Végre találtam egy kozmetikus csajszit, aki hajlandó volt legyantázni a farkamat. Küzben igaz, fel is állt, de neki nagyon tetszett. a végére már ő is meztelen volt, élvezet volt sima punciját nyalogatni.Isteni volt mikor rám feküdt és egy jót szeretkeztünk. Állitólag havonta megismételjük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 20:21
Törölt felhasználó (2220)
Hali.
Én már 600 környékén említettem a gyantázást. Nekem is gyantázva van (több, mint 1 éve)és nem kell beszarni tőle. Ja, és 2 nap múlva nem borostás és ahogy thong22 mondja: kb 4 hetente elég csinálni. Aki ki akarja próbálni először bízza kozmetikusra, óvatosan csinálják és ott nem fog a női kéztől felállni.
Én már 600 környékén említettem a gyantázást. Nekem is gyantázva van (több, mint 1 éve)és nem kell beszarni tőle. Ja, és 2 nap múlva nem borostás és ahogy thong22 mondja: kb 4 hetente elég csinálni. Aki ki akarja próbálni először bízza kozmetikusra, óvatosan csinálják és ott nem fog a női kéztől felállni.
És utána felébredtél! És rájöttél, hogy bilibe lóg a kezed! Ha meg igaz, akkor add meg a címet!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 11:46
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre találtam egy kozmetikus csajszit, aki hajlandó volt legyantázni a farkamat. Küzben igaz, fel is állt, de neki nagyon tetszett. a végére már ő is meztelen volt, élvezet volt sima punciját nyalogatni.Isteni volt mikor rám feküdt és egy jót szeretkeztünk. Állitólag havonta megismételjük.
Majd bolond leszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 11:50
Törölt felhasználó (69371)
És utána felébredtél! És rájöttél, hogy bilibe lóg a kezed! Ha meg igaz, akkor add meg a címet!
Erről mesélhetnél, hogy történt részletesen! Izgat a téma! Egy ilyen kozmetikus kellene nekem is!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak borotválást, hanem gyantázást is vállal. Igaz, kicsit fáj, de azt mondja, hogy a harmadik alkalom után észre sem veszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 11:50
Törölt felhasználó (69371)
ha megfigyelted volna,nem azt mondtam,h 3 het utan sem borostas!!!
teljesen igazad van, ha a férfi elvárja, hogy a punci selymes legyen, akkor a viszont elvárás is nálam alapnak számít, én is borotválom már vagy 4 éve, már el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen leborotválva az enyém is
Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
a gyantázást nem biztos hogy bevállalnám, máshol is szar, hát még a zacsiknál....maradok sztem a borotvánál
Ugye ezt nem mondod komolyan hogy nem veszed észre azt a zöld reklámot ami itt villog a forum mellett:)
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22
Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
ki ne szúrja már a szemed itten oldalt.. :D
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22
na és a domborzati egyenetlenség? :D
Kösz
Ki mit szeret:)))
Kérdezd meg a sajod szeretné-e simán?:))))
Kérdezd meg a sajod szeretné-e simán?:))))
amikor nagyritkán megpróbáltam (legutoljára akkor mikor bnőm volt, és kíváncsi volt rá, hogy milyen lehet kopaszon (tetszett neki)), akkor olyan muris érzés volt... néztem;
"Úgy érzem magam, mint tíz évvel ezelőtt :D"
"Úgy érzem magam, mint tíz évvel ezelőtt :D"
A kedvesem kérésére tartósan szőrtelenítem a zacskómat és a farkam körüli részeket.Ö már megtette. Nem maradhatok le. A borotválások után tájöttünk, hogy igy a jó.
A páromat is izgatja, de akkor szereti a legjobban a mikor kicsit borostás mert lovaglás közben izgatja a csiklóját.
én sem vagyok borotválás párti, már ami a farkamat illeti
Egy hölgy ismerősöm rávett, hogy borotváljam le. Elösször féltem, hogy megvágom magam, de ment. Nem bántam meg! És tényleg nagyobbnak tűnik - sajnos nő ettől sem nő. Remélem neki is tetszik :)
én már rendszeresen borotválom, csak mert már a divat is megkívánja és persze a bnőm is, neki tetszik pedig eleinte ellene volt.már el sem tudnám képzelni tiszta bozontosan a faszom.ez sokkal jobb már azért is mert hogy ha élvezek akkor nem lesz csupa geci a szőr, csak letöröljük a végén PZS-vel és tiszta mindkettőnk teste.

Clark Licker

tutiparos
Nicky Angel