A nőm kifejezetten igényli, hogy nekem sem legyenek ekkenérzéseim a saját spermámmal. Szopás után szivesen csókolózik és a spermát valósággal áttolja a számba. De előfordult már, hogy mindenáron szopatni akartam, de neki nem volt kedve. betagadott és kemény zsarolás után a fal mellett tarkóállásban kiverte a farkam a saját számba. Még tetszett is neki.
Kiváncsi lennék, hogy ebbe mennyi pasi menne bele?
Bár egy szopásért sokmindenre képessek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 11:28
Bár egy szopásért sokmindenre képessek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (50877)

A nőm kifejezetten igényli, hogy nekem sem legyenek ekkenérzéseim a saját spermámmal. Szopás után szivesen csókolózik és a spermát valósággal áttolja a számba. De előfordult már, hogy mindenáron szopatni akartam, de neki nem volt kedve. betagadott és kemény zsarolás után a fal mellett tarkóállásban kiverte a farkam a saját számba. Még tetszett is neki.
te egy állat vagy vazze
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így elég életszerűtlen...
nem mondom, hogy nem hiszem el, de csak sok fenntartással
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Vannak fent sorozataink. Ott is láthatsz életszerűtlen dolgokat.
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:02

Ez így elég életszerűtlen...

hát én inkább nem kóstolom meg a sajátomat
mondasz konkrét helyet? mármint a saját sorozataitok helyét, köszi..
Minden nap tanul valamit az ember
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:15

Vannak fent sorozataink. Ott is láthatsz életszerűtlen dolgokat.
muff tár
hairyextreme (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:59
hairyextreme (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

mondasz konkrét helyet? mármint a saját sorozataitok helyét, köszi..

megvan, érdekes a malacfarka
, Teccik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 13:23

muff tár
hairyextreme
hairyextreme
Legjobban akkor döbbentem meg amikor a volt barátnőm visszakérdezett:
-Miért hova menjen ,a hasadra?
Hát akkor nyeljed!
-Miért hova menjen ,a hasadra?
Hát akkor nyeljed!
nekem is izgató lenyelni,pedig én csaj vagyok.
(Ez egy válasz Csabika00 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 13:38

izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
Szia! Éne nem szedek semmilyen tablettát, és mégis azt mondták, h finom édes volt a spermám.
szerintem a cigi, és pia mentes élet teszi
(Ez egy válasz mokucska üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 15:59

Személy szerint én is lenyelem, igaz, hogy néha keserű, de ezen is lehet segíteni egy bizonyos tabletta szedésével. Egyébként nagy élmény mindkét fél számára.

úgy érzem túl van misztifikálva ez a jó ízű sperma rossz ízű sperma kérdés.valóban van némi érezhető különbség,de azért mindig van egy érezhető "alap íz". és nehogy már csak akkor nyeljem le,ha az íze vetekszik mondjuk egy különleges desszert ízével! és hol van az érzés,hogy ezt én csináltam,miattam élvez, vonaglik és hörög és nézz rám imádattal az akit szeretek?? legyünk őszinték a puncinak sincs egy állandó isteni édes íze...és mit szólnánk hozzá ha a párunk azt mondaná, ma nem nyalok,nem ízlik??? gondolom halásosan megbántódnánk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 08:36
Törölt felhasználó (84911)

Szia! Éne nem szedek semmilyen tablettát, és mégis azt mondták, h finom édes volt a spermám.
szerintem a cigi, és pia mentes élet teszi

nemtudom,nem vok ffi és nincs farkam,h. tapasztaltam volna
(Ez egy válasz Csabika00 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 13:38

izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
Én szívesen a számra vennélek
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 07:10

úgy érzem túl van misztifikálva ez a jó ízű sperma rossz ízű sperma kérdés.valóban van némi érezhető különbség,de azért mindig van egy érezhető "alap íz". és nehogy már csak akkor nyeljem le,ha az íze vetekszik mondjuk egy különleges desszert ízével! és hol van az érzés,hogy ezt én csináltam,miattam élvez, vonaglik és hörög és nézz rám imádattal az akit szeretek?? legyünk őszinték a puncinak sincs egy állandó isteni édes íze...és mit szólnánk hozzá ha a párunk azt mondaná, ma nem nyalok,nem ízlik??? gondolom halásosan megbántódnánk.
Nálunk sajnos másképp van: ugyan leszop, & nyitott szájjal várja a tömérdek spermát, mégis a nyelve hegéről lecsorgatja a melleire, vagy ahova éppen tudja. Többször is sajátkezűleg vertem a szájába, de ő mindíg kicsorgatta, mondván, hogy "szar az íze" Szerintetek?! Viszont a melleire, puncijára, seggére bármikor ráverhetem. Hogyan vehetném rá mégis hogy lenyelje??!
Ez egy karakán vélemény. temperamentum kérdése, ki mennyit "tűr el", de abban nagyon igazat adok Neked, hogy a nők hasonló esetben halálosan meg tudnának sértődni. És szerintem sokkal inkább döntő a pasi TISZTASÁGA, mint az, hogy mit evett. Egy retkes dákót szopogatni - ha nyelsz, ha nem - sokkal gusztustalanabb lehet (gondolom), mint egy tiszta farokból jövő kicsit rossz íz lenyelése, nem?
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 07:10

szerintem jkidd nem is nő

Még az is előfordulhat. De ha így is van, azért elég jól beleélte magát a női szerepbe. Minimum gyanúsnak nevezném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:44

Törölt felhasználó (49560)

szerintem jkidd nem is nő

a leírás alapján elég odaadónak tűnik a barátnőd, miért olyan fontos, hogy effektíve le is nyelje
kényeztet, a szájába élvezhetsz, stb. kielégülésed után nem mindegy, hogy lemegy-e a torkán
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 02:55
kényeztet, a szájába élvezhetsz, stb. kielégülésed után nem mindegy, hogy lemegy-e a torkán
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk sajnos másképp van: ugyan leszop, & nyitott szájjal várja a tömérdek spermát, mégis a nyelve hegéről lecsorgatja a melleire, vagy ahova éppen tudja. Többször is sajátkezűleg vertem a szájába, de ő mindíg kicsorgatta, mondván, hogy "szar az íze" Szerintetek?! Viszont a melleire, puncijára, seggére bármikor ráverhetem. Hogyan vehetném rá mégis hogy lenyelje??!