Hát ha kozmetikushoz nem akarsz menni és borotválni sem akarod,akkor marad a gyanta vagy az epilátor.
(Ez egy válasz pityu99939 üzenetére (2010. 06. 08. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 08. kedd 09:14

Kicsit más kérdésem lenne, de azért valamelyest idetartozik... Van esetleg vmi tippetek, mivel lenne érdemes vállról lekapni a szőrt? Engem ott idegesít, és 1-2 éve olykor-olykor leborotváltam. Nem sűrű, de elég hosszúra megnő egy idő után, ami nem tetszik ott. Namost már egyre gyakrabban kellene, még ez is beleférne (heti 1), de ugye folyamatosan erősödik és sűrűsödik... Tehát vmi más megoldást kellene találni... Kozmetikushoz nem szívesen mennék, eddig nem voltam, most is másképp oldanám meg...
Köszi előre is!

egymásnak borotváljuk.előjátéknak is jó nagyon élvezzük..
Kicsit más kérdésem lenne, de azért valamelyest idetartozik... Van esetleg vmi tippetek, mivel lenne érdemes vállról lekapni a szőrt? Engem ott idegesít, és 1-2 éve olykor-olykor leborotváltam. Nem sűrű, de elég hosszúra megnő egy idő után, ami nem tetszik ott. Namost már egyre gyakrabban kellene, még ez is beleférne (heti 1), de ugye folyamatosan erősödik és sűrűsödik... Tehát vmi más megoldást kellene találni... Kozmetikushoz nem szívesen mennék, eddig nem voltam, most is másképp oldanám meg...
Köszi előre is!

A fiatalabbak nagy százaléka és ahogy korosabbak az emberek egyre kisebb százalék aki borotválja.
Érdekes,engem is sokszor megnéznek ha borotválom,sőt volt aki már rá is kérdezett,hogy mi a jó ebben. (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2010. 05. 28. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 28. péntek 08:33
Érdekes,engem is sokszor megnéznek ha borotválom,sőt volt aki már rá is kérdezett,hogy mi a jó ebben. (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2010. 05. 28. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintetek a nők és a fériak hány százaléka végez intim borotválást? Engem még minidg megnéznek a szaunában, mert borotválom magam lent is.
epillátorral kell leszedni a szőrt, elején kicsit fájdalmas ,de 1hónapig birja ,és kopik a szőr..
Szerintetek a nők és a fériak hány százaléka végez intim borotválást? Engem még minidg megnéznek a szaunában, mert borotválom magam lent is.
Ne arra a görgős gyantázó gépre gondolj amivel szoktak dolgozni a kozmetikusok!!! Viaszgyantával csinálja ami sokkal kíméletesebb. Egyébként pl. a mellkas fájdalmasabb mint az intim. Azzal a gyantázó géppel én sem engedném - mert hülye azért nem vagyok...
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 04. 29. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért kiváncsi lennék a zacsit hogy gyantázza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 28. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 28. szerda 22:36
Törölt felhasználó (731726)

Sziasztok! Én tudok olyan kozmetikust aki csinál ffi intim gyantát. Nekem már 4. alkalommal csinálta és egyáltalán nem fájt. A két alkalom közt kb. 4-6 hét telt el. Ha vkit érdekel akkor írjon e-mail-t. gbeng@freemail.hu -ra. (azért nem írom ide mert az reklám lenne...sztem!) üdv. mindenkinek
Sziasztok! Én tudok olyan kozmetikust aki csinál ffi intim gyantát. Nekem már 4. alkalommal csinálta és egyáltalán nem fájt. A két alkalom közt kb. 4-6 hét telt el. Ha vkit érdekel akkor írjon e-mail-t. gbeng@freemail.hu -ra. (azért nem írom ide mert az reklám lenne...sztem!) üdv. mindenkinek
(Ez egy válasz Cartsu üzenetére (2010. 04. 06. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 06. kedd 13:25

Én is a szörtelen mellett voksolsok. Kár hogy kevés kozmetikus vállal pasit, és sajna a környékünkön egyet sem tudok. Pedig gyantával szerintem tuti, és viszonylag tartós is. Szenvedni sem szenved az ember fia ha szakavatott kezekbe kerül. És a csajok is jobban imádják...

