Az bisztos! Haverék is játszottak párcseréset, csak mikor a nejét a másik pár fiú tagja még reggel is "vinnyogtatta" a nagy "csűrdöngölőjével" bizony lelkiválságba került és pár héten belül szakítottak.Biztos élvezetes, főleg azoknak akik már ki vannak égve, és egyáltalán nem szeretik egymást. El nem tudnám képzelni, hogy más lakásában a "hitvesi ágyon" dugjam , vagy szopassam más feleséget, miközben a férj hasznos használati utasításokkal
buzgon biztatna, és esetleg véletlenül is hozzám érne bárhova a testemhez, főleg izzadtan.
buzgon biztatna, és esetleg véletlenül is hozzám érne bárhova a testemhez, főleg izzadtan.

bocsi... "a gyomrán át (is)"...
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út....
Egy nőt nem csak meghóditani kell hanem megtartani is...... és ez a lényege mindennek!!!
Szia Eni!
Nem, nem jutott eszébe... de talán jobb is...
Nem, nem jutott eszébe... de talán jobb is...
Lehet, hogy nem is szerelmes belé, csak úgy érzi. Próbáld meg felvetni a szexuális oldalát (óvatosan), mi lenne ha a kiválasztottjával "hárman párban"? Lehet, hogy egy ilyen akció úgy feldobná, hogy soha nem kívánkozna el tőled.
Egy haverom néhány éve ugyanezzel állt elő! Én azt mondtam neki, azonnal dobd ki! Nem tette meg, néhány hónapig még együtt voltak, aztán nagyon csúnyán szétváltak. A haverom 1 évig teljesen kész volt, annyira megalázták.
Tudom, könnyű tanácsokat osztogatni kivülről, de azt gondolom, mihamarabb farolj ki....
Tudom, könnyű tanácsokat osztogatni kivülről, de azt gondolom, mihamarabb farolj ki....
A kis A/5-ös papírka ami még összeköt minket.. meg a nevem utolsó két betűje: né...
Hasonló stílusban kommunikáltunk fél évig mint Pammy Veled.. de most már emberi hangon tudunk szólni Egymáshoz... Ez már rég nem szerelem, se nem szeretet, hanem mint ember azért még megadjuk a kölcsönös tiszteletet, attól függetlenül h. hányszor döfte belém a kést és forgatta, otthagyta majd kihúzta majd újra belém döfte...
Hasonló stílusban kommunikáltunk fél évig mint Pammy Veled.. de most már emberi hangon tudunk szólni Egymáshoz... Ez már rég nem szerelem, se nem szeretet, hanem mint ember azért még megadjuk a kölcsönös tiszteletet, attól függetlenül h. hányszor döfte belém a kést és forgatta, otthagyta majd kihúzta majd újra belém döfte...
Holnap lesz jó pár éve h. örökre (??)fogadtunk hűséget(??).. azért kíváncsi leszek a "még" férjemnek eszébe jut-e valami...
Szia!
Szivesen beszélgetnék erről a témáról Veled.Én is így élek!!Csak nálunk a feleségem lépett.
vwvandor@citromail.hu
Szivesen beszélgetnék erről a témáról Veled.Én is így élek!!Csak nálunk a feleségem lépett.
vwvandor@citromail.hu
köszi... Neked is!
chaten vagyok...
kicsit Nálam is lassult a net... vagy lehet túl gyorsak vagyunk?

csak a 27-es és a 72-es hozzászólásomat olvasd... és egyből +értesz mindent!
Nekem mondod??????? Ez nem az élet tréfája ez maga a III. világháború.. legalábbis ami ezután jön...
De ha túlélem a mai éjszakát akkor minden okés...legalábbis nagyon remélem...
De ha túlélem a mai éjszakát akkor minden okés...legalábbis nagyon remélem...
lett volna.. csak a Kedvesemet hazazavarta a neje... az uram meg már hónapok óta nem Velem lakik...
de az "édes négyes"-ből egyedül hajtom álomra a fejem... ki-ki ment haza

orálisan....
ajajjjjjj... eddig tartott az elbeszélgetés édes négyesben
úúú basszus ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem....hogy ezt túléljem magamévá tettem egy üveg pezsgőt...

Hát igen.. ezt már annak sem nevezném...
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2005. 08. 26. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)