Viszont olvastam már olyan hölgyek véleményét is, akik kifejezetten elvárják, hogy borotvált legyen a fütyi. Jelenleg nincs párom, de remélem a leendő páromnak tetszeni fog ha csupasz, sőt remélem, hogy kifejezetten elvárás lessz a részéről, hogy borotváljam.
Engem is nagyon felizgat a dolog, hogy leborotváljam, de a hölgyek részéről elég nagy megosztottságot érzek. Nem tudom, miért nem tetszik egy nőnek, ha egy férfi is ápolt és igényes? Szerintem a punci is úgy jó, ha teljesen csupaszra van borotválva, szerintem manapság már a nőknél is és a férfiaknál is, hozzá tartozik az ápoltsághoz a borotvált hónalj és nemi szerv. Hölgyeim várom a véleményeiket, tetszik-e a csupasz fütyi?
Szerintem sokkal higiénikusabb szőrtelenűl. Gondolj csak bele: ha a herezacskót szívja a párod és az szőrös, vagy te nyelvelsz és szőr megy a "torkodra". Mi a párommal egymást borotváljuk és már az maga az élvezet. Előjátéknak sem rossz!
nekem is csupasz, heti kettő beretválás eredménye.
Ha érdekel nekem csupasz a kukim.

Mennyi munka!
Nem lehet belevágni :] Eddig nekem nem sikerült.

Te ezt honnan tudod??
Huhh zacsimnál félek a vagdosástól, ez van :)
Sziasztok!! Én is karbantartom a dolgokat a fütyim körül :)

Sziasztok!! Én is karbantartom a dolgokat a fütyim körül :)
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/15428046.jpg#3
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/15428046.jpg#3

ez így ennyi!

Jelenleg nem tudok képet feltölteni mostani frizurámról , de elég funny :]
atw sux!
atw sux!
En is borotvaltam egy darabig de mivel szinte mindig kipatogtam es amikor elkedett novekedni szar erzes volt arrol nem is beszelve hogy 2 naponta lehetett borotvalni.... szal ravettem magam ha a csajok kibirjak akkor en is legyantaztatom hat nem mondom az elso nem volt kellemes de ki lehet birni arrol nem is beszelve hogy 1 honapig szornek se hire se hamva nem volt megerte csak egy kis kitartast igenyel es jobb mint a borotva :)
Másfél éve borotválom a farkamat, sokkal jobb érzés mint bozontosan, jobbakat élvezek és szebb is így. Borotvával szoktam borotválni, teljesen csupaszra nyomom, körülötte is, a zacsit is. A zacsit is tök könnyű leborotválni, először én is néha megvágtam magam, de belejön az ember, most már nagyon ritka hogy megvágom.
Először én is csak a tövét nyirtam, meg rövidre vágtam, de hamar rájöttem minél rövidebb annál szebb, így végül tök csupasz lett és így is marad.
Egyébként mostanság divat a szörtelenítés, egyre több a szörtelen fiú, és egyre többen borotválják a farkukat. Szerintem sokakban él a vágy hogy kipróbálják milyen is csupaszon az élet, de nem merik lenyírni, mert pl olyan társaságban mozagnak, ahol ez nem divat.
Erre nagyon jó példa az én esetem. Már régóta focizom egy csapatban, legtöbb haverom is a csapatból van. Másfél éve mikor én elkezdtem borotválni a farkam senki sem nyírta a farkát. Legtöbbjükkel egészen serdülő és ifi korunk óta együtt játszom, így hát rengetegszer látuk egymást pucéran. Mikor én leborotváltam és edzés után a zuhanyzóban a társaim óhatatlanul is látták, éreztem hogy kicsit furán néznek, és furcsákat gondolhatnak. Eleinte takargattam és szégyeltem is, de egy hét elteltével nem érdekelt.
Az érdekes az egészben, hogy kb. 5-6 hét múlva már másik 3-4 játékostársam is borotvált lett, sőt egyik még tanácsot is kért, hogy hogyan csinálja mielőtt nekilát. Ma a csapat kb. 40%-a borotvált.
Szerintem borotváltan szép az élet, de úgy gondolom senkit sem az alapján kell megítélni, hogy szörösen vagy csupaszon szerit a péniszét.
Először én is csak a tövét nyirtam, meg rövidre vágtam, de hamar rájöttem minél rövidebb annál szebb, így végül tök csupasz lett és így is marad.
Egyébként mostanság divat a szörtelenítés, egyre több a szörtelen fiú, és egyre többen borotválják a farkukat. Szerintem sokakban él a vágy hogy kipróbálják milyen is csupaszon az élet, de nem merik lenyírni, mert pl olyan társaságban mozagnak, ahol ez nem divat.
Erre nagyon jó példa az én esetem. Már régóta focizom egy csapatban, legtöbb haverom is a csapatból van. Másfél éve mikor én elkezdtem borotválni a farkam senki sem nyírta a farkát. Legtöbbjükkel egészen serdülő és ifi korunk óta együtt játszom, így hát rengetegszer látuk egymást pucéran. Mikor én leborotváltam és edzés után a zuhanyzóban a társaim óhatatlanul is látták, éreztem hogy kicsit furán néznek, és furcsákat gondolhatnak. Eleinte takargattam és szégyeltem is, de egy hét elteltével nem érdekelt.
Az érdekes az egészben, hogy kb. 5-6 hét múlva már másik 3-4 játékostársam is borotvált lett, sőt egyik még tanácsot is kért, hogy hogyan csinálja mielőtt nekilát. Ma a csapat kb. 40%-a borotvált.
Szerintem borotváltan szép az élet, de úgy gondolom senkit sem az alapján kell megítélni, hogy szörösen vagy csupaszon szerit a péniszét.
MEgfogod, egy kicsit kifeszíted és óvatosan leborotválod! Nekem megy a dolog!
Próbáld ki, de óvatosan! (Ez egy válasz Gabo324 üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 19:11
Próbáld ki, de óvatosan! (Ez egy válasz Gabo324 üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy borotvalod a zacsid nem felsz hogy elvagod en csak korulotte meg egy kicsit levagok olloval de nem tudom a zacsit sehogy se pegig szeretnem