Bocsi, csak mástól láttam ezt a módszert, de többet nem teszem! Nem reklám akart lenni.
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2010. 04. 20. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 20. kedd 14:06

Én így szeretem!
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/xxxxxxxx
(ne itt és így reklámozzátok magatokat! írj véleményt, és max. rakj be egy képet illusztrációnak!) :tom

(ne itt és így reklámozzátok magatokat! írj véleményt, és max. rakj be egy képet illusztrációnak!) :tom

Én disznóperzselővel szoktam : ) !
Én így szeretem!

Simán szeretem, de legalább legyen szépen kiigazítva. Bár én nem merném megcsinálni a barátomnak...

Én is borotválom és szerintem sokkal csinosabb és higiénikusabb. Na meg a csajnak nem kell a szőrszálakat köpkodni egy orál után.

Én is a szörtelen mellett voksolsok. Kár hogy kevés kozmetikus vállal pasit, és sajna a környékünkön egyet sem tudok. Pedig gyantával szerintem tuti, és viszonylag tartós is. Szenvedni sem szenved az ember fia ha szakavatott kezekbe kerül. És a csajok is jobban imádják...

Már aki bírja. De ha jó nektek akkor élvezzétek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 20. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 20. szombat 00:31
Törölt felhasználó (421345)

Nagyon jó meoldást találtunk a kedvesemmel.
gyertyát gyújtunk és leégetjük egymás szőrzetét.Fantasztikus élvezet. Közben a faggyut a farkára csöpögtetem. Fantasztikus.
gyertyát gyújtunk és leégetjük egymás szőrzetét.Fantasztikus élvezet. Közben a faggyut a farkára csöpögtetem. Fantasztikus.
Én tegnap szőrtelenítettemelőször az életemben. Reggeli, hirtelen kósza 5let volt - megvalósítottam
Szerintem nagyon jó - kedvesem szerint növesszem vissza a szőrömet :(

Szerintem nagyon jó - kedvesem szerint növesszem vissza a szőrömet :(
15éve csupasz a szerszám, és eddig egyetlen nőm sem mondta, hogy növesszem vissza a bozontot. Nekem ez elég volt véleményként. Egyébként meg hetente 2-3x borotválom és így totál selymes marad a bőr. Egyszerűen nincs ideje kinőni. Mára el sem tudom képzelni másként

Nagyon jó meoldást találtunk a kedvesemmel.
A krémet én sem kedvelem,bár egy időben használtam.Nullás géppel akkor szoktam ha már jó nagyra nő és borotválás előtt azzal nyírom le.Sajnos én nagyon gyorsan szőrösödök és ha azt akarom,hogy sima legyen minden nap borotválnom kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 12. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 12. péntek 14:35
Törölt felhasználó (69371)

korábban már leírtam. én próbáltam krémet, de egyszer kicsit megmart, nem volt túl kellemes, de később sem vált be. elektromos borotva se az igazi. én nullás géppel idafigyelve, hogy a zacsit ne csípjem be, levágom a nagyját, aztán borotva. kporábban kádban csináltam, de valami érdekeset fedeztem be, ami lehet csak az én esetemben van így, de szárazon borotváltam ilyen eldobhatós két pengés borotvával. pillanatok alatt megvagyok, nem ég (vizesen szokott) sőt nincs semmi. én mostanában így csinálom mindig.
olvastam, hogy valaki 3 naponta borotválja. én is hamar szőrösödök, de 3 nap után nem látszik semmi még, éppen ezért havonta űzöm a gyakorlatot.
olvastam, hogy valaki 3 naponta borotválja. én is hamar szőrösödök, de 3 nap után nem látszik semmi még, éppen ezért havonta űzöm a gyakorlatot.