Nézz körbe az uszodába zuhanyzáskor.
10 -ből 2 igazítva, 1 kopasztva, 7 meg iszonyatszőrös ápolatlan
(Ez egy válasz fallosz19 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 17:59

Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
Köszi. Azt hiszem kipróbálom.
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:35

Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok
) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités
Krémmel mi a tapasztalatotok? Mennyire szedi az le és milyen hátrányai vannak?

Én a gyantára esküszöm, szerintem az a tuti. eleinte kicsit fáj, de később gyengébb lesz, nem szúr és ritkásabb is. arról nem is beszélve, hogy 3-4 hetente elég megcsináltatni.
Egyszer kell leszedni róla, azután ott is csak pár szál nő ki, és gyorsabb, meg egyszerűbb is, mint a borotválás. Merem ajánlani, megéri. Elsőre nem lesz élmény az tuti, de azután nincsen vele gond, és nem csípi be, ha egy-egy szálat kell kiszednie. Amikor tömegesen van még, akkor persze előfordulhat. Türelmes mazoistáknak a szemöldökcsipesz megteszi elsőre. Egyébként meg az esetlegesen benőni próbálkozó szőrszálaknak is nagyszerű ellenfele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 13:52
Törölt felhasználó (217424)

Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
Nekünk bevált a veet is, egyetlen hátránya hogy ugyanúgy aránylag hamar kinő mint borotválás után. Viszont gyengíti a szőrt, és nem nem is nő be, és nem szúros akkor sem ha rövid
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:35

Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok
) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités

Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
Hétvégén én is kipróbáltam epilátorral, mivel nyáron barátnőm legyantázott egyszer, és az nem volt olyan vészes... Hát ez se az, pláne ha azt nézem, hogy kb 10 éve borotválom ott lent, és azért nem kevés szőrt kellett kiszedni ott. Ha nem sok szőrszál gyullad be, akkor asszem nem ez volt az első eset... Mondjuk a zacsit nem volt lelki erőm leepilálni, de körülötte teljesen jó...
A zacsit azért az epilátor jól megkínozza! Most próbáltam! Marad a borotva!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12

A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
Ha nem az első eset, és nem sűrű a szőr, akkor sem csípi be, ha nincsen kifeszítve, de az óvatosság nem árt, az kétségtelen.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 23:48

Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.

csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.
Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 18:06

csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 11:14
Törölt felhasználó (141068)

Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12

A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
(Ez egy válasz KKboy üzenetére (2009. 03. 17. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 21:30

Én borotválom, és semmi irritáció. Sima borotvahabot használok, és nagyon sima lesz. Van amikor még a fenekem is leborotválom attól függ hogy a páromnak mi tetszik, de azért ezt nem nagyon ajánlom senkinek mert eléggé nehézkes. A gyantát is kipróbáltam de az egy szenvedés, csak néha a fenekem szoktam gyantáztatni de a farkam biztos nem mert az nagyon kemény, nehogy kipróbáljátok, csak ha igazi szadomazok vagytok
Én borotválom, és semmi irritáció. Sima borotvahabot használok, és nagyon sima lesz. Van amikor még a fenekem is leborotválom attól függ hogy a páromnak mi tetszik, de azért ezt nem nagyon ajánlom senkinek mert eléggé nehézkes. A gyantát is kipróbáltam de az egy szenvedés, csak néha a fenekem szoktam gyantáztatni de a farkam biztos nem mert az nagyon kemény, nehogy kipróbáljátok, csak ha igazi szadomazok vagytok
ez is hangulatfüggő, mint sokminden más
mikor hogy

Enyhén mentolos az íze, biztos, hogy nem kellemetlen!
(Ez egy válasz koky üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 20:45

Szőrtüsző gyulladás ellen a gyógyszertárban kapható egy hajszesz nevezetű csodaszer, amely kellemes enyhén mentolos hatású keverék és elmúlik a felömlés és a gyulladás. Ja színtelen és szagtalan keverék, hogy íze van-e az nem tudom!
Szőrtüsző gyulladás ellen a gyógyszertárban kapható egy hajszesz nevezetű csodaszer, amely kellemes enyhén mentolos hatású keverék és elmúlik a felömlés és a gyulladás. Ja színtelen és szagtalan keverék, hogy íze van-e az nem tudom!
Én is a borotválás híve vagyok, teljesen vagy kis mintával - hangulatfüggő. A kipattogás függ a bőrtől. pengétől, habtól. Azt tapasztaltam, hogy ha nagyon finoman kezeled a borotvát, kevésbé gyullad be. Néha használ az Aloe gél. A párom gyantáztatja - csak egy kis csíkot hagy. Minden elismerésem az övé a gyantázás miatt. Így viszont hetekig finom, puha marad - imádom. (Van már olyan kozmetika, ahol fiúknak is vállalják a gyantázást, gondolom hangszigeteltek a falak.)