Én csak a zacsit és a farok tövét borotválom simára, felette és körülötte csak rövidre nyírom. Nem vagyok extrém szőrös, de azért van a hasamon és a lábamon is bőven, a mellkasomról nem is beszélve. Szerintem nagyon hülyén tud kinézni, amikor csak a fanszőrzet van leborotválva, de a többi szőrös marad. Nem utolsó sorban pedig a párom véleménye a legfontosabb, ő pedig kifejezetten nem szereti a csupasz pasikat.
Nálam is hasonló a helyzet,de én a lábamat is szőrtelenítem.(nem mindig)
(Ez egy válasz rubicon86 üzenetére (2009. 05. 25. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 25. hétfő 22:58

Üdv!
Hasonló "cipőben" járóktól, de tapasztaltabbaktól tanácsot szeretnék kérni. Deréktól lefelé az átlagosnál (ha van egyáltalán olyan) picivel szőrösebb vagyok. Úgyhogy az intim részen a teljes borotválás nem igazán jöhet szóba. Érdekelne, mások hogy szokták csinálni.
Köszi előre is.
Hasonló "cipőben" járóktól, de tapasztaltabbaktól tanácsot szeretnék kérni. Deréktól lefelé az átlagosnál (ha van egyáltalán olyan) picivel szőrösebb vagyok. Úgyhogy az intim részen a teljes borotválás nem igazán jöhet szóba. Érdekelne, mások hogy szokták csinálni.
Köszi előre is.
Intim részen teljesen szőrtelen, lábamon meg rövidre vágom, így nem olyan nagy a kontraszt...
(Ez egy válasz rubicon86 üzenetére (2009. 05. 25. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 25. hétfő 22:58

Üdv!
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Üdv!
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket.

Mindenképp érzékeny bőrre való habot használj, sőt van a Gillette Pure (fehér színű), ami a legjobb érzékeny bőrre. Borotválás után pedig hideg víz és szintúgy érzékeny bőrre való balzsam. nekem ez beszokott válni... sajnos utolsó alkalommal igen elkapkodtam és csúnyán be is pirosodott, 2 napig alig tudtam aludni úgy viszketett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 16. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 16. szombat 23:09
Törölt felhasználó (291954)

Sziasztok
Bár már 30 éves vagyok, csak mostanában próbálkoztam a fanszőrzetem borotválásával. Szerintem így esztétikusabban néz ki a péniszem, ám van egy gondom. Az a problémám hogy a borotválás után 1-2 nappal pattanások és vörös pöttyök jelennek meg a szeméremdombomon. Szerintem érzékeny a bőröm. Eddig kb 3-szor borotváltam le, de mindíg így jártam, főleg ha még verejtékezek is azon a környéken akkor még rosszabb a helyzet. Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
Köszönöm.

Bár már 30 éves vagyok, csak mostanában próbálkoztam a fanszőrzetem borotválásával. Szerintem így esztétikusabban néz ki a péniszem, ám van egy gondom. Az a problémám hogy a borotválás után 1-2 nappal pattanások és vörös pöttyök jelennek meg a szeméremdombomon. Szerintem érzékeny a bőröm. Eddig kb 3-szor borotváltam le, de mindíg így jártam, főleg ha még verejtékezek is azon a környéken akkor még rosszabb a helyzet. Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
Köszönöm.
ha borotválkozás után hideg vízzel leöblíted a borotvált részt, majd egy kis arcszesszel bekened nem fog bevörösödni

A pasim krémet használ, ami nem jön le azt meg lehúzza borotvával. Ha csak borotválta akkor neki is kipatogzódott!
Sziasztok
Én is borotváltam de nem jött be. Január könyékén hallotam elöször az IPL-es szőrtelenitésről,neki álltam keresgélni,hogy mi is ez , ez egy villanó fényes szőrtelenités .Márcsak 1 kozmetikust kellett keresni aki beválalja az intim részeket fiuknál. Találtam és 6- alkalommal voltam alkalmanként 12 000 ft .Ennyi pénzért 4 - 5 évig nem kell borotválkozni és kinlodni a szőrőkel.
Én is borotváltam de nem jött be. Január könyékén hallotam elöször az IPL-es szőrtelenitésről,neki álltam keresgélni,hogy mi is ez , ez egy villanó fényes szőrtelenités .Márcsak 1 kozmetikust kellett keresni aki beválalja az intim részeket fiuknál. Találtam és 6- alkalommal voltam alkalmanként 12 000 ft .Ennyi pénzért 4 - 5 évig nem kell borotválkozni és kinlodni a szőrőkel.
Sziasztok
Köszönöm.

Köszönöm.
Mélyen tisztelt FatboySlim! Engedtessék már meg nekem:
(moderálva : vazelinator)
És még mielőtt offolnám a témát: ha további hozzáfűznivalód van, várlak a dühöngőben
[i](már éppen tanácsolni akartam, hogy félreérthető nézetütköztetéseteket folytassátok a dühöngőben, itt kizárólag a témáról, azt is építő-segítő szándékkal!) :tom
És még mielőtt offolnám a témát: ha további hozzáfűznivalód van, várlak a dühöngőben

[i](már éppen tanácsolni akartam, hogy félreérthető nézetütköztetéseteket folytassátok a dühöngőben, itt kizárólag a témáról, azt is építő-segítő szándékkal!) :tom

