After shave. Beszarsz a gyönyörtől, de hamar elmúlik. Aztán mindenképp testápoló, mert kiszárítja, és elkezd hámlani. Nem lesz kipattogzás.
oksa köszike
uh gyerekek leborotváltam és sokkal királyabb és kényelmesebb kopaszon
tagsagpogacsa! Megesik
hát körülbelül
Hali!
Látom, itt inkább borotválásról van szó, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e aki gyantáztatja. És ha igen, akkor otthon vagy kozmetikában? Tudtok jó helyet, ahol kíméletesen végzik a teljes fazont?
Netán a mézemulziós dolgot kipróbálta már valaki? Tényleg kevésbé fáj? Van olyan hely, ahol férfiaknak is csinálnak ilyet? Egy csomó kozmetika van, ahol kikötik, hogy intimet csak lányoknak végeznek. De miért? Miben mások ők, mint mi?
Szóval ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm. (akár privátba is, sőt inkább oda, köszi)
Látom, itt inkább borotválásról van szó, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e aki gyantáztatja. És ha igen, akkor otthon vagy kozmetikában? Tudtok jó helyet, ahol kíméletesen végzik a teljes fazont?
Netán a mézemulziós dolgot kipróbálta már valaki? Tényleg kevésbé fáj? Van olyan hely, ahol férfiaknak is csinálnak ilyet? Egy csomó kozmetika van, ahol kikötik, hogy intimet csak lányoknak végeznek. De miért? Miben mások ők, mint mi?
Szóval ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm. (akár privátba is, sőt inkább oda, köszi)
hogy miben mások? el tudom képzelni, hogy néhány állat csak azért menjen oda, hogy egy nő fogalaltoskodjon a pömpölőjével...
megaztán kicsit zavaró, ha pl. feláll, meg minden... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 23:51
megaztán kicsit zavaró, ha pl. feláll, meg minden... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21410)

Hali!
a legjöbb borotválva
hi.Én leborotváltam a zacsit meg még az anusomnál is,pontosabban behajoltam és a csajom kiborotválta!Isteni a lenti rész totál csupaszon ajánlom mindenkinek,sokkal jobb és higiénikusabb.
Egyetértés. Csupaszon valóban jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:14
Törölt felhasználó (58613)

hi.Én leborotváltam a zacsit meg még az anusomnál is,pontosabban behajoltam és a csajom kiborotválta!Isteni a lenti rész totál csupaszon ajánlom mindenkinek,sokkal jobb és higiénikusabb.
sokkal izgibb ha fazonra van igazitva
Kb.6 éve borotválom a barátnőm nagyon imádja. Eleinte kipattogott de hozzászokott a bőröm.Sokkal kirájabb így.
Én csupaszra borotválom..ha jól sejtem a csajoknak tetszik! vagy tévednék?

jo reggelt) en több mint tiz eve borotvalom.eleinte kipattogzik,de utanna ha rendszeresen van borotvalva megszokja a bör)gyantazas fajdalmas es keves kozmetika vallal ferfit sajna
Szerintem borotválás
Sokkal jobb csupaszon. A feleségem is jobban szereti így. Bár igaz, hogy nem teljessen kopasz. A fanszörzettől nem válok meg. Egyszer leszedtem azt is, de nem igáz tetszett se nekem, se a nejemnek. Azóta ott meghagyom. Nem fáj ha zacsit gyantázzák? Lehet jobb lenne a gyantázás mint a borotva.
Pajeszvágóval próbáltátok már? Nekem a borotva után mindig kipattogzott a zacsim. Most már nem, de ezzel is csinnyán kell bánni.
A gyantázás engem is érdekelne, akinek van tapasztalata ossza már meg pls. kösszi.
Nemrégoen borotváltam le először, nagyon bejött mindkettőnknek. Azóta rendszeresen borotválom az egész fanszőrzetet és a zacsit is.
én borotvával csinálom