én a természeteset szeretem...
Ha a természeteset szereted, soha nem szoptál simára borotvált kukit. Isteni! A zacsi is nagyon jó borotváltan! Próbáld ki!!!
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Állítólag hintőporral. Anélkül ne próbáld ki semmiképp !
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 03. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tervezek gyantázást, csak nem tudom elképzelni hogy a zacsit hogy tudják gyantázni.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor fürdők akkor borotválom a vízben.simább és hosszas tartás
Monodm: kifeszíted a bőrt... Nekem azt mondta a kozmetikus, hogy "denevér"... Nem értettem... Megmutatta.
Végülis tényelg úgy nézhetett ki felülről a zacsim, mint egy bőregér.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 09:32
Végülis tényelg úgy nézhetett ki felülről a zacsim, mint egy bőregér.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tervezek gyantázást, csak nem tudom elképzelni hogy a zacsit hogy tudják gyantázni.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle.
Nincs hintőpor meg semmiféle trükk!! Mint már korábban írtam: NEM patronos gyantával csinálják (legalábbis akihez én járok) hanem viaszgyantával - ez sokkal kíméletesebb és nem tép. Egyébként ahogy előttem is írták a kozmetikus csajnak a művelet közben segíteni kell kifeszíteni a bőrt, a farkad hol erre hol arra odéb rakni - szóval nem csak bekeni aztán ránt.... A zacsit is simán leszedi és ki lehet bírni. A mellkas gyantázása sokkal fájdlmasabb mint a zacsi. Ezt komolyan mondom. Én idén január óta járok intim gyantára már jópárszor voltam, van tapasztalatom benne. Simán elviselhető és az eredmény meg a tartóssága a legjobb mindennél. Korábban én is krémeztem meg borotváltam de ez vált be a legjobban. Különben jövő héten megyek megint. Szóval hajrá gyanta
Szeretem a szőrmentes dolgokat.Nincs is annál jobb előjáték mint egymást simára borotválni. Gyakran kezdjjük így a szeretkezést, aztán egy kis olaj, imádom maszírozni a barátom farkát, golyóit. Aztán persze vissszakapom.
Fürdés közben a legegyszerűbb borotválni. Nem kell hozzá semmi más, csak egy borotva. Aztán jól felállítani, mert úgy sokkal könnyebb.
Tömören: körülményes, de a nők hálásak érte...
Mindig borotvát használok, simán megy vele. Mást még nem is próbáltam
Régebben borotvát használtam. Nemrég viszont vettem egy akkus testszőrtelenítőt. Száraz-nedves, úgyhogy simán zuhany közben lehet vele dolgozni. A gyantát is kipróbáltam, de nekem nem volt jó. Nem győztem utána kenni, meg porozni
A testszőrnyíró tényleg nagyon jó,én is használom. Te csak intimre,vagy más testrészekre is használod?
(Ez egy válasz károlyherceg üzenetére (2010. 10. 02. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 08:37
Régebben borotvát használtam. Nemrég viszont vettem egy akkus testszőrtelenítőt. Száraz-nedves, úgyhogy simán zuhany közben lehet vele dolgozni. A gyantát is kipróbáltam, de nekem nem volt jó. Nem győztem utána kenni, meg porozni
Szerintetek milyen fazonra borotváljam le a szőrzetem. Kinek mi vált be?
Egyszer leborotváltam... a párom sírt a nevetéstől..
azt mondta inkább ne. Így szokta meg.
azt mondta inkább ne. Így szokta meg.
Borotváljátok csak le, jobb az úgy.
Teljesen csupasz, egyszerű de nagyszerű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 16. kedd 14:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
Én is lenyestem pucérra nékány éve és az én nejem is röhögőgörcsöt kapott.
Ráadásul egy kétig úgy viszketett, majd belehaltam.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 16. kedd 14:17
Azóta csak rövidítem szakállborotvával. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
Akkor a te nejed nem tudja milyen franciázni szőr nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 17. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 07:51
Törölt felhasználó (457133)
Én is lenyestem pucérra nékány éve és az én nejem is röhögőgörcsöt kapott.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával.
borotvált fasz borotvált punci szerintem ideális

Clark Licker

nastar
Ivone