Szerintem nem olyan veszélyes. Nekem már rutinból megy
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Borotva párti vagyok én is.
Ha gyantázás fő ellenérve a fájdalom, akkor valami helyi érzéstelenítő, vagy zsibbasztó krém? Régen volt a lidokain. Van még olyan? Gondolom nem az enyém a NOBEL díj a felfedezésért, de szeretném tudni, miért nem használnak ilyen módszert? Valaki már próbálta esetleg?
Így van,kicsit veszélyesebb is...főleg a zacsin használva.
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem a borotva egy kényelmesebb megoldás.
Az biztos, hogy a gyantázás nem túl kellemes, de szerintem ennyi szenvedést megér. Mégiscsak tartósabb. Az epilátor elég macerás, és szerintem baromi kellemetlen. Sokkal rosszabb mint a max 1/2 óra gyanta. Csak kár hogy kozmetikust úgy kell vadászni. Nagyon kevesen vállalnak be pasit gyantázni...
És szerintem ha a csajok kibírják, és szenvednek azért hogy nekünk tetszenek, akkor ennyit mi is megtehetünk....
És szerintem ha a csajok kibírják, és szenvednek azért hogy nekünk tetszenek, akkor ennyit mi is megtehetünk....
Mi is szoktuk egymást borotválni.Elég jó előjátéknak is.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 03. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 18:01

Mi egymásnak szoktuk géppel,rövidre vágva,és akkor nem szur,de nem is öserdő,nem is fáj,nincs is szörbenövés.nem szeretném,ha belémkerülne a szörszál..:/
Mi egymásnak szoktuk géppel,rövidre vágva,és akkor nem szur,de nem is öserdő,nem is fáj,nincs is szörbenövés.nem szeretném,ha belémkerülne a szörszál..:/
én mindig elcseszem azzal, hogy elfelejtem borotválni, megnő és utána meg még macerásabb a borotva. az epilátor meg a gyanta meg valahogy nem túl bíztató

Igaz igaz, egy minimális igazítás nem árt a pénisz körül. Én ritkán vágom le csupaszra,de a tövénél mindig rövid + néha a zacsit is
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 30. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 15:39

hát a csupasz a fériaknál is mostmár kell sokkal gusztább szerintem és szebben is nézki mint egy csomo szörcsömö a fasz körül
Szerintem ma már minden férfi borotválja vagy legalább faznra igazítja. Biztos vannak kivételek.A gyengébb nem pedig csak csupaszon vagy egy kis csíkkal jelenik meg! Így sokkal jobb. Szeretem a csupaszdolgokat.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 30. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 15:39

hát a csupasz a fériaknál is mostmár kell sokkal gusztább szerintem és szebben is nézki mint egy csomo szörcsömö a fasz körül
Hát egyszerűen ott is a borotvával több irányból átmegyek rajta többször. Nekem teljesen sima utána, másnap már kicsit szúr, ahogy nő a szőr, de aznap teljesen sima.
(Ez egy válasz zséééééé üzenetére (2009. 10. 30. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 21:53

Szia,és fent hogy bírod tükörsimára vágni?zacsin nem gond,de fent bármit csinálok mindik szúr,ezért akarom gyantáztatni.De írtak már arrol is rosszat.
Szia,és fent hogy bírod tükörsimára vágni?zacsin nem gond,de fent bármit csinálok mindik szúr,ezért akarom gyantáztatni.De írtak már arrol is rosszat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 30. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 13:56
Törölt felhasználó (143387)

Én egyszer szántam rá magam, hogy elmenjek gyantáztatni, hát azóta se mentem
. A fájdalom még elviselhető, de utána vagy egy hónapig tiszta kiütés volt. Nálam marad a borotva. Legelőször csak rövidre nyírtam, asztán fokozatosan mindig egyre kevesebb szőrt hagytam. Mostmár elég régóta tiszta csupasz. Egy ideje pedig már a felsőtestem(mellkas,has) is borotválom. Így sokkal jobban érzem magam, és barátnőm is szívesebben simogatja, nyalogatja végig a testem. :P

