Aki a puncit szereti azzal előfordúl?
Ennek semmi köze a punciszeretethez aki minden útszéli k... megkefél azzal fordúl elő ilyen.

Ennek semmi köze a punciszeretethez aki minden útszéli k... megkefél azzal fordúl elő ilyen.

Én csak akkor borotválom le,ha lapostetűt szedek össze,sajna elég gyakran előferdül+egyéb kis jelentéktelen dolgok néha becsúsznak,aki a puncit szereti azzal előfordul ilyesmi/sajnos/

Hogyhogy a fiú? Még elbalkezeskedi, oszt odavág, ahová nem kéne, s oda a drága szerszám...:))) Sokkal érdekesebb, ha ezt az igazán érzékenységet, finomságot igénylő műveletet mi végezzük....Háhiszen értitek (mi minden megtörténhet közben-után:)!!!!)
(Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 19. vasárnap 21:42

Senkit nem érdekel a téma? Olyan 20-25 év közötti lányok e-mail-jeit várom akik elvárják, hogy a férfi is borotválja le teljesen csupaszra a fanszőrzetét.
Senkit nem érdekel a téma? Olyan 20-25 év közötti lányok e-mail-jeit várom akik elvárják, hogy a férfi is borotválja le teljesen csupaszra a fanszőrzetét.
még csak félárbócon....
én borotválom és ilyen lesz

Sztem azé borotváljátok Skacok mer.......
Olyan pinát nyalj amilyen a te faszod!!
Olyan pinát nyalj amilyen a te faszod!!
Hölgyek véleményére lennék kívácsi. Ciki-e a szőrös fütykös?
[IMG]http://www.goldengate.hu/amator/amahun_man/[/IMG ](ez így nem fog menni!
)
Na kérés parancs ha tetszik van még bőven:)
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59

Na kérés parancs ha tetszik van még bőven:)
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!
Itt nézd meg!
Nézd meg itt!
Nézd meg itt
Nikuc a mézemulziót próbáltad már?
http://www.sensx.com
http://www.sensx.com
Mi krémet használunk de sokan gyantázzák elsőre biztos nagyon szar lehet
Ha nem borova hanem krém vagy gyanta akkor nem szúr és nem hogy erősidik hanem vékonyabb puhább lesz
Így van. nem is biztos, hogy jó csupaszra. Mert ha már kezd kinőni, kb 1 milimétert kinő, már már nagyon ki tudja dörzsölni az enyémet pl. lovaglásnál.
Egy másik topicban azt olvastam, hogy mégis van olyan hölgy, akit érdekel ez a téma.
Nem érdekel senkit ez a téma? Már korábban írtam, hogy kíváncsi lennék hölgyek véleményére.
Járt már v.ki nála? :)
empire4 ez sokunknál szerintem egyáltalán nem trendiség kérdése. Én már akkor szőrtelenítettem magam ott lent délen, amikor ez még nemhogy divat, de inkább baromi ciki volt. Hogy miért? Mivel így jó. Azóta már az egész testem szőrtelen, mivel sportoláshoz ez így sokkal kényelmesebb. Ezen lehet vitatkozni, de számomra ez bejött, inkább bíbelődök vele hetente x időt, mintsem visszanövesszem. Ráadásul azok a lányok, akikkel én találkoztam eddig, nos őket éppenséggel nem taszította, hanem baromira izgatta a dolog... A legtöbbjük, akik nem voltak teljesen szőrtelenek, megkértek, hogy szedjem le nekik...
(Ez egy válasz empire4 üzenetére (2005. 12. 20. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 20. kedd 16:01

A férfi azért férfi mert szőrös.
Túlzásba a teljes szőrtelenítés. Rossz divat kár követni. Pár év mulva a farkatokati is levágjátok. ha a trendi csajok azt kérik?
Túlzásba a teljes szőrtelenítés. Rossz divat kár követni. Pár év mulva a farkatokati is levágjátok. ha a trendi csajok azt kérik?