Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#101   2005. 01. 16. vasárnap 06:34
Vacska Vacska
Igen, igen, most nagyon trendi let a szortelenseg, ne erts felre, semmi bajom nincs vele, de nem mindig tetszik....persze ez csak egy velemeny;) a legfontosabb ugyis az, hogy a baratnodnek -vagy a kovetkezo baratnodnek- hogy tetszik jobban:)) es persze az hogy te hogy erzed magad jobban, mindenesetre en nagyon sajnalnam ha a baratom vegleg leszortelenittetne a farkat:PP
egyebkent sztem legalabb annyi nonek tetszik szorosen a farkatok, mint amennyinek szor nelkul;))!!!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 15. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 18:22
Lányok!
Köszönöm az elismerő szavakat Édesek vagytok! Már csak azért is, mert ti (nők) tudjátok csak igazán, hogy miről van itt szó.
Pammy, aranyos vagy hogy vigasztalsz, tudom hogy csökken a fájdalom, ezért is latolgatom a folytatást...
Vacska, elgondolkodom azon amit írtál,
bár úgy veszem észre, hogy egyre több lány igényli a pasiknál is a szőrtelenséget, és nekem is jobb így.
De abban is igazad van hogy esetleg nem árt a változatosság, főleg ha igény van rá a másik oldalról...
(hogy jól bírom a fájdalmat az erősnek tűnik... úgy "sziszegtem" mint egy megkergült kígyó)
wow2 nyes

Pussssssz Nektek!
wave wave wave
#102   2005. 01. 16. vasárnap 11:44
Skandy Skandy
Semmi félreértés nincs Drága!
És azt kell hogy mondjam, megint egyetértünk!
wave
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 16. vasárnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 16. vasárnap 06:34
Igen, igen, most nagyon trendi let a szortelenseg, ne erts felre, semmi bajom nincs vele, de nem mindig tetszik....persze ez csak egy velemeny;) a legfontosabb ugyis az, hogy a baratnodnek -vagy a kovetkezo baratnodnek- hogy tetszik jobban:)) es persze az hogy te hogy erzed magad jobban, mindenesetre en nagyon sajnalnam ha a baratom vegleg leszortelenittetne a farkat:PP
egyebkent sztem legalabb annyi nonek tetszik szorosen a farkatok, mint amennyinek szor nelkul;))!!!
#103   2005. 01. 17. hétfő 10:15
Saslap Saslap VIP
Én már évek óta borotválom,hol teljesen,hol fazonra.A feleségemnek nagyon tetszik-ő is borotvált-arról nem is beszélve,hogy sokkal kényelmesebb így.
#104   2005. 01. 27. csütörtök 17:48
zeb68 zeb68
sziasztok!
én is a változatosságot szeretem!
szörösen, csupaszon, mindig másképp!
és szeretem ha szur!
#105   2005. 01. 27. csütörtök 20:55
atombarom atombarom
Sziasztok!

Leborotváltam a farkam, borotvával, utána arcszesz. Másnap minden szőrszál helyén hatalmas fájó pattanás. Fenistil sokat javított. Mit csináljak másképp?
#106   2005. 01. 28. péntek 10:04
Béla13 Béla13
Kedves Topic-ba ilyet-olyat irogatók!

Halvány lila segédelképzelésem sincs róla, hogy itt kinek milyen a "szőradottsága", de egy biztos: jómagam a szőrösebbik típushoz tartozom.
Ergó: mellkas, pocak, lábak, karok, arc stb. Az arcborotválkozást követően két orán belül olyan borostám van, mint a bűnözőknek az autentikus, régi Hanna-Barbera korabeli rajzfilmekben. Gondolom, hogy nem én vagyok egyedül ilyen "mediterrán" típus. Ezek után el tudja valaki képzelni, hogy szőrös, 100 kilós, vállas pasas csupasz cerkával bújik a hitvesi ágyba (szerelmi fészekbe, autóülésbe, zuhanyzókabinba stb.) testi vágyainak kielégítése céljából? Szerintem az illető hölgy részére ez inkább tűnne finoman és ekletikusan mulatságosnak, mint ápoltnak, igényesnek stb. A zacsin és a farok felett egy tenyérnyi darabon csupasz, további helyeken pedig gorilla? Summa summarum: Ha valaki két szál szőrrel születik, és nincs gondja arra, hogy a teste további pontján szőrtelenítsen, annak joggal javasolható az oroszlánsörény eltávolítása. Aki azonban adottsága miatt szőrös, talán hagyja ki az egész testre kiterjedő hideg/meleg gyantázást, és próbálja a fanszőrt elfogadható hosszúságúra nyírni.

