Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#194   2005. 12. 22. csütörtök 16:28
goomi132 goomi132
gyönyörű faszotok van, gratulálok hozzá violent mf1
#193   2005. 12. 22. csütörtök 15:24
izsakig izsakig
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#192   2005. 12. 22. csütörtök 15:23
izsakig izsakig
#191   2005. 12. 20. kedd 16:01
empire4 empire4
A férfi azért férfi mert szőrös.
Túlzásba a teljes szőrtelenítés. Rossz divat kár követni. Pár év mulva a farkatokati is levágjátok. ha a trendi csajok azt kérik?
#190   2005. 12. 20. kedd 13:48
X Törölt felhasználó (360615)
Hello csajok, srácok! Látom, rengeteg felmerülő probléma akad itt a fanszőrzettel kapcsolatban. Én kozmetikus vagyok, úgyhogy nagyon szívesen válaszolok a kérdéseitekre. (persze ha tudok)
adok egy email-t is, kozmetikaintim@freemail.hu
ide írhattok is, és ha segítség kell, vagy valami jópofa formával lepnétek meg a párotokat, akkor az üzletbe is eljöhettek, vagy ha szégyenlősek vagytok, akkor néha itthon is vállalok. De a címet nyílvánosan nem igazán közölném :)
#189   2005. 12. 19. hétfő 09:55
Mr.Enigma Mr.Enigma
Kezdőknek borotva!
Hamar visszanő, és fájdalommentes.
Tartós "élvezethez" gyanta, de ehhez némi segítség nem árt. Legjobb egy kozmetikus tanácsát kikérni, de akár magát a kozmetikust igénybevenni az egész szőrtelenítéshez.
#188   2005. 12. 08. csütörtök 18:38
Mr.Enigma Mr.Enigma
NA mindazoknak akik kipirosodtak begyulladtak és a többi és a többi.
Borotválás után alapos mosás SZAPPANNAL!!! Szárazra törölni és jöhet a körömvirágos krém.
Miért pont az? MErt nem csíp. Nivea, L'Oreal, aloe vera hidratáló mia afaszom, ezek mind úgy szokták marni a frissen borotvált bőrt, hogy a falat vakarom.
A körömvirágos krémre esküszöm.
Ne sajnáld kendd be alaposan, akár többször is, és bőven!
Ha már fáj megvan a baj, stb stb.
Akor passz. Leginkább közmetikus. Hátha tud valamit ajánlani.

A krémre visszatérve. NEm mondom, hoyg a körömvirágos az isten, de az nem irritálja és nem marja a frissen borotvált érzékeny bőrt. És odalent érzékeny (nekem meg pláne). Krémekről talán érdemes még kikérni kozmetikus véleményét!
#187   2005. 12. 02. péntek 09:30
Lion74 Lion74
Mi szörtelanítő krémet használunk én az asszonyét ő az enyémet csinálja 10-12 percig van rajta nem marja ki és utána nem gyllad be és nem nő be a szőr se és még vékonyodik is tőle a szőr nem úgy mint a borotválástól. Arról már nem is beszélve hogy biztos nem vágog meg magad vagy egymást.
#186   2005. 11. 24. csütörtök 13:41
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért."

Félre értettél.
Azt akartam mondani, csak ezek szerint nem sikerült, hogy ha valaki mindenhol, hónalj, mell has hát szőrtelenít, akkor nyugodan lehet tükörsima a bré és környéke. Akkor Esztétikus. Persze amit te írtál, hoghy 99% szőrtelenítés, csak a cerka körül egy kis szöszmösz.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2005. 11. 24. csütörtök 07:55
Mindenhol fél centisre nyírva egységesen
Én mardnék enél, nem vagyok extrém sportolo...
De a az esztétikai megoldásod jo.
Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért.
#185   2005. 11. 24. csütörtök 12:29
vazelinator vazelinator VIP Admin
Gondolom képeket tartalmazot ami nem jelent meg(vagy abszult rossz a link vagy a forást törölték)
amennyiben nem tudodom javitani törölni szoktam nefoglaja a helyet..
De elkövetek elötte mindent, hogy ki javitsam.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 24. csütörtök 11:25
Az én hozzászólásom (#300) előtt volt 1 kép, illetve 3 hozzászólás, ami törölve lett! MIÉRT ???????
#184   2005. 11. 24. csütörtök 12:20
X Törölt felhasználó (33303)
Én mindig borotvált vagyok. Kipróbáltam már a krémet is, de a legjobban a penge bizonyult. Két-három naponta végighúzom, így mindig sima.

