Koszi szépen.Aki nem szégyenlos.
es milyen sorozatra gondoltal? kokadt allpotban induljon es vegzodjon egy merev, g*citol csillogo allapotban?
(Ez egy válasz 1231233 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 13:13

Lécci valaki tegyen fel képsorozatot a borotvált kukacáról.Koszi szépen.Aki nem szégyenlos.
Az én csajom is szereti, ha ápolt vagyok. A bortoválás után hamar lesz borostás. A gyanta nagyon bejött.
Nem tud valaki egy jó helyet, ahol meg lehet csináltatni a teljes férfi intim gyantázást?
Nem tud valaki egy jó helyet, ahol meg lehet csináltatni a teljes férfi intim gyantázást?
Egy kicsit lehet borotválni,sokkal jobban szereti a barátnöm is.Igy jobban szeret dugni.
Pisti állítsd le magad, farokborotválás, kurvázás, talán elöbb nőljél fel.
Remélem valami kekec admin megtalál és elzavar.
Vagy ha mégis idetalálsz akkor legalább ne hangoztasd hogy 15 vagy... (Ez egy válasz Pisti86 üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 18:16
Remélem valami kekec admin megtalál és elzavar.
Vagy ha mégis idetalálsz akkor legalább ne hangoztasd hogy 15 vagy... (Ez egy válasz Pisti86 üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

15 éves vagyok. Fél éve már én is borotválom. És valahogy, sokkal jobban is érzem magam. Sokkal szebbnek érzem a dákómat.
gyere vissza három év múlva:prune

gyere vissza három év múlva:prune

15 évesen a farkadat borotválod? B+ még az arcodon sincs szőr...