köszi nem neked szolt hanem koltarnak
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 27. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Meggondolta, fél, hogy borotválás alatt feláll és megdugod.
(Ez egy válasz sassi üzenetére (2006. 12. 27. szerda 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
jöhet adj elérhetőséget.
klikk a kis boritékra.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2006. 12. 26. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 11:31
klikk a kis boritékra.

Ha akarod a csajom szívesen leborotválja vágástalanul a zacskódat is.
de azt hogy...
Ha akarod a csajom szívesen leborotválja vágástalanul a zacskódat is.
(Ez egy válasz t3m4 üzenetére (2006. 07. 18. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 18. kedd 22:23

Hali!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Mit szólan erre egy szaunában?
Én már 16éves korom óta borotválom max. 2 naponta. Nálam ez tök alapvető dolog. Valamint én a nőkön is azt szeretem ha nem kell dzsungel-harcost játszanom :D
Ŕn is állítom!
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 24. vasárnap 00:41

A kedvesem imádja a sima kukit, ezért kétnaponta rendesen csupaszra vágom. Amit franciában ezért kapok, megéri nagyon.
A kedvesem imádja a sima kukit, ezért kétnaponta rendesen csupaszra vágom. Amit franciában ezért kapok, megéri nagyon.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:46

A kukimat hetente 2szer borotválom és utánna bekenem arcszesszel.Egyáltalán nem csíp. A csajom imádja, azóta élvezetesebb a francia is. Egyénként mindketten csupaszok vagyunk, szoktuk egymásét borotválni. Remek előjáték.M8r a szaunában is egyre több olyan pár van, mint mi, héhányan itt-ott hagynak egy kis csikot, de teljesen csupaszon jobb.
szia! én hajvágogépet használok. mikor mekkorára szeretném...
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2006. 12. 22. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 19:36

Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
A kukimat hetente 2szer borotválom és utánna bekenem arcszesszel.Egyáltalán nem csíp. A csajom imádja, azóta élvezetesebb a francia is. Egyénként mindketten csupaszok vagyunk, szoktuk egymásét borotválni. Remek előjáték.M8r a szaunában is egyre több olyan pár van, mint mi, héhányan itt-ott hagynak egy kis csikot, de teljesen csupaszon jobb.
én sztem mindenkinek ki kell kísérleteznie hogy melyik a számára legmegfelelőbb suőrtelenítési módszer, speciel nekem a borotva tökéletesen megteszi...
Sziasztok! Én Opilca face and bikini krémet használok abból is a kamilla kivonatút.Nekem jobban bevált mint a Veet.Nem éget és nem csíp.A végén szappanos langyos vízzel kell lemosni.

Nem fájt,amikor feltették a piercing-et?és mi a jó benne?

Ha a szőrtelenítő krémet rákened, szétmarja a zacsit. Hidd el...
attól függ, kinek a szemszögéből....
Én is borotválom, de nem sűrűn. Általában a hajvágógép 0-ás állásával átmegyek rajta, majd elektromos borotvával. A zacsit is. Csak néha elkapja a zacsit a hajvágó, az tud ám kellemetlen lenni! Szőrtelenítő krémet ki kellene próbálni, csak nem tudom melyik ami tutti hatásos. Ha valaki tud segítsen ebbe!
Csáztok,én kb.3-4 naponta borotválom(évek óta)és csak az elején volt gáz.Van egy két kellemtlen velejáarója is: amikor edzek és 2-3 napos "borosta" elég nagyon tud viszketni meg szúrni.Nyáron általában többször kipattog(szörtüszö).De azt viszont megéri amikor élvezettel simogatják és a csajnak nem kell a szájába turkálnia öklendezve mert a szörödet keresi,hanem élvezettel bekap!
Ez hülyeség eleinte viszket csak, ha már hónapok óta csinálod semennyire nem tűnik fel ... -