Ha van barátnőm , akkor érte teljesen le van borotválva az elvtárs.. , ha nincs akkor meg csak úgy.

Hogy borotvalod a zacsid nem felsz hogy elvagod en csak korulotte meg egy kicsit levagok olloval de nem tudom a zacsit sehogy se pegig szeretnem
Sziasztok én is borotválom a péniszemet teljesen csupaszra, a zacsit is! Körülötte pedig rövidre vágom!
sziasztok 24 éves vagyok és kb 18 éves korom óta rendszeresen borotválom. nem használok se habot se krémet, hanem fürdés végén amikor a meleg vízben a szörszálak már tuti elpuhultak meg minden, akkor borotválom le... nekem bejött..
És milyen szerintetek a divatos form? Teljsesen sima, négyszög, trapéz, stb?
látom , drotkoszoru neked is problemaid vannak a szemolcsoddel...nem vagy egyedül
nekem mindig is kiaszott nagy gondot jelent hogy ne vágjak bele (ehelyett mindig sikerül mellette magamba vágni a ki°ˇ˘°˛ott borotvát. ˙sóhaj...)

És amelyik lány, az meg leszbi??!
Észrevételem a "Milyen most a menő fiú fanszőrzet?" topicban
szárazon ne borotváld nem tesz jót
Ez személyi igazolványkép ,vagy csak a pénisze?
Valaki biztos hasznák?!
Most nyissak új topicot?
Most nyissak új topicot?
Sziasztok!
Epilátort használ valaki közületek?
Tanácsot szeretnék kérni hogy milyet vegyek.
Epilátort használ valaki közületek?
Tanácsot szeretnék kérni hogy milyet vegyek.
Szivesebben nézném azt ami a te lábaid között található pl:Hoho(beja)felirattal.De ti legalább bizonyítottatok(félig:-))))pusssz

Szia Te Drága!
Itt vagyok!
Csak belebonyolódtam egy "reinstallba".
De mostmár felfrissülve, megújulva csak a Tiéd!
Itt vagyok!
Csak belebonyolódtam egy "reinstallba".
De mostmár felfrissülve, megújulva csak a Tiéd!

Valahol láttam leírva a topicban, de olvass vissza, akkor megtalálod.
én maradok a borotvánál

Kedves Skandy, en is puszillak:*
Mindent jol irtal, sztem is a veet az egyik legjobb, egyebkent meg azon gondolkodtam hogy ugy osztogatom a tanacsokat a ferfi fanszorzet eltunteteserol, mintha az lenne nekem:D De vegul is csak azt tudom elmondani ami a kedvesem nek bevalt;) Erykanak is igaza van, hiszen sokan allergiasak a kremekre, ez egy egyszeru teszttel konnyen kideritheto ( a teszt egyebkent minden hasznalati utasitason megtalalhato ) aztan ha minden rendben van, akkor neki lehet ugrani a fanszorzetnek:D
Ja, es ne felejtsetek el: szőrösen is szeeeeeeep! (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindent jol irtal, sztem is a veet az egyik legjobb, egyebkent meg azon gondolkodtam hogy ugy osztogatom a tanacsokat a ferfi fanszorzet eltunteteserol, mintha az lenne nekem:D De vegul is csak azt tudom elmondani ami a kedvesem nek bevalt;) Erykanak is igaza van, hiszen sokan allergiasak a kremekre, ez egy egyszeru teszttel konnyen kideritheto ( a teszt egyebkent minden hasznalati utasitason megtalalhato ) aztan ha minden rendben van, akkor neki lehet ugrani a fanszorzetnek:D
Ja, es ne felejtsetek el: szőrösen is szeeeeeeep! (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ismételni tudom magam: nem bizti, hogy ami az egyikünknek bevált, az jó a másiknak is.
Nem kevésbé gondolok most az allergiára, ki erre a hatóanyagra allergiás, ki arra, a szerencsésebbek semmire sem.
Nem kevésbé gondolok most az allergiára, ki erre a hatóanyagra allergiás, ki arra, a szerencsésebbek semmire sem.
Ja igen!
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 02. 02. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 22:49
A legfontosabb!
Puszillak Vacska!

Szia Pétya!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Ő nagy szakértője a témának!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Én ezt az időt az arcom borotválásával szoktam elütni. De ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni...sok sikert!
Ha bővebbet szeretnél tudni a krém használatáról, menj vissza Vacska régebbi hozzászólásaihoz is, és fogadd meg a tanácsait!
Egyébként -velem együtt- a "Veet"-et ajánlja, de nem akarom ismételni, minden le van írva lejjebb.
A dolog technikai részét pedig szerintem nem kell túlkomplikálni. Amikor mész fürdeni, fogod a krémedet, (ha nagyon titkolni akarod az kiváncsi szempárok elől, akkor becsempészve a törűlközőbe, pizsamába, alsógatyába, köntösbe, vagy amit magaddal szoktál vinni a fürdőszobába) és mielött nekilátnál a fürdésnek, bekened a kezelni kívánt felületet. Csak a néhány (8-10) perc várakozási időt kell valahogy kibekkelni, és mehet az akció!
Szia Pétya!