gyönyörű faszotok van, gratulálok hozzá

A férfi azért férfi mert szőrös.
Túlzásba a teljes szőrtelenítés. Rossz divat kár követni. Pár év mulva a farkatokati is levágjátok. ha a trendi csajok azt kérik?
Túlzásba a teljes szőrtelenítés. Rossz divat kár követni. Pár év mulva a farkatokati is levágjátok. ha a trendi csajok azt kérik?
Hello csajok, srácok! Látom, rengeteg felmerülő probléma akad itt a fanszőrzettel kapcsolatban. Én kozmetikus vagyok, úgyhogy nagyon szívesen válaszolok a kérdéseitekre. (persze ha tudok)
adok egy email-t is, kozmetikaintim@freemail.hu
ide írhattok is, és ha segítség kell, vagy valami jópofa formával lepnétek meg a párotokat, akkor az üzletbe is eljöhettek, vagy ha szégyenlősek vagytok, akkor néha itthon is vállalok. De a címet nyílvánosan nem igazán közölném :)
adok egy email-t is, kozmetikaintim@freemail.hu
ide írhattok is, és ha segítség kell, vagy valami jópofa formával lepnétek meg a párotokat, akkor az üzletbe is eljöhettek, vagy ha szégyenlősek vagytok, akkor néha itthon is vállalok. De a címet nyílvánosan nem igazán közölném :)
Kezdőknek borotva!
Hamar visszanő, és fájdalommentes.
Tartós "élvezethez" gyanta, de ehhez némi segítség nem árt. Legjobb egy kozmetikus tanácsát kikérni, de akár magát a kozmetikust igénybevenni az egész szőrtelenítéshez.
Hamar visszanő, és fájdalommentes.
Tartós "élvezethez" gyanta, de ehhez némi segítség nem árt. Legjobb egy kozmetikus tanácsát kikérni, de akár magát a kozmetikust igénybevenni az egész szőrtelenítéshez.
NA mindazoknak akik kipirosodtak begyulladtak és a többi és a többi.
Borotválás után alapos mosás SZAPPANNAL!!! Szárazra törölni és jöhet a körömvirágos krém.
Miért pont az? MErt nem csíp. Nivea, L'Oreal, aloe vera hidratáló mia afaszom, ezek mind úgy szokták marni a frissen borotvált bőrt, hogy a falat vakarom.
A körömvirágos krémre esküszöm.
Ne sajnáld kendd be alaposan, akár többször is, és bőven!
Ha már fáj megvan a baj, stb stb.
Akor passz. Leginkább közmetikus. Hátha tud valamit ajánlani.
A krémre visszatérve. NEm mondom, hoyg a körömvirágos az isten, de az nem irritálja és nem marja a frissen borotvált érzékeny bőrt. És odalent érzékeny (nekem meg pláne). Krémekről talán érdemes még kikérni kozmetikus véleményét!
Borotválás után alapos mosás SZAPPANNAL!!! Szárazra törölni és jöhet a körömvirágos krém.
Miért pont az? MErt nem csíp. Nivea, L'Oreal, aloe vera hidratáló mia afaszom, ezek mind úgy szokták marni a frissen borotvált bőrt, hogy a falat vakarom.
A körömvirágos krémre esküszöm.
Ne sajnáld kendd be alaposan, akár többször is, és bőven!
Ha már fáj megvan a baj, stb stb.
Akor passz. Leginkább közmetikus. Hátha tud valamit ajánlani.
A krémre visszatérve. NEm mondom, hoyg a körömvirágos az isten, de az nem irritálja és nem marja a frissen borotvált érzékeny bőrt. És odalent érzékeny (nekem meg pláne). Krémekről talán érdemes még kikérni kozmetikus véleményét!
Mi szörtelanítő krémet használunk én az asszonyét ő az enyémet csinálja 10-12 percig van rajta nem marja ki és utána nem gyllad be és nem nő be a szőr se és még vékonyodik is tőle a szőr nem úgy mint a borotválástól. Arról már nem is beszélve hogy biztos nem vágog meg magad vagy egymást.
"Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért."
Félre értettél.
Azt akartam mondani, csak ezek szerint nem sikerült, hogy ha valaki mindenhol, hónalj, mell has hát szőrtelenít, akkor nyugodan lehet tükörsima a bré és környéke. Akkor Esztétikus. Persze amit te írtál, hoghy 99% szőrtelenítés, csak a cerka körül egy kis szöszmösz. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 24. csütörtök 07:55
Félre értettél.
Azt akartam mondani, csak ezek szerint nem sikerült, hogy ha valaki mindenhol, hónalj, mell has hát szőrtelenít, akkor nyugodan lehet tükörsima a bré és környéke. Akkor Esztétikus. Persze amit te írtál, hoghy 99% szőrtelenítés, csak a cerka körül egy kis szöszmösz. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenhol fél centisre nyírva egységesen
Én mardnék enél, nem vagyok extrém sportolo...
De a az esztétikai megoldásod jo.
Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért.
Igzad van gyantás srácokon téleg esztétikailag jol mutat, hogy ha ott fellelhető egy kis ször azért.
Gondolom képeket tartalmazot ami nem jelent meg(vagy abszult rossz a link vagy a forást törölték)
amennyiben nem tudodom javitani törölni szoktam nefoglaja a helyet..
De elkövetek elötte mindent, hogy ki javitsam.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 24. csütörtök 11:25
amennyiben nem tudodom javitani törölni szoktam nefoglaja a helyet..
De elkövetek elötte mindent, hogy ki javitsam.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én hozzászólásom (#300) előtt volt 1 kép, illetve 3 hozzászólás, ami törölve lett! MIÉRT ???????
Én mindig borotvált vagyok. Kipróbáltam már a krémet is, de a legjobban a penge bizonyult. Két-három naponta végighúzom, így mindig sima.

