Hello!
Én szoktam valamit faragni belöle,mert szerintem,ahogy egy nőnél úgy a férfinál is igényesebb így.Párom nagyon díjjaza,ha én is próbálkozok valamivel...Nekem is jobban bejön nőnél
,ha nem csak egy pamacs,rosszabb esetben semmi,van ott hagyva.Szerintem az olyan,hogy :gyorsan lekapom aztán kész!A fazonnal azért megy az idő,de szerintem megéri......
(Ez egy válasz Laczkó20 üzenetére (2009. 04. 24. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 24. péntek 19:30
Én szoktam valamit faragni belöle,mert szerintem,ahogy egy nőnél úgy a férfinál is igényesebb így.Párom nagyon díjjaza,ha én is próbálkozok valamivel...Nekem is jobban bejön nőnél

Halihó!
Szoktátok fazonra igazítani? Nem úgy értem, hogy csak zacsi, meg a pénisz töve, hanem valamilyen mintát belenyírni/borotválni, vagy éppen a mintát meghagyni? Láttam itt egyet, de nem hinném, hogy ennyi az összes...
Szoktátok fazonra igazítani? Nem úgy értem, hogy csak zacsi, meg a pénisz töve, hanem valamilyen mintát belenyírni/borotválni, vagy éppen a mintát meghagyni? Láttam itt egyet, de nem hinném, hogy ennyi az összes...

Halihó!

helló!
tud valaki jó kozmetikust csongrád megyében? aki gyantázást vállalna férfiaknak is? Jó lenne ha egy hozzáértő kéz kínozna meg!
köszönöm előre is!
tud valaki jó kozmetikust csongrád megyében? aki gyantázást vállalna férfiaknak is? Jó lenne ha egy hozzáértő kéz kínozna meg!
köszönöm előre is!
Tíz évnyi borotválás, és pár gyanta után két hete elkezdtem epilálógéppel leszedni a szőrt. Csak ajánlani tudom, ugyan elsőre nem kellemes, de utána hetente kétszer-háromszor használva kibírható, és teljesen jó eredményt ad. Ráadásul a sokkal rövidebb szőröket is kiszedi, amit a gyanta nem tud, ezért nem kell hagyni megnőni a szőrt, csak egy picit, ami annyira még nem zavaró annak, aki a borotváltsághoz (tehát a teljes simasághoz bárhol-bármikor) szokott.
Énisborotválom a farkam és a környéke!
Szerintem így sokkal jóbb a szex és nem utolsó sorban a higiénia szemszögéböl se.
Szerintem így sokkal jóbb a szex és nem utolsó sorban a higiénia szemszögéböl se.
egyet kel értsek veled teljesen
Én leborotváltam tegnap, erre azt mondta az asszony hogy nem vagyok normális! Ki érti ezt?
Most növeszthetem vissza.

Ott volt. Másképp értjük ezt a szót. Valóban nincs mit vitázni róla. Számomra annak is ápolatlan a haja, aki több hónapja nem járt fodrásznál, és annak is aki bár hetente vágatja, de össze van ragadva a hajzsírtól. Ugyanezt a gondolatsort vetítettem ki a szeméremszőrzetre is, amit így utólagosan belátok, helytelenül tettem, mert miután nem látszik annyira, mint a fejen a haj, sokak számára elfogadott, hogy kinézhet bárhogy. Részemről a "kócos" nők kuka. Akár fent, akár lent legyen ilyen. Mindemellett belátom, hogy vannak akik borotválkoznak, vannak akik bajuszt növesztenek, és olyanok is akik szakállat úgy az arcukon, mint lejjebb. Mindenki döntse el önmaga, melyik az a szakáltípus, amit kellően gondozottnak talál, senkit nem állt szándékomban bántani.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 04. 03. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 03. péntek 15:03

OFF: olvasd vissza a hozzászólásodat kérlek! ott van, hogy ápolatlan... de mindegy, nem vitatkozom, csak a pontosság kedvéért!

