Fogsz egy Gilette Mach 3-at mondjuk meg egy kis borotvahabot, gélt , és annyi ... a végén pedig v.mi bőrkímélő borotválkozás utánnival lekened én fehér niveát használok. -
(Ez egy válasz t3m4 üzenetére (2006. 07. 18. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 18. kedd 22:23

Hali!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Alapvető higénia része, és a nők is jobban kedvelik eddigi tapasztalataim szerint, ha levan kapva ...
Egy cimborám nagy hibája:
"leborotváltam a heréimet, aztán hogy ne fertőződjön el, én hülye, bekentem arcszesszel! Naggyon csípett! Ha otthon lett volna anyukám, megkértem volna hogy fújja!"
"leborotváltam a heréimet, aztán hogy ne fertőződjön el, én hülye, bekentem arcszesszel! Naggyon csípett! Ha otthon lett volna anyukám, megkértem volna hogy fújja!"

Az enyém ilyen.
nem tom, én nem a divat miatt lettem szőrtelen, hanem mert barátnőmmel ki akartuk próbálni, hogy jobban tetszik-e nekünk így, aztán ez maradt :)
A nyerő a borotva, csak meg kell tanulni használni! 1.Már maga a procedúra is egy remek előjáték. 2.A frissen borotvált bőr simaságára nem képes semmilyen más módszer. 3.Divatok jönnek, mennek.Ki tudja mit hoz a jövő.Ha a szőrös jön megint divatba, akkor sincs gond, mert a folyamat nem visszafordíthatatlan.

Mindegy, hogyan, az eredmény számít!

Tud valaki fű alatt egy pár deci napalmot szerezni?
...nem adom fel..
...nem adom fel..
486 módja az intimszörtelenítésnek...
Szerintem ez Guinnes rekord
Szerintem ez Guinnes rekord

Csőváz!
Én egyszer voltam olyan barom, hogy lefújtam dezodorral, majd meggyújtottam. A várt lobbanás helyett, lassú égés vette kezdetét...
Személyi sérülés nem történt... :-))))
Én egyszer voltam olyan barom, hogy lefújtam dezodorral, majd meggyújtottam. A várt lobbanás helyett, lassú égés vette kezdetét...
Személyi sérülés nem történt... :-))))
Köszi a segítséget!
Amugy zuhányzás közbeni zöld tubusos Veetet használok(szivacs van hozzá)...Azt hiszem tudom meikre gondolsz...Ugyanilyen tubusos csak olyan gumivégü "kanalat" adnak hozzá,nem szivacsot mint az enyémhez..
Lehet h aztfogom kipróbálni,mert a szivacs sokszor kidörzsöli érzékeny ponokon,és kicsit pnotokban szokott vérezni..:( Meg néha nem is szedi le olyan szépen..
Lehet h kipróbálom azt! Köszi a segíítséget!
u.i.:H a lehetne linkelnétek be róla vmit h pontosan meik is az!
Köszi!
Amugy zuhányzás közbeni zöld tubusos Veetet használok(szivacs van hozzá)...Azt hiszem tudom meikre gondolsz...Ugyanilyen tubusos csak olyan gumivégü "kanalat" adnak hozzá,nem szivacsot mint az enyémhez..
Lehet h aztfogom kipróbálni,mert a szivacs sokszor kidörzsöli érzékeny ponokon,és kicsit pnotokban szokott vérezni..:( Meg néha nem is szedi le olyan szépen..
Lehet h kipróbálom azt! Köszi a segíítséget!
u.i.:H a lehetne linkelnétek be róla vmit h pontosan meik is az!
Köszi!
én mindig leborotválom a zacsit, meg a szemérem dombom is, de hagyok rajta a farkam felett egy kis szőrt... olyan 5 cm-es szélességben, meg 3 cm-es magasságban..
Én így szeretem.. se nem kopasz, se nem dzsungel..
Én így szeretem.. se nem kopasz, se nem dzsungel..
Tényleg nem tragédia de a gólyó borotválás már próblémásabb.
Hali... én is úgy szeretem ha le vok borotválva, és a barátnőm is kedveli sokkal szívesebben simogatja fogdossa, hát még amit a nyelvével és a szájával művel...... :)
Sziasztok! A volt barátnőmnek kifejezetten tetszett ha borotválva volt. Nagyon szeretett vele játszadozni ha szörtelen volt. A jelenleginek meg egyáltalán nem tetszik ha le van borotválva.
Szevasztok!
Tegnap volt barátnőmnek az a kérése, hogy szőrtelenítsem le magamat. Na most feljöttem ide tapasztalatokat olvasgatni még tegnap. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom azt a veet krémet(gumi végű műanyagos, kék dobozos, érzékeny bőrre). Ma megvettem és elvégeztem a tennivalókat.
Na most az a helyzet állt elő, hogy a szőretelenítés közben nem volt semmi probléma, és még utána se vettem észre, hogy lenne, hanem olyan fél órára rá a zacskó középső része felé elég érzékenny lett, tapintásra. Ha nem ér hozzá semmi akkor semmi baja. A kérdésem az lenne, hogy ez első használatnál normális-e és hamar elmúlik-e vagy jól rászívtam?
Tegnap volt barátnőmnek az a kérése, hogy szőrtelenítsem le magamat. Na most feljöttem ide tapasztalatokat olvasgatni még tegnap. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom azt a veet krémet(gumi végű műanyagos, kék dobozos, érzékeny bőrre). Ma megvettem és elvégeztem a tennivalókat.
Na most az a helyzet állt elő, hogy a szőretelenítés közben nem volt semmi probléma, és még utána se vettem észre, hogy lenne, hanem olyan fél órára rá a zacskó középső része felé elég érzékenny lett, tapintásra. Ha nem ér hozzá semmi akkor semmi baja. A kérdésem az lenne, hogy ez első használatnál normális-e és hamar elmúlik-e vagy jól rászívtam?
Ebben igazad van...Nekem 3 nővel volt komolyabb kapcsolatom, mindegyik visszataszítónak találta, míg ők maguk borotválták. Szerintem ez már a metroszexualitás felé hajlik. De ha egy nő akarja, meg van bocsátva.:)
Hi!
És még valami! Ha a szőrszál irányával egyezően húzod le a borotvával, akkor kisebb az esélye, hogy benő.
És még valami! Ha a szőrszál irányával egyezően húzod le a borotvával, akkor kisebb az esélye, hogy benő.
Te gáznak tartod ha 1 nőnek óriási szőrcsomó van ott lent?hát legtöbjük ugyanígy érez fordítva is!
(Ez egy válasz hajdu86 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 13:21

Szerintem gáz, hogy itt tartunk...Annyira férfiatlan nem gondoljátok...Először volt a hónaalj, majd a farok...Nemsokára a lábatokat és kezeteket is epilláljátok?
Szerintem gáz, hogy itt tartunk...Annyira férfiatlan nem gondoljátok...Először volt a hónaalj, majd a farok...Nemsokára a lábatokat és kezeteket is epilláljátok?