egyet értek a másik hogy nagyon kellemetlen a szőrrel a szádba fuldokolni
a fanszőrzet borotválása nem higiéniai kérdés, a hajat is tisztára tudod mosni, az, hogy ki milyen fazonra alakítja sokban függ a partner kérésétől vagy a tulajdonos ízlésétől, a párom a teljesen simát szereti, így nekem természetes, hogy ezt a kérését elfogadom, ahogy Ő is elfogadta, ahogy én kértem tőle, sőt ha tehetem akkor én borotválom selymesre az Ő punciját, ami 1 nagyon izgató előjáték is egyben
a lényeg az ápoltság
szakálvágó az erre is ideális megoldás
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2006. 12. 22. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 19:36

Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt.
De őszinte legyek, nekem azért tetszik, ha van egy kis finom szőrzet a lányon amottan. mondhat akárki akármit.
Nna, kapaszkodjatok meg, én mit csináltam.
Nekem (tudom, nem túl dicséretes, de hát ez van) sajna a fitymámra is feltolakodott a szőrzet.
Nem olyan durván, csak egy-két szőrszál azon is volt szanaszét... aztán, hogy a műtét következtében, a makk közeléből kivettek egy kis bőrt, csak még közelebb került a szőrös rész határvonala a makkhoz.
Szilveszter reggelét elég viccesen töltöttem.
Tudtam, hogy van egy majdnem teljes doboz használatkész hideggyantacsíkom. Eredetileg a nővérem gyantázta vele a hónomat (nem tudom, hogy meg merném-e csinálni magamnak). Fogtam egy csíkot, felaprítottam 1-2 centi széles cikkekre és...
Igen, legyantáztam a fütyköst.
A tövében nem, ott csak megkurtítottam hajnyíróval (na ott bele is szakadnék a fájdalomba, nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ott nagyon mélyen és erősen kapaszkodik a szőröm... hmm, belegondoltatok már milyen lehet, egy zacsigyantázás? :D csak vicceltem)
De egyszer le fogom megint borotválni, (tépni ott a tövében tényleg nem merem, mert nagyon fáj).

Nekem (tudom, nem túl dicséretes, de hát ez van) sajna a fitymámra is feltolakodott a szőrzet.
Nem olyan durván, csak egy-két szőrszál azon is volt szanaszét... aztán, hogy a műtét következtében, a makk közeléből kivettek egy kis bőrt, csak még közelebb került a szőrös rész határvonala a makkhoz.
Szilveszter reggelét elég viccesen töltöttem.
Tudtam, hogy van egy majdnem teljes doboz használatkész hideggyantacsíkom. Eredetileg a nővérem gyantázta vele a hónomat (nem tudom, hogy meg merném-e csinálni magamnak). Fogtam egy csíkot, felaprítottam 1-2 centi széles cikkekre és...
Igen, legyantáztam a fütyköst.
A tövében nem, ott csak megkurtítottam hajnyíróval (na ott bele is szakadnék a fájdalomba, nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ott nagyon mélyen és erősen kapaszkodik a szőröm... hmm, belegondoltatok már milyen lehet, egy zacsigyantázás? :D csak vicceltem)
De egyszer le fogom megint borotválni, (tépni ott a tövében tényleg nem merem, mert nagyon fáj).
Sima punci, csupasz kuki! Ez jó!
Sztem kell
Valoban a tökéletes sima a jó.
szigorúan tökéletesre kérik mindig
Igen, naponta hajat /is!/ mosok.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:25

Azok számára, akik csak és kizárólag a csupasz pisztolyt tarják higiénikusnak, lenne egy kérdésem. A hajadat is tartod tisztán?
Nem feltetlenul higienia kerdese, hanem szepseg kerdes. Persze sokan szeretik a hajas rockereket es hyppyket meg akkor is ha a hajuk nem apolt, esekre is buknak a nok. Ezt mindenki dontse el. En azon az elven vagyok, ha nekem nem tetszik a bozontos punci, valoszinu hogy a csajnak se tetszik a bozontos farok.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:25

Azok számára, akik csak és kizárólag a csupasz pisztolyt tarják higiénikusnak, lenne egy kérdésem. A hajadat is tartod tisztán?
En is szoktram borotvalni magamnak, de a hasfeloli reszt azt nem borotvalom hanem csak levagom es igy lepcsozetesen csokken a szorzet hossza a hasfelol a farokig. Nekem se tetszenek a szoros puncik akarhogy nezzen ki a csaj.
Szerintem jo dolog a borotbálás én is elöszeretettel lehuzom csak két naponta nem megy mivel vérzek nagyon mert ugy még nincs akkora ször rajta és csak tépi és hiába uj a borotva!De jo dolog naon szerintem!!
sztem ebben a világban már általánossá vált ez kb olyan, mint amikor bejött az arcszörzet borotválása. az is elterjedd. egyfajta igényesség.
Nem néz ki hülyén, hogy a fejeden haj van, de az álladat borotválod, vagy kopasz vagy és szakállas? Minden csak szokás kérdése, a lényeg az hogy jól érezd magad. Én borotvált zacsival és kukival nagyon jól elvagyok. S ami a lényeg, a barátnőm meg kimondottan imádja.Én meg az Ő csupasz punciját.Ha neked nem tetszik, istenments, hogy borotváld, a tied legyen csak szőrös,a csajod meg szedegesse a szőrszálakat a fogai közül, ha egyáltalán hajlando szeretkezni egy szőrcsomoval, de ha jo neki, csak csinálja.
szerintem az eleg gagyi.
Próbálkozz arc szesszel. Eleinte csíp. de egy-két alkalom után kellemes lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 14:30
Törölt felhasználó (69371)

Te mit használsz, hogy utána ne pattogj ki? Nekem sem a balzsam, sem a testápoló, sem a tonik nem jó!