OFF: olvasd vissza a hozzászólásodat kérlek! ott van, hogy ápolatlan... de mindegy, nem vitatkozom, csak a pontosság kedvéért!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 31. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 31. kedd 21:12

Ápolatlanságot nem írtam, hanem iszonyatszőröset. Valóban igazad van, hogy ami szőrös, még lehet ápolt, és tiszta, sőt, ha már uszodáról, és zuhanyzóról beszélünk, ott azért jellemzően nem azok fordulnak meg, akik nem figyelnek oda a tisztaságra és az ápoltságra. Valóban igaz a divatja is ennek a szőrtelenségnek, és senkit nem kívánok megítélni az alapján, mert szőrösen szereti. Szerencsésnek tartom, hogy sokféle az ízlésünk, és vannak közöttünk szőrösek, fazonigazítottak és kopaszok is.
Az enyém kopasz, és én is azt szeretem -mostanában- . Imádom, ahogy a két puha felület ( a punci és kuki ) egymáshoz ér. Ennek ellenére a statisztikát, amit lentebb írtam tartom, és szívesen veszem, ha más is leírja mit tapasztal. Sajnos a tiédet figyelmen kívül kell hagyni, mert gondolom nem tartod titokban, hogy a szőrtelent szereted, így aki az ágyad előtt szőrösen hordta, az is megborotválta a kedvedért. Persze korosztályfüggő is, - a fiatalabbak többen kopasztják -, ezért írtam pont az uszodát, ahol vegyes a kor. Pl. nudistrandokon már elég sok kopaszt is van, de egy NAVKE találkozón nem lesz sok szőrtelen, még a nők között sem, nemhogy a férfiaknál, az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 11:15

Törölt felhasználó (141068)

Érdekes! Az eddigi barátaim egy-től egyig simára borotvált volt. De a szaunában is azt tapasztalom, hogy egyre több férfi használja a borotváját lent is.Nekem nagyon tetszik a borotvált fütyi.
Ápolatlanságot nem írtam, hanem iszonyatszőröset. Valóban igazad van, hogy ami szőrös, még lehet ápolt, és tiszta, sőt, ha már uszodáról, és zuhanyzóról beszélünk, ott azért jellemzően nem azok fordulnak meg, akik nem figyelnek oda a tisztaságra és az ápoltságra. Valóban igaz a divatja is ennek a szőrtelenségnek, és senkit nem kívánok megítélni az alapján, mert szőrösen szereti. Szerencsésnek tartom, hogy sokféle az ízlésünk, és vannak közöttünk szőrösek, fazonigazítottak és kopaszok is.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 03. 27. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 13:52

attól még, hogy szőrös,nem biztos, hogy iszonyatos, vagy ápolatlan lenne!
ez egy divat.
az ápoltság=tiszta és egészséges
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is.
ez egy divat.
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is.
Szerintem is a csupasz a legjobb, a csajoknak is jobban bejön. Én a borotvára esküszöm, megvagyok vele nagyon rövid idő alatt.
Amúgy szörtelenítő krémet lehet használni fenék és ánusz környékén? Nincs belőle gond ha a végbélnél is be van kenve? Szeinteek egy pasi szőrtelenítse a mellkasát és a hasát vagy csak nyírja rövidre? köszi
Amúgy szörtelenítő krémet lehet használni fenék és ánusz környékén? Nincs belőle gond ha a végbélnél is be van kenve? Szeinteek egy pasi szőrtelenítse a mellkasát és a hasát vagy csak nyírja rövidre? köszi

Sajnos ez nem csupasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 22:43
Törölt felhasználó (141068)

Továbbra is a csupasz kukit szeretem!
Nekem most épp ilyen

Továbbra is a csupasz kukit szeretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 18:19
Törölt felhasználó (337951)

Nos a sok vélemény folytán ez a vélemény szubjektív de nekem bizony csak ép csak igazítva van ,hogy ki -ki milyen formában s ízlésben a sajátját az megint csak szubjektív .

Nos a sok vélemény folytán ez a vélemény szubjektív de nekem bizony csak ép csak igazítva van ,hogy ki -ki milyen formában s ízlésben a sajátját az megint csak szubjektív .

szerintem kiábrándito egy szörös fasz akár hány éves aia az iletö.sokkal gusztusosabb a sima.mint a punciba is most már.
attól még, hogy szőrös,nem biztos, hogy iszonyatos, vagy ápolatlan lenne!
ez egy divat.
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 22:59
ez egy divat.
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézz körbe az uszodába zuhanyzáskor.
10 -ből 2 igazítva, 1 kopasztva, 7 meg iszonyatszőrös ápolatlan

Valóban így van ! Uszodában, strandon a zuhanyzóban alig látni borotvált férfit.Én borotválom,de abszolút kisebbségben vagyok ezért már csak a zuhanykabinba vetem le a fürdőgatyát és törölközőbe jövök ki.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes! Az eddigi barátaim egy-től egyig simára borotvált volt. De a szaunában is azt tapasztalom, hogy egyre több férfi használja a borotváját lent is.Nekem nagyon tetszik a borotvált fütyi.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)