Részemről meg a epilálás bejött. Lehet azon vitatkozni, hogy hányszor kell, de van összehasonlítási alapom. 10 éve borotválom, és használtam már krémet, illetve volt, hogy a kedvesem gyantázott le, és az sem volt jó, mert össze-vissza nőttek be a szőrök. Epilálás után ilyen gondom nincs. Sokáig sima marad, és csak azért kell hetente többször, mert gyakran elszakítja a szőrt (mondjuk úgy a szőrök 10%-át), és azok persze úgy nőnek vissza, mintha le lett volna borotválva...
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 10:10
Részemről meg a epilálás bejött. Lehet azon vitatkozni, hogy hányszor kell, de van összehasonlítási alapom. 10 éve borotválom, és használtam már krémet, illetve volt, hogy a kedvesem gyantázott le, és az sem volt jó, mert össze-vissza nőttek be a szőrök. Epilálás után ilyen gondom nincs. Sokáig sima marad, és csak azért kell hetente többször, mert gyakran elszakítja a szőrt (mondjuk úgy a szőrök 10%-át), és azok persze úgy nőnek vissza, mintha le lett volna borotválva...
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked valóban semmi közöd hozzá... amúgy ez nem higiénés probléma, csak nem értettem minek az epillátor ha ugyanannyiszor kell használni (ha nem többször) mint a borotvát *************************
Sokáig borotváltam,és még most is vissza-vissza térek,de ha borotválom akkor minden nap kell,mert nagyon gyorsan nő és szúr.
viszont legalább nem erősödött, mint a borotvától...
Egyébként a ritkuláshoz évek kellenek..
Én is csak a feleségemen látom, hogy ritkul..
A lábán - természetesn
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 13:45
Egyébként a ritkuláshoz évek kellenek..
Én is csak a feleségemen látom, hogy ritkul..
A lábán - természetesn

Törölt felhasználó (217424)

Nekem valahogy nem akar ritkulni,pedig gyantáztattam,epiláltam de ugyanolyan sűrű és erős amikor visszanő.
Nekem valahogy nem akar ritkulni,pedig gyantáztattam,epiláltam de ugyanolyan sűrű és erős amikor visszanő.
Pici magánjellegű megjegyzés...
A borotva erősíti a szőrt, az epillátor gyengíti...
A borotvától sosem fog ritkulni.
Az epillátor mindig "hosszabb időre" szőrtelenít, mint a borotva.
Fentiek ellenére borotva, mert utálom, ha a szentebb régió fáj....
A borotva erősíti a szőrt, az epillátor gyengíti...
A borotvától sosem fog ritkulni.
Az epillátor mindig "hosszabb időre" szőrtelenít, mint a borotva.
Fentiek ellenére borotva, mert utálom, ha a szentebb régió fáj....

Neked valóban semmi közöd hozzá... amúgy ez nem higiénés probléma, csak nem értettem minek az epillátor ha ugyanannyiszor kell használni (ha nem többször) mint a borotvát *************************
Ha harmadik napra már borostás epilátorral átmész rajta, ezt kb heti borotválást jelentene.
"Értem én, hogy villanymotor csak mi hajcsa" .
Vitába nem kívánok belefolyni, a Te dolgod és úgy oldod meg ahogy jónak látod. "Mindenki másképp csinálja."
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 25. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 23:14
Ha harmadik napra már borostás epilátorral átmész rajta, ezt kb heti borotválást jelentene.
"Értem én, hogy villanymotor csak mi hajcsa" .
Vitába nem kívánok belefolyni, a Te dolgod és úgy oldod meg ahogy jónak látod. "Mindenki másképp csinálja."
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 25. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

Borotválás után nekem már másnapra, de legkésőbb harmadnapra borostás...
Epilálás után max ott lesz borotvás, ahol nem kitépte, hanem eltépte a szőrt az epilátor, de ha hetente többször csinálom, akkor a korábban eltépett szálakat is kiszedi minden gond nélkül. Ezért kell hetente kétszer átmenni rajta epilátorral, hogy szinte mindig teljesen sima legyen...
Az, hogy neked mi tiszta, vagy mi nem, legyen már a te higiénés problémád, nem tudom mi közünk nekünk itt hozzá...

Epilálás után max ott lesz borotvás, ahol nem kitépte, hanem eltépte a szőrt az epilátor, de ha hetente többször csinálom, akkor a korábban eltépett szálakat is kiszedi minden gond nélkül. Ezért kell hetente kétszer átmenni rajta epilátorral, hogy szinte mindig teljesen sima legyen...
Az, hogy neked mi tiszta, vagy mi nem, legyen már a te higiénés problémád, nem tudom mi közünk nekünk itt hozzá...

Borotválás után nekem már másnapra, de legkésőbb harmadnapra borostás...
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 25. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 17:29

heti kétszer-háromszor??? Akkor mi a francnak az epillátor?!? én heti egyszer borotválom és így is tökéletes. Ha háromszor epillálod egy héten akkor tök fölösleges, ugyanezt az eredményt eléred ugyanennyiszer borotvával is, itt nekem nem tiszta valami...
heti kétszer-háromszor??? Akkor mi a francnak az epillátor?!? én heti egyszer borotválom és így is tökéletes. Ha háromszor epillálod egy héten akkor tök fölösleges, ugyanezt az eredményt eléred ugyanennyiszer borotvával is, itt nekem nem tiszta valami...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 08. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 08. szerda 00:13
Törölt felhasználó (16046)
VIP

Tíz évnyi borotválás, és pár gyanta után két hete elkezdtem epilálógéppel leszedni a szőrt. Csak ajánlani tudom, ugyan elsőre nem kellemes, de utána hetente kétszer-háromszor használva kibírható, és teljesen jó eredményt ad. Ráadásul a sokkal rövidebb szőröket is kiszedi, amit a gyanta nem tud, ezért nem kell hagyni megnőni a szőrt, csak egy picit, ami annyira még nem zavaró annak, aki a borotváltsághoz (tehát a teljes simasághoz bárhol-bármikor) szokott.