Mondjuk az ilyen "élőhalott" topicok, amiben 10 hsz van például akkor nem is lennének:) (micsoda szóvicc, figyeled?:D )Vagy mondjuk kérdést kaphatnánk olyan dolgokra is, amik már szinte égetnek:D Mondjuk, mi a faxom az a kapuéra szex?:D
Majd az lesz a válasz: "... nem kötelező itt lenni..."

Én még egy olyat is tudnék javasolni, hogy amikor vazelinátor legközelebb szemetel, akkor kitörölhetné azokat a topicokat, amik nem éltek meg 10 hozzászólásnál többet, mert közben kiderült, hogy már van olyan téma.
Múltkor megnéztem, van jó pár ilyen.
Múltkor megnéztem, van jó pár ilyen.
Tényleg jó ötlet, ha lenne egy olyan topic, aholha valaki újat szeretne nyitni, akkor be kellene jelentenie. Ott kapna visszareagálást, hogy igen ok, ez érdkes vagy nem az stb. Vagy ilyen már van, ezt nem lehet szval ilyenek. És csak valamelyik moderátor nyithatná meg helyette, de persze csak a kezdeményező emberke égisze alatt:) És még ugye mindig maradna a csak vipeket megillető topic indító jog:) Csakhát akkor a modiknak lenne több dolga:)
szeva Tom1019
mostantol ha valamit fagyasztasz és ugy gondolod hogy később tőrlésre itélt
rakj a téma cime ellé egy _ alá huzást
néha szoktam szemetelni és igy gyorsabb:)
ha jonak tartod jelezd..
ha bevezetésre kerülne akkor a többiekre is tartozik azért irom ide
mostantol ha valamit fagyasztasz és ugy gondolod hogy később tőrlésre itélt
rakj a téma cime ellé egy _ alá huzást
néha szoktam szemetelni és igy gyorsabb:)
ha jonak tartod jelezd..
ha bevezetésre kerülne akkor a többiekre is tartozik azért irom ide
Hagyjad tom, mert nem lelem:D Régen, volt, már a topic sem a tegnapiak közt van...Vedd úgy ,hogy nem kértem semmit:D
Te tom:) Lehet olyat kérni, hogy két régebbi hsz-emet vesd górcső alá?(ezt na most nemtom helyesn írtam e le:D). Mert azta kettőt naon az orrom alá dörgölték. Ha most lehetne ilyet, akkor megkeresem majd melyik kettő az, és kérlek nézd már meg. Ha pedig találsz benne kivetnivalót(le is írom, melyikel mi a baj elvileg)akkor töröld ki azt a két hsz-em, meg engem is:DElőre is köszönöm, és majd ha lehet írom melyik kettő lenne az.Béke:D
Erdekes, hogy csak engem tamadsz ilyen vehemenciaval, pedig Katicikaval egyutt vettuk a lapot a Topicodban.
Mndegy, legyen egy szep napod es elvezd ezt a gyonyoru napsutest meg a VB-T! (Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mndegy, legyen egy szep napod es elvezd ezt a gyonyoru napsutest meg a VB-T! (Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopjál halat kis
.A személyeskedésröl ennyit.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Brigi! Eddig nem voltal True?
Mikor lesz ennek vége? Na látjátok ezért nem járok ide sosem nyugszotok békében........ de majd egyszer eljön az idő mikor fogtok.. na pá
A Tiedre te B@lf@sz!
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A szórakozásodra gondolsz?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat ezt elb@sztad!
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem úgy tünik?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Most mi van? Tenyleg leallitottatok a JULIA kedvenc Topicomat?
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor még eső elött volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 16:10
Törölt felhasználó (7767)

Eső után köpönyeg! Pedig milyen jól indult! Egy üde színfolt volt a GG borús egén....:)
Eső után köpönyeg! Pedig milyen jól indult! Egy üde színfolt volt a GG borús egén....:)
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Apa! Még mindig ajánlom előző hsz-emet...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 10. szombat 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 19:14

Apa! Uuuutálom a focit de most mégis a drukkerek pártjára állnék... Annyi más ide nem illő topic van... sztem elférne a VB 2006 is...

Fel nem adtam csak értelmét nem látom,egyenlőre.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 13:37

Hat ilyen hamar feladod? Pedig nagyon jol inditottal. Azt hittem vegre egy normalis Topic ahol nem kezdenek el egybol anyazni, erre fel mit csinalsz? Nevess egyet, aztan lepj tovabb!