Ebben a kompromisszumban kiegyezhetünk Hölgyek/Urak?
#107   2005. 01. 28. péntek 12:57
X Törölt felhasználó (368461)
eljen
#108   2005. 01. 28. péntek 20:52
Vacska Vacska
Teljes mertekben igazad van, jogos a 10 pont!:))))

atombarom: nem csak neked hanem mindenki masnak is irom akinek a bore begyullad borotvalas utan, felejtsetek mar el azt a borotvalast! Hasznaljatok szortelenito kremet, garantaltan nem lesznek nehany nap mulva begyulladva a szortuszoitek.
#109   2005. 01. 28. péntek 21:01
csozso csozso
Akinek jól esik az borotválja akit meg szőrösen szeretnek az maradjon olyan amilyen. Én is szőrös vagyok itt-ott de nem vészes. Ott lent meg nullásgéppel végig megyek rajta. Mégse jó az a barátnőnek ha köpköd a kuki szeretgetés után,hisz a fiúk sem szerteik ha szőr ragad a nyelvükre. gunyos1
#110   2005. 01. 29. szombat 09:58
atombarom atombarom
Hát egy darabig ezt biztos nem felejtem el! Még mindig nagyon látványos nyoma van! De nem próbálom ki így többször! Jön a krém!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 28. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 20:52

atombarom: nem csak neked hanem mindenki masnak is irom akinek a bore begyullad borotvalas utan, felejtsetek mar el azt a borotvalast! Hasznaljatok szortelenito kremet, garantaltan nem lesznek nehany nap mulva begyulladva a szortuszoitek.
#111   2005. 01. 29. szombat 12:18
teve teve
Nekem a krém nem jött be, csak a borotva... és valami normális zselé vagy hab... és az isteni, mikor utána a barátnőm bekente borotválkozás utáni krémmel....
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 28. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 20:52

#112   2005. 01. 29. szombat 18:07
atombarom atombarom
Mi volt a baj a krémmel?
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 29. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 29. szombat 12:18
Nekem a krém nem jött be, csak a borotva... és valami normális zselé vagy hab... és az isteni, mikor utána a barátnőm bekente borotválkozás utáni krémmel....
#113   2005. 01. 29. szombat 21:59
Vacska Vacska
Semmi baj nincs a kremmel, csak akkor ha nem tartod be a hasznalati utasitast! problema lehet ha tul sokaig a borfeluleten hagyod, vagy sokan tul keveset kennek fel, es utana nem ertik hogy miert nem jott le a szor!
A krem azert jo, mert a borotva elvagja szoroket, a krem viszont ugymond "leegeti", igy a szor vege nem lesz eles, es nem irritalja a borodet amikor no, es legfokeppen nem fordul be a szor.
Tartsd be a hasznalati utasitast, es hidd el elegedett leszel az eredmennyel - meg 3 nap mulva is;)
Ha kiprobaltad akkor ird meg hogy bejott-e , kivancsi vagyok;))
( vagy ha nagyon bator vagy, es hianyzik a szotaradbol az a szo hogy "fajdalom" akkor Skandy-t kovetve az epilalast is kiprobalhatod:)))) errol majd Skandy tud bovebb felvilagositast adni!:))))))
#114   2005. 01. 30. vasárnap 17:41
Tress Tress
Sziasztok!
Sokan írtátok, hogy szúr a borotválás után és kellemetlen.
Én már több, mint két éve gyantázom magam mindenhol a testemen és többek között a fanszőrzetemet is.
Nos,az első pár alkalom tényleg kellemetlen de úgy kb a harmadik után már jelentősen csökken a fájdalom.Utána egy napig még érzékeny de 6 hétig nincs vele gond.A fenekemen hasonló a helyzet és a lábon már szinte nem is érzem.
Én a mostani barátnőm miatt kezdtem el szedni meglepetés képpen és iszonyúan bejön neki.
#115   2005. 02. 02. szerda 22:49
Skandy Skandy
Szia Pétya!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Ő nagy szakértője a témának!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Én ezt az időt az arcom borotválásával szoktam elütni. De ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni...sok sikert!
#116   2005. 02. 02. szerda 22:53
Skandy Skandy
Ja igen!
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!
wave wave wink
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 22:49
Szia Pétya!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Ő nagy szakértője a témának!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Én ezt az időt az arcom borotválásával szoktam elütni. De ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni...sok sikert!
#117   2005. 02. 02. szerda 22:54
Csak ismételni tudom magam: nem bizti, hogy ami az egyikünknek bevált, az jó a másiknak is.
Nem kevésbé gondolok most az allergiára, ki erre a hatóanyagra allergiás, ki arra, a szerencsésebbek semmire sem.
#118   2005. 02. 03. csütörtök 02:20
Vacska Vacska
Kedves Skandy, en is puszillak:*
Mindent jol irtal, sztem is a veet az egyik legjobb, egyebkent meg azon gondolkodtam hogy ugy osztogatom a tanacsokat a ferfi fanszorzet eltunteteserol, mintha az lenne nekem:D De vegul is csak azt tudom elmondani ami a kedvesem nek bevalt;) Erykanak is igaza van, hiszen sokan allergiasak a kremekre, ez egy egyszeru teszttel konnyen kideritheto ( a teszt egyebkent minden hasznalati utasitason megtalalhato ) aztan ha minden rendben van, akkor neki lehet ugrani a fanszorzetnek:D
Ja, es ne felejtsetek el: szőrösen is szeeeeeeep!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 22:53
Ja igen!
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!
wave wave wink
#119   2005. 02. 03. csütörtök 18:52
nem-mind1? nem-mind1?
én maradok a borotvánál circling
#120   2005. 02. 03. csütörtök 21:04
Valahol láttam leírva a topicban, de olvass vissza, akkor megtalálod.

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!