Azok számára, akik csak és kizárólag a csupasz pisztolyt tarják higiénikusnak, lenne egy kérdésem. A hajadat is tartod tisztán?
Nem feltetlenul higienia kerdese, hanem szepseg kerdes. Persze sokan szeretik a hajas rockereket es hyppyket meg akkor is ha a hajuk nem apolt, esekre is buknak a nok. Ezt mindenki dontse el. En azon az elven vagyok, ha nekem nem tetszik a bozontos punci, valoszinu hogy a csajnak se tetszik a bozontos farok.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:25

Azok számára, akik csak és kizárólag a csupasz pisztolyt tarják higiénikusnak, lenne egy kérdésem. A hajadat is tartod tisztán?
Igen, naponta hajat /is!/ mosok.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:25

szigorúan tökéletesre kérik mindig
Valoban a tökéletes sima a jó.
Sztem kell
Sima punci, csupasz kuki! Ez jó!
Nna, kapaszkodjatok meg, én mit csináltam.
Nekem (tudom, nem túl dicséretes, de hát ez van) sajna a fitymámra is feltolakodott a szőrzet.
Nem olyan durván, csak egy-két szőrszál azon is volt szanaszét... aztán, hogy a műtét következtében, a makk közeléből kivettek egy kis bőrt, csak még közelebb került a szőrös rész határvonala a makkhoz.
Szilveszter reggelét elég viccesen töltöttem.
Tudtam, hogy van egy majdnem teljes doboz használatkész hideggyantacsíkom. Eredetileg a nővérem gyantázta vele a hónomat (nem tudom, hogy meg merném-e csinálni magamnak). Fogtam egy csíkot, felaprítottam 1-2 centi széles cikkekre és...
Igen, legyantáztam a fütyköst.
A tövében nem, ott csak megkurtítottam hajnyíróval (na ott bele is szakadnék a fájdalomba, nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ott nagyon mélyen és erősen kapaszkodik a szőröm... hmm, belegondoltatok már milyen lehet, egy zacsigyantázás? :D csak vicceltem)
De egyszer le fogom megint borotválni, (tépni ott a tövében tényleg nem merem, mert nagyon fáj).

Nekem (tudom, nem túl dicséretes, de hát ez van) sajna a fitymámra is feltolakodott a szőrzet.
Nem olyan durván, csak egy-két szőrszál azon is volt szanaszét... aztán, hogy a műtét következtében, a makk közeléből kivettek egy kis bőrt, csak még közelebb került a szőrös rész határvonala a makkhoz.
Szilveszter reggelét elég viccesen töltöttem.
Tudtam, hogy van egy majdnem teljes doboz használatkész hideggyantacsíkom. Eredetileg a nővérem gyantázta vele a hónomat (nem tudom, hogy meg merném-e csinálni magamnak). Fogtam egy csíkot, felaprítottam 1-2 centi széles cikkekre és...
Igen, legyantáztam a fütyköst.
A tövében nem, ott csak megkurtítottam hajnyíróval (na ott bele is szakadnék a fájdalomba, nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ott nagyon mélyen és erősen kapaszkodik a szőröm... hmm, belegondoltatok már milyen lehet, egy zacsigyantázás? :D csak vicceltem)
De egyszer le fogom megint borotválni, (tépni ott a tövében tényleg nem merem, mert nagyon fáj).
De őszinte legyek, nekem azért tetszik, ha van egy kis finom szőrzet a lányon amottan. mondhat akárki akármit.
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt.
szakálvágó az erre is ideális megoldás
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2006. 12. 22. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 19:36

Egy kérdés azokhoz a férfiakhoz, akik nem csupaszra szőrtelenítik, csak "rövidítik" a szőrt: hogyan csináljátok? Milyen ollóval? ÉS "technikailag"? :)
a lényeg az ápoltság
a fanszőrzet borotválása nem higiéniai kérdés, a hajat is tisztára tudod mosni, az, hogy ki milyen fazonra alakítja sokban függ a partner kérésétől vagy a tulajdonos ízlésétől, a párom a teljesen simát szereti, így nekem természetes, hogy ezt a kérését elfogadom, ahogy Ő is elfogadta, ahogy én kértem tőle, sőt ha tehetem akkor én borotválom selymesre az Ő punciját, ami 1 nagyon izgató előjáték is egyben
egyet értek a másik hogy nagyon kellemetlen a szőrrel a szádba fuldokolni
Én szerintem a higénia a lekfontosab meg hát mi is férfiak elvárjuk a borotvált puncit így ökis megérdemlik a legjobat!
hiszek neked, viszont akkor most megveregetem a vállam! ugyanis még egyszer sem történt semmi gond! :o) sem velem, sem a párommal!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 10:48

Az elektromos borotva a legveszélyesebb, akár mikor sérülést okoz a puncin és a kukin, főleg a zacskón.
igaz, én csaj vagyok, de: ha a meleg gyanta és a tépés közben feláll, akkot azt hiszem, te egy sub vagy! :o)
nagyon nem! hiszen ez csak akkor látszik, amikor levetkőzöl... akkor meg pont nem a combodat fogom figyelni! szóval, hajrá!!!
ez a hozzáállás nagyon tetszik!!!!!!!!!!! pussy!!!!
tyifi
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt
Szerintem is... Ha már a szeméremszőrzetét lekapja az ember teljesen, akkor furán néz ki a szőr a combon, hason, seggen, h egy csillogó, szőrtelen részt határolnak, nem beszélve arról, h a friss sörték szúrnak rendesen.Szóval részemről inkább szavazok a természetes szőrzet hosszának és méretének karbantartására, és magának a szerszámnak meg a hozzájuk tartozó zacsiknak a teljes lecsupaszítására (csak, h ne kelljen az asszonykának a szőrt köpködnie, milyen már az...)
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt
Szerintem is... Ha már a szeméremszőrzetét lekapja az ember teljesen, akkor furán néz ki a szőr a combon, hason, seggen, h egy csillogó, szőrtelen részt határolnak, nem beszélve arról, h a friss sörték szúrnak rendesen.Szóval részemről inkább szavazok a természetes szőrzet hosszának és méretének karbantartására, és magának a szerszámnak meg a hozzájuk tartozó zacsiknak a teljes lecsupaszítására (csak, h ne kelljen az asszonykának a szőrt köpködnie, milyen már az...)