#183   2005. 11. 24. csütörtök 11:25
a.anita.82 a.anita.82
Az én hozzászólásom (#300) előtt volt 1 kép, illetve 3 hozzászólás, ami törölve lett! MIÉRT ???????
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2005. 11. 24. csütörtök 07:55
Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért.
#182   2005. 11. 24. csütörtök 09:29
lazafiu lazafiu VIP
a legjobb megoldást kutatva egyszer vettem egy szőrtelenítő krémet (lányok, ismerős?). azt írta a users manual, hogy rajta hagyod öt percig, aztán lemosod. szőr leég, tiszta ügy, csak a "nemi szervre" vigyázz. (alapvetően női stuff) guggolok a kádban, tubus kinyit, rémkép előjön; 10 percig sistereg a méreg a brén, golyóm leolvad, oszt' egy michael jackson orr lesz a lábam között. tubus kidob, régi jómach3 elő.
valaki volt merészebb?
#181   2005. 11. 24. csütörtök 07:55
vazelinator vazelinator VIP Admin
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 23. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 17:42
Zacsin borotva (Esetleg a tövénél is), mindenhol máshol fél centisre nyírva egységesen.
A teljes boroválás egy srácnál egy bizonyos esetben elég gáz.
HA sehol máshol nem megy rá se gyantával se borotvával.
Képzeljétek csak el milyen hülye látvány, egy hapsi csupasz brével és körülötte tükörsima babapopó bőrrel a két combja, és a bré fölött a hasa dzsungel. De nem is kell erős szőrzet, csak szima átlagos szőrzet az említett helyeken. Hát, hasonló helyzetben, ah nő lennék először röhögnék egy jót. Itt meg a fene megette a szenvedélyes éjszakát.
Ha gyantával szőrtelenít a srác, comb, has, mellkas, stb stb, és még a bré is kopasz, az már szerintem is (pedig aztán férfi vagyok, és mentes mindenféle meleg hajlamtól) esztétikus, főleg, ha a srácnak arányos a testalkata (nem feltétlenül Adoniszi izmok, v. chip'n'dale test).
#180   2005. 11. 23. szerda 17:42
Mr.Enigma Mr.Enigma
Zacsin borotva (Esetleg a tövénél is), mindenhol máshol fél centisre nyírva egységesen.
A teljes boroválás egy srácnál egy bizonyos esetben elég gáz.
HA sehol máshol nem megy rá se gyantával se borotvával.
Képzeljétek csak el milyen hülye látvány, egy hapsi csupasz brével és körülötte tükörsima babapopó bőrrel a két combja, és a bré fölött a hasa dzsungel. De nem is kell erős szőrzet, csak szima átlagos szőrzet az említett helyeken. Hát, hasonló helyzetben, ah nő lennék először röhögnék egy jót. Itt meg a fene megette a szenvedélyes éjszakát.
Ha gyantával szőrtelenít a srác, comb, has, mellkas, stb stb, és még a bré is kopasz, az már szerintem is (pedig aztán férfi vagyok, és mentes mindenféle meleg hajlamtól) esztétikus, főleg, ha a srácnak arányos a testalkata (nem feltétlenül Adoniszi izmok, v. chip'n'dale test).
#179   2005. 11. 23. szerda 17:38
lakileo koko lakileo koko VIP
Nekünk is kopasz és imádom ha a párom akivel ép vagyok nyalogatja a kopasz golyoimat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2005. 11. 21. hétfő 19:17
Sziasztok fiúk!
Olvastam olyat, h nem merek belevágni, mert féltem a golyóimat... Az még eszetekbe sem jutott, h a bnőtök csinálja?? Eszméletlen nagy szex kerekedhet a dologból... :))
Egyébként az én párom is borotválja (szerencsére) és kész vagyok tőle... nálam a pasi borotválva jó!!!
Pusza
#178   2005. 11. 23. szerda 17:29
lakileo koko lakileo koko VIP
Egyett értek veled a punci és kuki legyen kopasz ugy csattog igazán.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59
Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!
#177   2005. 11. 21. hétfő 19:17
X Törölt felhasználó (33028) VIP
Sziasztok fiúk!
Olvastam olyat, h nem merek belevágni, mert féltem a golyóimat... Az még eszetekbe sem jutott, h a bnőtök csinálja?? Eszméletlen nagy szex kerekedhet a dologból... :))
Egyébként az én párom is borotválja (szerencsére) és kész vagyok tőle... nálam a pasi borotválva jó!!!
Pusza
#176   2005. 11. 18. péntek 01:35
X Törölt felhasználó (11055) VIP
Némi fazonigazítást hajnyírógéppel már próbáltam, s a borotválás gondolatával is többször kacérkodtam, de nem mertem belevágni. Első sorban a zacsinál félek. Mennyire macerásabb, mint az arcbőrömnél?
#175   2005. 11. 13. vasárnap 22:18
Gabesz888 Gabesz888
Szia Anita!
Az én kukim borotvált, ha érdekel, nézd meg a 1151-es sorozatot a fiúk között. Ha teszik írj.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59
Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!