Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#94   2005. 01. 15. szombat 01:26
Skandy Skandy
Nos, azthiszem én a magam részéről minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az említett probléma még véletlenül se forduljon elő...
Aki nem hiszi járjon utána!
eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 15. szombat 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 15. szombat 01:11
Bocs, ha nem tudok újat írni, de most nincs kedvem végigolvasni az egész topicot. Biztos már elmondta előttem sok más nő is, hogy mindegy, hogyan, de azt jó lenne elérnetek, hogy ne kerüljön szőr a szánkba (mint ahogyan ezt ti sem szeretitek nálunk). Hogy ki hogyan teszi ezt, az már részlet kérdés. Nem muszáj borotválni éppenséggel, az is elég, ha nem hosszú.-)
#93   2005. 01. 15. szombat 01:11
X Törölt felhasználó (368461)
Bocs, ha nem tudok újat írni, de most nincs kedvem végigolvasni az egész topicot. Biztos már elmondta előttem sok más nő is, hogy mindegy, hogyan, de azt jó lenne elérnetek, hogy ne kerüljön szőr a szánkba (mint ahogyan ezt ti sem szeretitek nálunk). Hogy ki hogyan teszi ezt, az már részlet kérdés. Nem muszáj borotválni éppenséggel, az is elég, ha nem hosszú.-)
#92   2005. 01. 14. péntek 21:58
Skandy Skandy
Intelmeid ellenére mégis kipróbáltam az epillátort.
Mit mondjak, volt már részem kellemesebb érzésben is a farkam környékén.
Viszont az utóhatással nagyon meg voltam elégedve. Ugyanis semmi utóhatás nem volt.
Semmi kipattogzás, viszketés, vagy irritáció!
És majdnem két hétig alig alig nőtt ki néhány szőrszál.
Tehát nekem bejött a módszer, csak az első "traumán" kell túltennie magát tenni az embernek.
Fontolgatom hogy rászokom, ha már kitettem magam a kezdeti kínoknak.
De abban nagyot tévedtem, hogy nem tart tovább öt percnél! (főleg az első alkalommal)
vigyor4 circling
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:50
Uristen, a baratnod nagyon kemeny!!!:DDDDD
en nagy valoszinuseggel elajulnek ha epilalnom kellene a puncimat! Akkor inkabb mar ezerszer a gyantazas, raadasul az megvan 5 perc alatt:)
A kremeknel az a trukk, hogy nem szabad vekonyan kenni, mert akkor nem fogja leszedni, csak a szor felet, a masik pedig hogy nem szabad tullepni a hasznalati utasitasban feltuntetett idot!100% hogy tovabb fennhagytad, es kikezdte a borodet:)
Nekem teljesen leszedi a krem, babasimara:D raadasul napokig nem is no vissza!
Az epilatort ne probald ki, kerleeeek, ez mar szinte nekem faj:)))))
#91   2005. 01. 06. csütörtök 15:29
Töhötömm Töhötömm
Egy vadiúj fejlesztés: le kell ecsetelni alkohollal a szőrt, és egy önygújtóval hevíteni, a többi a már megy magától.

(hülye vagy...ha gyerek, képes és megteszi! eplus2 )
#90   2005. 01. 06. csütörtök 15:13
Klaudia Klaudia
Hagyd úgy picim!
#89   2005. 01. 06. csütörtök 15:10
Tamás Tamás
Sziasztok! Hogy lehet a legjobban szőrteleníteni egy farkat? Mert megpróbáltam borotválni, de nem nagyon jött be nálam. Létszi segítsetek, megoldani a problémámat!
#88   2004. 12. 21. kedd 09:51
bicus bicus
hagyd úgy drága! A rengeteg szőr is nagyon izgató tud lenni!:-))))
....egy igazi felfedező "expedíció" amikor a "dzsungelban" rátalálsz a "kéjbarlangra"!!!!
Csak ápold gyengéden.....hadd illatozzon!:-)))
#87   2004. 12. 08. szerda 11:50
lopikula lopikula
A gyantázás jó ötlet, de nem férfiaknak!!! Gondoljatok csak bele mennyivel erősebb egy férfi szőrzete, ha te annak neki ugrassz gyantával......
Tudom, nem ebbe a topicba kéne ezt írnom, de talán ti tudtok segíteni: egy sima melkas borotválásához tudtok valami különleges "trükköt" ajánlani? Én akárhányszor csinálom, mindig kivörösödik másnapra, és kis pattanások jelennek meg a bőrömön(egyébként soha nem volt pattanásos a melkasom)...5let? köszi!!!
#86   2004. 12. 01. szerda 19:20
Skandy Skandy
Szia Vacska!
Szerintem az epilálás, és a gyantázás között már nincs olyan nagy különbség. Különben az sem tart tovább öt percnél.
Nekem mind a kettő elég durvának tünik.
Persze ez egy laikus vélemény.
Köszi a tippet, megfogadom.
Egyébként nem léptem túl a megadott időt, már az elején elkezdett marni. Fene tudja miért.
