Sziasztok!! Én is karbantartom a dolgokat a fütyim körül :)
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/15428046.jpg#3
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/15428046.jpg#3
Sziasztok!! Én is karbantartom a dolgokat a fütyim körül :)

Huhh zacsimnál félek a vagdosástól, ez van :)
Te ezt honnan tudod??
Nem lehet belevágni :] Eddig nekem nem sikerült.

Mennyi munka!
Ha érdekel nekem csupasz a kukim.
nekem is csupasz, heti kettő beretválás eredménye.
Szerintem sokkal higiénikusabb szőrtelenűl. Gondolj csak bele: ha a herezacskót szívja a párod és az szőrös, vagy te nyelvelsz és szőr megy a "torkodra". Mi a párommal egymást borotváljuk és már az maga az élvezet. Előjátéknak sem rossz!
Engem is nagyon felizgat a dolog, hogy leborotváljam, de a hölgyek részéről elég nagy megosztottságot érzek. Nem tudom, miért nem tetszik egy nőnek, ha egy férfi is ápolt és igényes? Szerintem a punci is úgy jó, ha teljesen csupaszra van borotválva, szerintem manapság már a nőknél is és a férfiaknál is, hozzá tartozik az ápoltsághoz a borotvált hónalj és nemi szerv. Hölgyeim várom a véleményeiket, tetszik-e a csupasz fütyi?
Viszont olvastam már olyan hölgyek véleményét is, akik kifejezetten elvárják, hogy borotvált legyen a fütyi. Jelenleg nincs párom, de remélem a leendő páromnak tetszeni fog ha csupasz, sőt remélem, hogy kifejezetten elvárás lessz a részéről, hogy borotváljam.
Gondolod ha nem csupasz, akkor nem lehet ápolt és igényes? Zacsi borotválás ok, de a többi úgy 1-2 centire visszavágva is lehet esztétikus. Gondolj bele hogy nézne ki egy átlagnál szőrösebb férfi a fanszőrzete helyén egy tenyérnyi csupasz folttal.
(Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 29. csütörtök 19:46

Engem is nagyon felizgat a dolog, hogy leborotváljam, de a hölgyek részéről elég nagy megosztottságot érzek. Nem tudom, miért nem tetszik egy nőnek, ha egy férfi is ápolt és igényes? Szerintem a punci is úgy jó, ha teljesen csupaszra van borotválva, szerintem manapság már a nőknél is és a férfiaknál is, hozzá tartozik az ápoltsághoz a borotvált hónalj és nemi szerv. Hölgyeim várom a véleményeiket, tetszik-e a csupasz fütyi?
Sőt, ha mindennap megmossa és nem vág belőle semmit (a szőrből), még úgy is lehet lehet ápolt és igényes.
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 29. csütörtök 19:46
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a nők egy része azért nem szereti ha teljesen csupasz a férfiasságunk, mert az egy kicsit "buzis". Ezért meg van ennek a technikája, hogy milyen legyen. Ezért (is) bízom én ezt a társamra. Ő már csak tudja mi a szimpi ő neki!
(Ez egy válasz Creative01 üzenetére (2005. 09. 30. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 00:04

Sőt, ha mindennap megmossa és nem vág belőle semmit (a szőrből), még úgy is lehet lehet ápolt és igényes.
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias).
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias).
Én nem szeretném,ha a srácom borotválná, ugy szertem simogatni ha szőrös.
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 12:44

Szerintem a nők egy része azért nem szereti ha teljesen csupasz a férfiasságunk, mert az egy kicsit "buzis". Ezért meg van ennek a technikája, hogy milyen legyen. Ezért (is) bízom én ezt a társamra. Ő már csak tudja mi a szimpi ő neki!
Na látjátok, kinek, kinek más az izlése!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 12:49
Törölt felhasználó (29760)
VIP

Én nem szeretném,ha a srácom borotválná, ugy szertem simogatni ha szőrös.