korábban már leírtam. én próbáltam krémet, de egyszer kicsit megmart, nem volt túl kellemes, de később sem vált be. elektromos borotva se az igazi. én nullás géppel idafigyelve, hogy a zacsit ne csípjem be, levágom a nagyját, aztán borotva. kporábban kádban csináltam, de valami érdekeset fedeztem be, ami lehet csak az én esetemben van így, de szárazon borotváltam ilyen eldobhatós két pengés borotvával. pillanatok alatt megvagyok, nem ég (vizesen szokott) sőt nincs semmi. én mostanában így csinálom mindig.
olvastam, hogy valaki 3 naponta borotválja. én is hamar szőrösödök, de 3 nap után nem látszik semmi még, éppen ezért havonta űzöm a gyakorlatot.
olvastam, hogy valaki 3 naponta borotválja. én is hamar szőrösödök, de 3 nap után nem látszik semmi még, éppen ezért havonta űzöm a gyakorlatot.

Ha elég közel tartod akkor a torkolattűz leégeti a szőrt
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 07. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel szőrteleníts te !
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 07. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Vicces is volt!!!
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 10. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 10. szerda 12:30

Persze tudom,csak gondoltam vicces leszek,meg mutatom hogy a Remington nem csak test ápoló gép..vagy mi...
Remington az egy csoda! 13. ker Váci út 136 ban (Varta/ Remington szaküzlet ) lehet kapni, mi is ott vettünk. Több féle van belőle. Van testszőrzet nyíró is kb 8000.- ft-tól indulnak az árak. nagyon jóóóók!! Én csak ajánlani tudom. Sőt még értenek is hozzá az eladók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 06. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 06. szombat 00:24
Törölt felhasználó (167650)

Szerintem az a tuti, ha van hagyva egy kis fazon a szeméremdombon, de a körül és zacsi kopasz.
Nem tudtok ajánlani valamilyen gépet, amivel a borostát szépen vissza nyirogathatnám? Azt nem szeretem megvárni, hogy csak ollóval lehessen visszanyirbászolni.. viszont azt sem szeretem, hogy leborotválom kopaszra.. majd hagyni, hogy ismét megnőjön az által kényelmesnek tartott méretre.
Nem tudtok ajánlani valamilyen gépet, amivel a borostát szépen vissza nyirogathatnám? Azt nem szeretem megvárni, hogy csak ollóval lehessen visszanyirbászolni.. viszont azt sem szeretem, hogy leborotválom kopaszra.. majd hagyni, hogy ismét megnőjön az által kényelmesnek tartott méretre.
Persze tudom,csak gondoltam vicces leszek,meg mutatom hogy a Remington nem csak test ápoló gép..vagy mi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 10. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 10. szerda 08:26
Törölt felhasználó (730768)

