gyantázás alatt milyen pózba kell lenni?ha valaki volt már irja meg nekem
5 hétig bírja? Irigyellek,nekem 10 nap után már minden szőrszál kinn van és 2 hét után már annyira kinő,hogy gyantázható.Mostanában epilátorral szoktam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 18. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 18. szerda 13:35
Törölt felhasználó (731726)

Én már 7-szer voltam és semmi kipattogás, csak a sima bőr....
Az biztos h nem kellemes, de sztem a mellkas az fájdalmasabb sokkal - főleg középpen a csontnál. Nekem kb. 5 hétig bírja, ill. akkor már van olyan hosszú, h újra el lehet menni megint. Sztem is ez a legtökéletsebb megoldás. Mivel csinálták, görgös gyantapatronnal, viaszgyantával, vagy cukorgyantával? Hol voltál, szépségszalon - kozmetikus? Ha itt nem akarod megírni (reklám) akkor ide jöhet: gbeng@freemail.hu. Előre is köszi.

Én már 7-szer voltam és semmi kipattogás, csak a sima bőr....
Az biztos h nem kellemes, de sztem a mellkas az fájdalmasabb sokkal - főleg középpen a csontnál. Nekem kb. 5 hétig bírja, ill. akkor már van olyan hosszú, h újra el lehet menni megint. Sztem is ez a legtökéletsebb megoldás. Mivel csinálták, görgös gyantapatronnal, viaszgyantával, vagy cukorgyantával? Hol voltál, szépségszalon - kozmetikus? Ha itt nem akarod megírni (reklám) akkor ide jöhet: gbeng@freemail.hu. Előre is köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 14. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 15:04

Törölt felhasználó (16046)

A héten elmentem gyantáztatni ott lent délen. Nem ez volt életem legkellemesebb élménye, de abszolút nem volt vészes. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja bírni, és mennyire fog kipattogzani, de egyelőre tökéletes.

Én csak a zacsit borotválom, a többi meg rövidre vágva
A héten elmentem gyantáztatni ott lent délen. Nem ez volt életem legkellemesebb élménye, de abszolút nem volt vészes. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja bírni, és mennyire fog kipattogzani, de egyelőre tökéletes.

Na végre, hogy érted! Kellemes amikor az intim részek egybeérnek, olajjal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 06. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 06. kedd 17:13
Törölt felhasználó (760203)

Gratulálolk! Egyet értek! Tíz évvel ezelőtt, még én is a bundás puncit szerettem, aztán jött egy barátnő, aki kopasz volt , eleinte furcsa volt de később megszoktam, majd én is el kezdtem borotváln i magam!! Azóta is ilyen vagyok! Ha síkosítót, használunk egészen fantasztikus a meztelen bőrők érintkezése!
Gratulálolk! Egyet értek! Tíz évvel ezelőtt, még én is a bundás puncit szerettem, aztán jött egy barátnő, aki kopasz volt , eleinte furcsa volt de később megszoktam, majd én is el kezdtem borotváln i magam!! Azóta is ilyen vagyok! Ha síkosítót, használunk egészen fantasztikus a meztelen bőrők érintkezése!
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2010. 06. 26. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 26. szombat 11:08

Nem sok fiúm volt eddig (5), de a csupasz kukik sokkal jobban tetszenek. Én is teljesen csupasz vagyok, szeretem ha szeretkezés alatt egymáshoz simulunk.Olajjall még jobb. Csúszik minden!
az nagyon izgi tud lenni mikor egy csaj borotválja a farkam... húúú akkor nagyon keményen fel tudok állni...
Rám minden t modhatsz, csak azt nem, hogy kopasz vagyok. Barátommal egymást borotváljuk, de csak az intim helyeken. Hajunk viszont renden van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 26. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 26. szombat 14:30
Törölt felhasználó (69371)

már elnézést, de a kopasz nőkkel nagyon eltértetek a topic témájától!!!

már elnézést, de a kopasz nőkkel nagyon eltértetek a topic témájától!!!

Nem sok fiúm volt eddig (5), de a csupasz kukik sokkal jobban tetszenek. Én is teljesen csupasz vagyok, szeretem ha szeretkezés alatt egymáshoz simulunk.Olajjall még jobb. Csúszik minden!
a kopasz puncik jönnek be inkább.. nem a kopasz nők.
Ha a kopasz nők jönnek be, ajánlom Sinéad O'Connort.
http://www.youtube.com/watch?v=iYw8JR1N90o (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 06. 23. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 23. szerda 17:33
http://www.youtube.com/watch?v=iYw8JR1N90o (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 06. 23. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

én azt szeretem, ha a nő kopasz, vagy nagyon kicsi szőr van csak rajta. Volt hogy én is borotváltam a szőrömet, de nem tetszett az aktuális partnernek. Azt vettem észre, hogy a nőknek az jön be, ha fazonra van vágva, tehát szőrös, de mégsem egy dzsungel.
a nőnek nem kell szőrtelennek lennie... mondjuk kinek mi áll jól. van akinek jobban áll egy szexi kis fazoncsík, vagy háromszög, de van olyan punci, ami kopaszon a legszexibb
én azt szeretem, ha a nő kopasz, vagy nagyon kicsi szőr van csak rajta. Volt hogy én is borotváltam a szőrömet, de nem tetszett az aktuális partnernek. Azt vettem észre, hogy a nőknek az jön be, ha fazonra van vágva, tehát szőrös, de mégsem egy dzsungel.
Nálam a nőknél nem elvárás, szeretem a dzsungelt is...
Tíz éve borotválom, már csak a megszokás miatt is.
Én is borotválom kb 20 éve és így jobban érzem is magam mint szőrösen popót is nekem ez így természetes sokkal izgatóbb mint a szőrös szerintem,jobban tűzbe jövök ha egy farok csupasz,bár nős vagyok de ez így van.
Én azért nem nevezném igénytelennek,vagy undorítónak ha valaki nem borotválja.Bár én borotválkozok,de minden évben van egy hosszabb,rövidebb időszak amikor meg hagyom nőni,és egyáltalán nem igénytelen,hiszen valójában ez a természetes állapot.A nők jelentős része kedveli ha szőrös egy pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 19. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 19. szombat 14:08
Törölt felhasználó (465273)

hali. nem is tudom miért kérdéses, hogy borotváljad-e... szerinten teljesen normális, ha borotválod a farkad. A fazont ajánlom a legjobban. egy szőrös farok undorító. nem is tudom hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy ne borotválja... hetero vagyok, és ha meglátok egy szőrös faszt, elundorodok, de volt már olyan, hogy megláttam egy fazonra borotvált faszt, és felállt a farkam... na ennyi a különbség
hali. nem is tudom miért kérdéses, hogy borotváljad-e... szerinten teljesen normális, ha borotválod a farkad. A fazont ajánlom a legjobban. egy szőrös farok undorító. nem is tudom hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy ne borotválja... hetero vagyok, és ha meglátok egy szőrös faszt, elundorodok, de volt már olyan, hogy megláttam egy fazonra borotvált faszt, és felállt a farkam... na ennyi a különbség