Az én hozzászólásom (#300) előtt volt 1 kép, illetve 3 hozzászólás, ami törölve lett! MIÉRT ???????
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 24. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 24. csütörtök 07:55

a legjobb megoldást kutatva egyszer vettem egy szőrtelenítő krémet (lányok, ismerős?). azt írta a users manual, hogy rajta hagyod öt percig, aztán lemosod. szőr leég, tiszta ügy, csak a "nemi szervre" vigyázz. (alapvetően női stuff) guggolok a kádban, tubus kinyit, rémkép előjön; 10 percig sistereg a méreg a brén, golyóm leolvad, oszt' egy michael jackson orr lesz a lábam között. tubus kidob, régi jómach3 elő.
valaki volt merészebb?
valaki volt merészebb?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 23. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 17:42
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 23. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Zacsin borotva (Esetleg a tövénél is), mindenhol máshol fél centisre nyírva egységesen.
A teljes boroválás egy srácnál egy bizonyos esetben elég gáz.
HA sehol máshol nem megy rá se gyantával se borotvával.
Képzeljétek csak el milyen hülye látvány, egy hapsi csupasz brével és körülötte tükörsima babapopó bőrrel a két combja, és a bré fölött a hasa dzsungel. De nem is kell erős szőrzet, csak szima átlagos szőrzet az említett helyeken. Hát, hasonló helyzetben, ah nő lennék először röhögnék egy jót. Itt meg a fene megette a szenvedélyes éjszakát.
Ha gyantával szőrtelenít a srác, comb, has, mellkas, stb stb, és még a bré is kopasz, az már szerintem is (pedig aztán férfi vagyok, és mentes mindenféle meleg hajlamtól) esztétikus, főleg, ha a srácnak arányos a testalkata (nem feltétlenül Adoniszi izmok, v. chip'n'dale test).
Képzeljétek csak el milyen hülye látvány, egy hapsi csupasz brével és körülötte tükörsima babapopó bőrrel a két combja, és a bré fölött a hasa dzsungel. De nem is kell erős szőrzet, csak szima átlagos szőrzet az említett helyeken. Hát, hasonló helyzetben, ah nő lennék először röhögnék egy jót. Itt meg a fene megette a szenvedélyes éjszakát.
Ha gyantával szőrtelenít a srác, comb, has, mellkas, stb stb, és még a bré is kopasz, az már szerintem is (pedig aztán férfi vagyok, és mentes mindenféle meleg hajlamtól) esztétikus, főleg, ha a srácnak arányos a testalkata (nem feltétlenül Adoniszi izmok, v. chip'n'dale test).
Zacsin borotva (Esetleg a tövénél is), mindenhol máshol fél centisre nyírva egységesen.
Nekünk is kopasz és imádom ha a párom akivel ép vagyok nyalogatja a kopasz golyoimat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 21. hétfő 19:17
Törölt felhasználó (33028)
VIP

Sziasztok fiúk!
Olvastam olyat, h nem merek belevágni, mert féltem a golyóimat... Az még eszetekbe sem jutott, h a bnőtök csinálja?? Eszméletlen nagy szex kerekedhet a dologból... :))
Egyébként az én párom is borotválja (szerencsére) és kész vagyok tőle... nálam a pasi borotválva jó!!!
Pusza
Olvastam olyat, h nem merek belevágni, mert féltem a golyóimat... Az még eszetekbe sem jutott, h a bnőtök csinálja?? Eszméletlen nagy szex kerekedhet a dologból... :))
Egyébként az én párom is borotválja (szerencsére) és kész vagyok tőle... nálam a pasi borotválva jó!!!
Pusza
Egyett értek veled a punci és kuki legyen kopasz ugy csattog igazán.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59

Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!
Sziasztok fiúk!
Pusza
Pusza
Némi fazonigazítást hajnyírógéppel már próbáltam, s a borotválás gondolatával is többször kacérkodtam, de nem mertem belevágni. Első sorban a zacsinál félek. Mennyire macerásabb, mint az arcbőrömnél?
Szia Anita!
Az én kukim borotvált, ha érdekel, nézd meg a 1151-es sorozatot a fiúk között. Ha teszik írj. (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59
Az én kukim borotvált, ha érdekel, nézd meg a 1151-es sorozatot a fiúk között. Ha teszik írj. (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!