speciel nem erre gondoltam
Sziasztok! Én már ma másodszorra használtam a W...-t nevű szőrtelenítő krémet, majd utána egy testápoló krémmel bekenem és a hatás tökéletes. Nálam legalábbis nincs semmi reakció a bőrön.
speciel nem erre gondoltam
Én 3 naponta borotválom és semmi kellemetlen dolog nem szokott utána lenni.
Higiénikus és szerintem vonzóbb is a nők szemében ha ápolt vagy.
Higiénikus és szerintem vonzóbb is a nők szemében ha ápolt vagy.
Én kezdetben borotváltam, de borotválás után kelemetlen szúros érzés a szőrtelenség ára.Ráadásul gyakran -kb.7-10nap-kell elvégezni, de legalább mindössze pár perc alatt megvan.
A krémekre ugyan várni kell felkenés után jópár percet,de azért még mindig kevésbé időt rabló tevékenység. Többfélét is probáltam. Mindegyik jól lehozta a szőrt, de a drágább kategoriás( sokszor tőbb ezer forintos) krémek nálam nagyon kelemetlen égő érzést és bőrpírt okoztak(1-2 nap alatt elmúlt).A néhány 100 ft-os noname gagyi (mollis) az teljesen bevált, nem volt iritatív hatása.Azonban szerintem mégiscsak egy kemikália, én más utat kerestem.
Az epilátor első alkalommal nagyon gyilkosnak bizonyult. mégis másfél, két évig gyilkoltam vele legjobb barátomat. Ráadásul egy,másfél órás "kényeztetés" volt minden honapban egyszer (mellkas+has is).Mire nem képes az ember a jó dugásért.
Ma már a párom szedi gyantával (néhány négyzetcentinként) max. félóra.Havonta egyszer.Nem kellemes, de ki lehet bírni. (Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2010. 03. 08. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A krémekre ugyan várni kell felkenés után jópár percet,de azért még mindig kevésbé időt rabló tevékenység. Többfélét is probáltam. Mindegyik jól lehozta a szőrt, de a drágább kategoriás( sokszor tőbb ezer forintos) krémek nálam nagyon kelemetlen égő érzést és bőrpírt okoztak(1-2 nap alatt elmúlt).A néhány 100 ft-os noname gagyi (mollis) az teljesen bevált, nem volt iritatív hatása.Azonban szerintem mégiscsak egy kemikália, én más utat kerestem.
Az epilátor első alkalommal nagyon gyilkosnak bizonyult. mégis másfél, két évig gyilkoltam vele legjobb barátomat. Ráadásul egy,másfél órás "kényeztetés" volt minden honapban egyszer (mellkas+has is).Mire nem képes az ember a jó dugásért.
Ma már a párom szedi gyantával (néhány négyzetcentinként) max. félóra.Havonta egyszer.Nem kellemes, de ki lehet bírni. (Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2010. 03. 08. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem legyen szőrtelen.
És mi a vélemény a szőrtelenítő krémekről, próbálta valaki ?
Szerintem kár ezen ennyit rugózni!
Ha eldöntötted,hogy leborotválod,akkor szépen letolod a gatyád,beleülsz egy kád meleg vízbe,hogy felpuhuljon a szőr.
Utána jól beszappanozod,fogsz egy borotvát.
Na itt érdemes egy kicsit körülnézni-lehetőleg NE azt a borotvát kapd fel amivel előzőleg a mama a punciját borotválta,NE is azt amivel a gyerek délelőtt a biológia szertárban a fehéregeret kézsítette elő boncolásra,és NE is azt amivel előzőleg a fejedről vakartad le a borostát.
Szóval fogsz egy új borotvát,és szép laza mozdulatokkal levakarod a répát,utána a zacsit,majd hideg vízzel lemosod.
Ha akarod -Én szoktam-még bekened alkohollal (gyógyszertárban fillérekért lehet kapni,nem keserű mint az arcszesz).És már kész is.Nekem még SOHA nem pattogott ki,nem viszketett,nem égett,nem gyulladtak be a szőrtüszők.
Majd eltelik egy hét,és kezdheted elölről.
Ha eldöntötted,hogy leborotválod,akkor szépen letolod a gatyád,beleülsz egy kád meleg vízbe,hogy felpuhuljon a szőr.
Utána jól beszappanozod,fogsz egy borotvát.
Na itt érdemes egy kicsit körülnézni-lehetőleg NE azt a borotvát kapd fel amivel előzőleg a mama a punciját borotválta,NE is azt amivel a gyerek délelőtt a biológia szertárban a fehéregeret kézsítette elő boncolásra,és NE is azt amivel előzőleg a fejedről vakartad le a borostát.

Ha akarod -Én szoktam-még bekened alkohollal (gyógyszertárban fillérekért lehet kapni,nem keserű mint az arcszesz).És már kész is.Nekem még SOHA nem pattogott ki,nem viszketett,nem égett,nem gyulladtak be a szőrtüszők.
Majd eltelik egy hét,és kezdheted elölről.

Remington 870-es

Törölt felhasználó (730768)
VIP

Vannak kifejezetten intim gépek amivel lehet ilyesmiket csinálni.A márkája remington
Persze én sem balf@szkodm,mondjuk nem tartom karban olyan soxor.
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2010. 03. 05. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak kifejezetten intim gépek amivel lehet ilyesmiket csinálni.A márkája remington
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 06. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 06. szombat 00:24
Törölt felhasználó (167650)

Szerintem az a tuti, ha van hagyva egy kis fazon a szeméremdombon, de a körül és zacsi kopasz.
Ajánlanám nektek az elektromos borotvát, persze a jó minőségűt. A zacsin megfogjátok a bőrt és finoman végigtoljátok a gépet. Nincs is annál jobb, amikor egy csupasz farkat kényeztethetek a számmal. Egyébként van még Lidocain, de az csak nyálkahártyán keresztük szívódik fel, bőrön nem ér semmit. A gyantázás csak az első néhány alkalommal fájdalmas, ha hozzá szokik a bőr, már elviselhető.
Borotválás csak részben,nem szeretném ha begyulladna,inkább nagyobbrészt csak fazon igazítás,és rövidre vágás.