Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
szia! én hajvágogépet használok. mikor mekkorára szeretném...
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2006. 12. 22. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 19:36
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2006. 12. 22. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
A kedvesem imádja a sima kukit, ezért kétnaponta rendesen csupaszra vágom. Amit franciában ezért kapok, megéri nagyon.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:46
A kukimat hetente 2szer borotválom és utánna bekenem arcszesszel.Egyáltalán nem csíp. A csajom imádja, azóta élvezetesebb a francia is. Egyénként mindketten csupaszok vagyunk, szoktuk egymásét borotválni. Remek előjáték.M8r a szaunában is egyre több olyan pár van, mint mi, héhányan itt-ott hagynak egy kis csikot, de teljesen csupaszon jobb.
Ŕn is állítom!
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 24. vasárnap 00:41
A kedvesem imádja a sima kukit, ezért kétnaponta rendesen csupaszra vágom. Amit franciában ezért kapok, megéri nagyon.
Én már 16éves korom óta borotválom max. 2 naponta. Nálam ez tök alapvető dolog. Valamint én a nőkön is azt szeretem ha nem kell dzsungel-harcost játszanom :D
Mit szólan erre egy szaunában?
Ha akarod a csajom szívesen leborotválja vágástalanul a zacskódat is.
de azt hogy...
jöhet adj elérhetőséget.
klikk a kis boritékra.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2006. 12. 26. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 11:31
klikk a kis boritékra.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2006. 12. 26. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha akarod a csajom szívesen leborotválja vágástalanul a zacskódat is.
Meggondolta, fél, hogy borotválás alatt feláll és megdugod.
(Ez egy válasz sassi üzenetére (2006. 12. 27. szerda 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi nem neked szolt hanem koltarnak
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 27. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem elég néha az arcomat borotválni...
Még csajban sem bíroma borotváltat, fiúban meg egyszerűen nevetséges!!!
Az én párom imádja, ha sima, puha, szőrtelen a zacskóm. Azt mondja, úgy isteni nyalogatni, szopogatni, simogatni. Nem beszélve arról, hogy nem lesz minden csupa fanszőrzet egy jó kis dugás után...
Én szoktam borotválni rendszeresen sokkal jobb tapintása van a csajok szerint
Egyetértek. A másik meg hogy bök mint állat, ahoz meg, hogy ne bökjön minden nap kéne borotválni. Ááááá... Ez nem az én stílusom.
(Ez egy válasz adamowo üzenetére (2006. 12. 27. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 16:00
Nekem elég néha az arcomat borotválni...
Menj felo a fára!
Én jó magam is borotválom. Pl.: tegnap is. De nem gondoltatok még abba bele, hogy nem véletlenül van ott szőr!? Mert az hülyeség, hogy nyáron árnyékot adjon vagy, hogy csapda a lapostetűnek. :-)
Én is borotválom és ha borotválás után be krémezed, akkor nem fogsz kipattogni, +szurni se fog. Mondjuk azt 1 idő után már ugyse veszed észre
egyet értek tarkaréttel.
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
én is sokszor borotváltam a páromnak. egyszer sem vágtam el. de aki biztosra akar menni, használjon elektromos borcsit.
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)

Clark Licker

kivancsi-ff