Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#134   2005. 08. 30. kedd 01:54
g3nipapa g3nipapa
Ha van barátnőm , akkor érte teljesen le van borotválva az elvtárs.. , ha nincs akkor meg csak úgy. bee1
#133   2005. 08. 29. hétfő 19:11
Gabo324 Gabo324
Hogy borotvalod a zacsid nem felsz hogy elvagod en csak korulotte meg egy kicsit levagok olloval de nem tudom a zacsit sehogy se pegig szeretnem
#132   2005. 08. 29. hétfő 16:59
Andrew23 Andrew23
Sziasztok én is borotválom a péniszemet teljesen csupaszra, a zacsit is! Körülötte pedig rövidre vágom!
#131   2005. 08. 26. péntek 01:36
R0ck R0ck
sziasztok 24 éves vagyok és kb 18 éves korom óta rendszeresen borotválom. nem használok se habot se krémet, hanem fürdés végén amikor a meleg vízben a szörszálak már tuti elpuhultak meg minden, akkor borotválom le... nekem bejött..
#130   2005. 06. 29. szerda 15:02
lali012 lali012
És milyen szerintetek a divatos form? Teljsesen sima, négyszög, trapéz, stb?
#129   2005. 06. 27. hétfő 00:35
s s
látom , drotkoszoru neked is problemaid vannak a szemolcsoddel...nem vagy egyedül schmoll2 nekem mindig is kiaszott nagy gondot jelent hogy ne vágjak bele (ehelyett mindig sikerül mellette magamba vágni a ki°ˇ˘°˛ott borotvát. ˙sóhaj...)
#128   2005. 06. 23. csütörtök 23:44
izsakig izsakig
És amelyik lány, az meg leszbi??!
#127   2005. 05. 30. hétfő 09:50
Klaudia Klaudia
Észrevételem a "Milyen most a menő fiú fanszőrzet?" topicban
#126   2005. 05. 17. kedd 22:58
nem-mind1? nem-mind1?
szárazon ne borotváld nem tesz jót
#125   2005. 05. 08. vasárnap 13:44
xxxjani xxxjani
Ez személyi igazolványkép ,vagy csak a pénisze?
#124   2005. 05. 07. szombat 19:47
Soneji Soneji
Valaki biztos hasznák?!
Most nyissak új topicot?
#123   2005. 05. 07. szombat 00:49
Soneji Soneji
Sziasztok!
Epilátort használ valaki közületek?
Tanácsot szeretnék kérni hogy milyet vegyek.
#122   2005. 03. 10. csütörtök 21:03
hohobeja hohobeja
Szivesebben nézném azt ami a te lábaid között található pl:Hoho(beja)felirattal.De ti legalább bizonyítottatok(félig:-))))pusssz worship
#121   2005. 02. 06. vasárnap 01:18
Skandy Skandy
Szia Te Drága!
Itt vagyok!
Csak belebonyolódtam egy "reinstallba".
De mostmár felfrissülve, megújulva csak a Tiéd!
wink wave wave wave nyes
#120   2005. 02. 03. csütörtök 21:04
X Törölt felhasználó (368461)
Valahol láttam leírva a topicban, de olvass vissza, akkor megtalálod.
#119   2005. 02. 03. csütörtök 18:52
nem-mind1? nem-mind1?
én maradok a borotvánál circling
#118   2005. 02. 03. csütörtök 02:20
Vacska Vacska
Kedves Skandy, en is puszillak:*
Mindent jol irtal, sztem is a veet az egyik legjobb, egyebkent meg azon gondolkodtam hogy ugy osztogatom a tanacsokat a ferfi fanszorzet eltunteteserol, mintha az lenne nekem:D De vegul is csak azt tudom elmondani ami a kedvesem nek bevalt;) Erykanak is igaza van, hiszen sokan allergiasak a kremekre, ez egy egyszeru teszttel konnyen kideritheto ( a teszt egyebkent minden hasznalati utasitason megtalalhato ) aztan ha minden rendben van, akkor neki lehet ugrani a fanszorzetnek:D
Ja, es ne felejtsetek el: szőrösen is szeeeeeeep!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 22:53
Ja igen!
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!
wave wave wink
#117   2005. 02. 02. szerda 22:54
X Törölt felhasználó (368461)
Csak ismételni tudom magam: nem bizti, hogy ami az egyikünknek bevált, az jó a másiknak is.
Nem kevésbé gondolok most az allergiára, ki erre a hatóanyagra allergiás, ki arra, a szerencsésebbek semmire sem.
#116   2005. 02. 02. szerda 22:53
Skandy Skandy
Ja igen!
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!
wave wave wink
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 22:49
Szia Pétya!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Ő nagy szakértője a témának!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Én ezt az időt az arcom borotválásával szoktam elütni. De ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni...sok sikert!
#115   2005. 02. 02. szerda 22:49
Skandy Skandy
Szia Pétya!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Ő nagy szakértője a témának!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Én ezt az időt az arcom borotválásával szoktam elütni. De ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni...sok sikert!

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!