Sziasztok!
Bátorkodom kipróbálni az epilálást. Az lenne a kérdésem,hogy mennyire fájdalmas vagy mire számítsak? Ki lehet bírni? Tanácsokat és technikákat is elfogadok,hogy hogyan kezdjek hozzá.
Bátorkodom kipróbálni az epilálást. Az lenne a kérdésem,hogy mennyire fájdalmas vagy mire számítsak? Ki lehet bírni? Tanácsokat és technikákat is elfogadok,hogy hogyan kezdjek hozzá.
Szép szép, ha egy férfi is csupasz azon a helyen, csak ne szúrna annyira, ez az ami engem nagyon zavar szeretkezés közben. Lehet, hogy én vagyok nagyon érzékeny bőrű, mert én magamnál nem vettem észre, hogy szúrna, és a férjem sem panaszkodott meg,de lehet azért, mert én epilálok és szinte 10 napig teljesen sima, és utána is nagyon lágy szőrzet jön ki, de borotválásnál már aznap lehet érezni, hogy szúr.
Általában legtöbb férfi nem vállalja be az epilálást vagy a gyantázást, de így borotválva viszont nagyon kellemetlen lehet a szeretkezés.
Mi már ott tartunk, hogy inkább legyen szőrös, csak ne szúrjon, mert engem nagyon ki tud zökkenteni a szeretkezésből.
Általában legtöbb férfi nem vállalja be az epilálást vagy a gyantázást, de így borotválva viszont nagyon kellemetlen lehet a szeretkezés.
Mi már ott tartunk, hogy inkább legyen szőrös, csak ne szúrjon, mert engem nagyon ki tud zökkenteni a szeretkezésből.
Én egyszer szántam rá magam, hogy elmenjek gyantáztatni, hát azóta se mentem
. A fájdalom még elviselhető, de utána vagy egy hónapig tiszta kiütés volt. Nálam marad a borotva. Legelőször csak rövidre nyírtam, asztán fokozatosan mindig egyre kevesebb szőrt hagytam. Mostmár elég régóta tiszta csupasz. Egy ideje pedig már a felsőtestem(mellkas,has) is borotválom. Így sokkal jobban érzem magam, és barátnőm is szívesebben simogatja, nyalogatja végig a testem. :P

Mielőtt beinvesztálsz eszközökbe, menj el egy kozmetikushoz gyantáztatni, hogy tudd milyen
Sztem magadnak nem egyszerű gyantázni mert közben fesziteni is kell a bőrt ,plussz tépni stb...
Én feleségem epilátor gépét szoktam használni időközönként ez egyszerübb bár fájdalmasabb egy kicsit. És arra is készülj fel ,hogy több lessz a szőrbenővés majd ebből a gyulladás vagy pattanás, persze ez bőrtipustól is függ. Jahh és a zacsin marad a borotva

Sztem magadnak nem egyszerű gyantázni mert közben fesziteni is kell a bőrt ,plussz tépni stb...
Én feleségem epilátor gépét szoktam használni időközönként ez egyszerübb bár fájdalmasabb egy kicsit. És arra is készülj fel ,hogy több lessz a szőrbenővés majd ebből a gyulladás vagy pattanás, persze ez bőrtipustól is függ. Jahh és a zacsin marad a borotva

Sziasztok,saját magamnak szeretném gyantázni(unom a borotvát,nem tartós)de még nem probáltam.Milyen gyantát kell venni,hogy kell csinálni,és hol vegyek.Kinek mi a tapasztalata.Köszönöm a segítséget előre is.
de legalább ötletet adtál a mazochistáknak
én imádom, h a férjemet rá tudtam venni egy alapos szőrtelenítésre. ma már el sem tudná képzelni, h szőrös legyen. és imádom végigcsókolni a hasa alját is, mert nem a szőrt kell nyalogatni... (Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 00:30

én imádom, h a férjemet rá tudtam venni egy alapos szőrtelenítésre. ma már el sem tudná képzelni, h szőrös legyen. és imádom végigcsókolni a hasa alját is, mert nem a szőrt kell nyalogatni... (Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 16. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A tapasztalat azt mutatja, hogy használható, de nem azokon a részeken, ahol vékony a bőr.
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...
Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást.
Tehát a zacsin nem biztos, hogy praktiqs, mivel a bőrredőkbe belehúzhat, tehát egy részét megnyúzhatja... Az meg aúúúú...

Legalábbis a körkéses philips tud ilyen extra szolgáltatást.