Az Én csajom is szereti ha a szajába élvezek de le nem nyeli.
Remélem egyszer rájön hogy milyen jó is ha lenyeli.
Remélem egyszer rájön hogy milyen jó is ha lenyeli.
Szivesen spriccelném a szádba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 02. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 11:43
Törölt felhasználó (2011052)

Én nagyon szeretem nyelni, leginkább ha keményen szopatnak és kérdés nélkül teleélvezik a szám :P
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett
Tehát ott maradok magamnak jó lucskosan felizgulva
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett

Tehát ott maradok magamnak jó lucskosan felizgulva

Nálunk alap a lenyelès!
Imádja nyelni

Imádja nyelni

Kimondottan hig és sok anyaggal , jelentkezz ,kicsalogatom neked és a doki is felirta, csak nyelnem kell.
Hát hamár a doki is azt mondta,akkor éljél egészségesen.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:48

Kimondottan hig és sok anyaggal , jelentkezz ,kicsalogatom neked és a doki is felirta, csak nyelnem kell.
Az én párom sose panaszkodott! Kérni nem kellett sosem, hogy nyelje le.
Ez valahogy így alakult az első cumi után. Természetesen azóta is mindig szólok, hogy mikor jön, de mindig lenyeli.
Mikor kérdeztem mégis milyen, akkor azt a választ kaptam, hogy tűrhető és így gyorsabban is megszabadul tőle.
Ez valahogy így alakult az első cumi után. Természetesen azóta is mindig szólok, hogy mikor jön, de mindig lenyeli.
Mikor kérdeztem mégis milyen, akkor azt a választ kaptam, hogy tűrhető és így gyorsabban is megszabadul tőle.
Akkor nyeljél sokat....
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 16. csütörtök 07:07

amelyik nö nem nyeli le az egy finyás picsa.a geci igen is finom.
Ez azért picit durva.
A párunkat úgy kell elfogadni ahogy van. Nem hiszem, hogy a nyelés miatt cserélnék párt.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli, (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 16. csütörtök 07:07
A párunkat úgy kell elfogadni ahogy van. Nem hiszem, hogy a nyelés miatt cserélnék párt.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli, (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

amelyik nö nem nyeli le az egy finyás picsa.a geci igen is finom.

Ez azért picit durva.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli,
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli,
Mekkora baromsagot irtal... es az is hogy a sperma finom... eros tulzas.
Minden meleg pasinak finom, csak legyen meg a napi "betevője"
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 04. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 04. hétfő 19:22

Törölt felhasználó (2572662)

Mekkora baromsagot irtal... es az is hogy a sperma finom... eros tulzas.
Szerintem is finom! A páromé
mi mikor meg ismerkedtunk elsöre leszopot és utána egyszere csokoloztunk ez a igazi francia csok
A páromét mindig, de ő nem dohányzik ezért nem is keserű ... :P
Pasi létemre minden nap lenyelem a saját gecimet immáron 13 éve

szia
van felesleges vitaminom ha már egészségesen élsz és egyet éertek a dokival (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:48
van felesleges vitaminom ha már egészségesen élsz és egyet éertek a dokival (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Engem mindig is nagyon felizgatott ez a téma. Amikor például a srác a videoban megtölti a barátnõje száját finom nedûvel, a csaj pedig megmutatja kitátott szájjal az adagot a kamerának, utána fintorgás nélkül leküldi az utódokat a gyomrába majd mosolyog és mondja, hogy nagyon finom volt. Egyszerûen imádom! Tud valaki ilyen házi videót mutatni it a goldengate-n?
Engem mindig is nagyon felizgatott ez a téma. Amikor például a srác a videoban megtölti a barátnõje száját finom nedûvel, a csaj pedig megmutatja kitátott szájjal az adagot a kamerának, utána fintorgás nélkül leküldi az utódokat a gyomrába majd mosolyog és mondja, hogy nagyon finom volt. Egyszerûen imádom! Tud valaki ilyen házi videót mutatni it a goldengate-n?
Szerintem találsz itt is a lő az egylövetű című videókban.
(Ez egy válasz Nagybela28 üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 17. vasárnap 20:21

Sziasztok!
Hat a latvany ahogy kilovel a arcta stb
Amúgy ez a kv/cigi dolog egész egyszerűen butaság, hogy attól rosszabb vagy jobb az íze. Rendszeresen kell sportolni és mindent megadni a férfitestnek, vitaminokat, hogy legyen sok vitamin a hölgyeknek.
A,B,C,D,E, magnézium, vas vitaminok kiválóan teljesítenek akik ízekre vágynak. És kávé két cukorral ehhez még csak hab a tortán.