Pusz!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:50
en nagy valoszinuseggel elajulnek ha epilalnom kellene a puncimat! Akkor inkabb mar ezerszer a gyantazas, raadasul az megvan 5 perc alatt:)
A kremeknel az a trukk, hogy nem szabad vekonyan kenni, mert akkor nem fogja leszedni, csak a szor felet, a masik pedig hogy nem szabad tullepni a hasznalati utasitasban feltuntetett idot!100% hogy tovabb fennhagytad, es kikezdte a borodet:)
#85   2004. 12. 01. szerda 10:11
homage homage
ami nálam bevált:
először is, ha kicsit jobban elhanyagoltam, és centis körüli a hossza, akkor ollóval megrövidítem.
krémet használok, a sok borotválás után teljes megkönnyebbülés (nincs irritáció utána, gyorsabb, biztonságosabb). azért kell megrövidíteni előtte, mert nagyobb szőrhöz vastagabb réteg krém is kell. tehát spórolás jellege is van, meg félek, h nagyon erős lehet:)
a farkam felett igy is vastagabban kenem, a combhajlatnál, a tövénél vékonyabban a kevesebb, gyengébb szőr miatt.
ami a zacskót illeti: először nem mertem, inkább borotvával ugrottam neki. viszont felbátorodtam és vékonyan bekentem ott is. semmi irritáció, telejsen jól működik. gyanítom, h természtesen bőr/szőr-típus kérdése ez is.
#84   2004. 12. 01. szerda 10:01
Vacska Vacska
Dehogy, semmi csodakrem:)
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem vagyok egy eros szorzetu tipus hala isten, aztan az is gyantazva volt eleg sokat, igy most mar teljesen ki van gyengulve:)
#83   2004. 12. 01. szerda 06:01
lótusvirág lótusvirág
Valami csodakrémet használsz? Nekem soha nem szedi le rendesen, még ha utána rögtön még egyszer utánakenem akkor sem... a hatás meg... másnap megint csinálhatnám...
#82   2004. 12. 01. szerda 05:34
naphal naphal
a heréidet meg kennd be mogyoróvajjal és hagyd,hogy a kutyád lenyajja..:-DDDDDDDDDDDDD
(cool-túra után szabadon...)
#81   2004. 12. 01. szerda 04:54
Vacska Vacska
Ajjaj, hat a hereket kremmel nem is szabad szorteleniteni!:)))
A nemi szerved korul nyugodtan kiprobalhatod:))Hidd el, tovabb tart a simasag mint a borotvalas utan, a hereidet meg kimeld!:))))))
#80   2004. 12. 01. szerda 04:50
Vacska Vacska
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 29. hétfő 21:59
Próbáltam Én is a "veet"-et, egy darabig müködött a dolog, bár nekem nem szedi le csak a szőrszálak kb. felét, viszont utána könnyebb borotválni. És nem irritál annyira amikor visszanől. Viszont egy szép napon, szana-szét csípett és égetett.
Akkor kicsit hanyagoltam. Most visszatértem rá.
Neked teljesen leszedi a krém?
A barátnőm epillátort használ, legalábbis a szeméremdobján. Csodálom is érte!
Elmondása szerint csak az elején gázos, késöbb mikor elgyengül a szőr, már nem olyan vészes.
Talán egyszer kipróbálom...
#79   2004. 11. 29. hétfő 21:59
Skandy Skandy
Próbáltam Én is a "veet"-et, egy darabig müködött a dolog, bár nekem nem szedi le csak a szőrszálak kb. felét, viszont utána könnyebb borotválni. És nem irritál annyira amikor visszanől. Viszont egy szép napon, szana-szét csípett és égetett.
Akkor kicsit hanyagoltam. Most visszatértem rá.
Neked teljesen leszedi a krém?
A barátnőm epillátort használ, legalábbis a szeméremdobján. Csodálom is érte!
Elmondása szerint csak az elején gázos, késöbb mikor elgyengül a szőr, már nem olyan vészes.
Talán egyszer kipróbálom...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 11. 26. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 26. péntek 05:32
Hosszab tavon tarto, jobb modszer:
1. gyantazas. Tudom hogy kegyetlenul hangzik, de hidd el, nem faj annyira. Elotte rovidre kell vagni a szort, hosszu szornek soha ne ugorj neki gyantaval, az tenyleg fajdalmas muvelet lenne :D Gyantazastol sokaig sima, szortelen marad a borfelulet, es gyengebben no vissza.
2. lezeres szortelenites, ez viszont vegleges, es nem eppen olcso:/
#78   2004. 11. 26. péntek 05:39
naphal naphal
a meleggyantát ajánlom...a hideget ki se próbáljátok mert befostok!
#77   2004. 11. 26. péntek 05:32
Vacska Vacska
Hosszab tavon tarto, jobb modszer:
1. gyantazas. Tudom hogy kegyetlenul hangzik, de hidd el, nem faj annyira. Elotte rovidre kell vagni a szort, hosszu szornek soha ne ugorj neki gyantaval, az tenyleg fajdalmas muvelet lenne :D Gyantazastol sokaig sima, szortelen marad a borfelulet, es gyengebben no vissza.
2. lezeres szortelenites, ez viszont vegleges, es nem eppen olcso:/
#76   2004. 11. 22. hétfő 23:08
floody floody
hat nem tom en az epillatort probaltam ki, a kiprobalas tartott 2 masodpercig, mert enyhen fajt! wow1
#75   2004. 11. 22. hétfő 00:28
Vacska Vacska
Nekem vannak baratnoim akik meg a szemerem ajkaikat is gyantaztatjak, hat az sztem is eleg meredek, de elol a szemeremdombot legyantazni nem nagy durranas. Szerintem pasiknal sem, de ti koztudottan nem birjatok a fajdalmat, szal ez a megoldas felejtos, ugye? :DDDDDD
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2004. 11. 22. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 22. hétfő 00:26
Szerintem ez ezen a tájékon elég brutális duma

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!