Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1074   2009. 03. 26. csütörtök 22:59
videkipar videkipar
Nézz körbe az uszodába zuhanyzáskor. smile 10 -ből 2 igazítva, 1 kopasztva, 7 meg iszonyatszőrös ápolatlan
(Ez egy válasz fallosz19 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 17:59
Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
#1073   2009. 03. 26. csütörtök 17:59
fallosz19 fallosz19
Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
#1072   2009. 03. 26. csütörtök 10:09
Kalandozo Kalandozo
Köszi. Azt hiszem kipróbálom.
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:35
Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok smile ) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités smile
Krémmel mi a tapasztalatotok? Mennyire szedi az le és milyen hátrányai vannak?
#1071   2009. 03. 26. csütörtök 08:20
X Törölt felhasználó (305448)
Én a gyantára esküszöm, szerintem az a tuti. eleinte kicsit fáj, de később gyengébb lesz, nem szúr és ritkásabb is. arról nem is beszélve, hogy 3-4 hetente elég megcsináltatni.
#1070   2009. 03. 25. szerda 20:35
videkipar videkipar
Egyszer kell leszedni róla, azután ott is csak pár szál nő ki, és gyorsabb, meg egyszerűbb is, mint a borotválás. Merem ajánlani, megéri. Elsőre nem lesz élmény az tuti, de azután nincsen vele gond, és nem csípi be, ha egy-egy szálat kell kiszednie. Amikor tömegesen van még, akkor persze előfordulhat. Türelmes mazoistáknak a szemöldökcsipesz megteszi elsőre. Egyébként meg az esetlegesen benőni próbálkozó szőrszálaknak is nagyszerű ellenfele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
2009. 03. 23. hétfő 13:52
Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
#1069   2009. 03. 25. szerda 18:03
Lion74 Lion74
Nekünk bevált a veet is, egyetlen hátránya hogy ugyanúgy aránylag hamar kinő mint borotválás után. Viszont gyengíti a szőrt, és nem nem is nő be, és nem szúros akkor sem ha rövid wink
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:35
Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok smile ) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités smile
#1068   2009. 03. 25. szerda 16:35
Kalandozo Kalandozo
#1067   2009. 03. 23. hétfő 13:52
X Törölt felhasználó (217424)
Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
#1066   2009. 03. 23. hétfő 12:47
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Hétvégén én is kipróbáltam epilátorral, mivel nyáron barátnőm legyantázott egyszer, és az nem volt olyan vészes... Hát ez se az, pláne ha azt nézem, hogy kb 10 éve borotválom ott lent, és azért nem kevés szőrt kellett kiszedni ott. Ha nem sok szőrszál gyullad be, akkor asszem nem ez volt az első eset... Mondjuk a zacsit nem volt lelki erőm leepilálni, de körülötte teljesen jó...
#1065   2009. 03. 23. hétfő 09:30
szentirmai szentirmai
A zacsit azért az epilátor jól megkínozza! Most próbáltam! Marad a borotva!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12
A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
#1064   2009. 03. 19. csütörtök 23:56
videkipar videkipar
Ha nem az első eset, és nem sűrű a szőr, akkor sem csípi be, ha nincsen kifeszítve, de az óvatosság nem árt, az kétségtelen.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 23:48
Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt smile
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.
#1063   2009. 03. 19. csütörtök 23:48
Lion74 Lion74
Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt smile
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 18:06
Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
#1062   2009. 03. 19. csütörtök 18:06
videkipar videkipar
Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 03. 19. csütörtök 11:14
Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
#1061   2009. 03. 19. csütörtök 11:14
X Törölt felhasználó (141068)
Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12
A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
#1060   2009. 03. 17. kedd 23:12
videkipar videkipar
(Ez egy válasz KKboy üzenetére (2009. 03. 17. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 21:30
Én borotválom, és semmi irritáció. Sima borotvahabot használok, és nagyon sima lesz. Van amikor még a fenekem is leborotválom attól függ hogy a páromnak mi tetszik, de azért ezt nem nagyon ajánlom senkinek mert eléggé nehézkes. A gyantát is kipróbáltam de az egy szenvedés, csak néha a fenekem szoktam gyantáztatni de a farkam biztos nem mert az nagyon kemény, nehogy kipróbáljátok, csak ha igazi szadomazok vagytok
#1059   2009. 03. 17. kedd 21:30
KKboy KKboy
Én borotválom, és semmi irritáció. Sima borotvahabot használok, és nagyon sima lesz. Van amikor még a fenekem is leborotválom attól függ hogy a páromnak mi tetszik, de azért ezt nem nagyon ajánlom senkinek mert eléggé nehézkes. A gyantát is kipróbáltam de az egy szenvedés, csak néha a fenekem szoktam gyantáztatni de a farkam biztos nem mert az nagyon kemény, nehogy kipróbáljátok, csak ha igazi szadomazok vagytok
#1058   2009. 03. 17. kedd 09:51
X Törölt felhasználó (415472)
ez is hangulatfüggő, mint sokminden más smile mikor hogy smile
#1057   2009. 03. 16. hétfő 08:58
X Törölt felhasználó (421345)
Enyhén mentolos az íze, biztos, hogy nem kellemetlen!
(Ez egy válasz koky üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 20:45
Szőrtüsző gyulladás ellen a gyógyszertárban kapható egy hajszesz nevezetű csodaszer, amely kellemes enyhén mentolos hatású keverék és elmúlik a felömlés és a gyulladás. Ja színtelen és szagtalan keverék, hogy íze van-e az nem tudom!
#1056   2009. 03. 05. csütörtök 20:45
koky koky
Szőrtüsző gyulladás ellen a gyógyszertárban kapható egy hajszesz nevezetű csodaszer, amely kellemes enyhén mentolos hatású keverék és elmúlik a felömlés és a gyulladás. Ja színtelen és szagtalan keverék, hogy íze van-e az nem tudom!
#1055   2009. 03. 05. csütörtök 16:10
X Törölt felhasználó (54709)
Én is a borotválás híve vagyok, teljesen vagy kis mintával - hangulatfüggő. A kipattogás függ a bőrtől. pengétől, habtól. Azt tapasztaltam, hogy ha nagyon finoman kezeled a borotvát, kevésbé gyullad be. Néha használ az Aloe gél. A párom gyantáztatja - csak egy kis csíkot hagy. Minden elismerésem az övé a gyantázás miatt. Így viszont hetekig finom, puha marad - imádom. (Van már olyan kozmetika, ahol fiúknak is vállalják a gyantázást, gondolom hangszigeteltek a falak.)

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!