eddig egy olyan lányt találtam aki szabályosan zokon vette miért nem élvezek a szájba!követelte!furcsa volt mert eddig csak olyannal taliztam aki nem szerette lenyelni!
én mindig rábizom,tudja mi jó nekem
a nejem nem nyeli le. amikor érzi, hogy elmegyek kiveszi a szájából és a kezével fejezi be. nagyon élvezném ha egyszer végig csinálná. nem tudom rávenni. 17 év után sem.
Szeretem en is ahogyan spriccel, izgato a latvany. S persze minnel tobb annal jobb mert akkor tudom hogy minden teren jo voltam.

Lehet hülyén hangzik, de én is szeretem nézni ahogy spriccel
Ahogy lüktetve...jaj

Nekem hol lenyeli, hol nem,pedig sose iszom ananászlevet.Attol függ milyen a hangulata. Van,hogy csak nézi hogy spriccel, aztán szépen letötölget, de van amikor az uccsó cseppig...
Most akkor a mostani nőd a jó, mert nem nyeli le, de leszop vagy a régebbi volt a jó, aki le is nyelte?
Össze-vissza beszélsz! (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:21

Össze-vissza beszélsz! (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk csodálatos a nemi életünk. Amit egy pár meg tud tenni azt megtettük már. A nejemnek bele élvezhetek a szájába, de nem nyeli le. Ez az ami legjobban hiányzik, de nem tudom rávenni.
Beleélvezek a szájába kiköpi és utána ugyanugy szopik.
Volt olyan nőm aki tök benyelte és az jó volt.
Volt olyan is aki ha már a legapróbb jelét érezte, hogy elmegyek kivette.
Sőt volt olyan is aki nem szopott le.
Szerintem még a mostani a legjobb.
Főleg akkor szeretem lenyelni amikor a párom ananászlevet iszik.Akkor még jobban kívánom,hogy telespricceljen.
ha már bekapom a kukit és szopom es elsülnek a számba már ugyis midegy az a két korty es a fiuk imádják szerintem megéri megtenni
Ennyi. Ennél tömörebben nem lehet megfogalmazni a lényeget. Ha kiérdemeljük, lenyelik. Ha nem finnyásak. Ha meg nem, akkor velünk is van némi baj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 13:36
Törölt felhasználó (112880)

Én nem nyelem, deh ha a párom erre kérne, akkor érte mindent! Persze olyan partnernek kell lennie ehhez!
Én nem nyelem, deh ha a párom erre kérne, akkor érte mindent! Persze olyan partnernek kell lennie ehhez!
Én nem tartom fontosnak, hogy lenyeljék a lányok, hiszen nem az a lényeg, és nem azért csinálják! Nem is lehet kötelezni őket, mert az pont elég, amit nyújtanak, és ők hadd döntsék el, hogy mit szeretnének csinálni a ......!
Hat ezt csak ha neki jo akkor ok ha meg nem akor noe szerintem.
barátnőmmel az ágsyban értjük meg a legjobban egymást!lenyeli órákig csinálja nagyon érti a dolgát(mondjuk ovlt ideje kikupálódni belőlem)
egyet nem tettmég meg (igaz énsem nagyon erőltettem)még sosem köpte ki.pedig azért azt is megnézném egyszer

egyet nem tettmég meg (igaz énsem nagyon erőltettem)még sosem köpte ki.pedig azért azt is megnézném egyszer
Jó-jó-jó!! Én is erre a variációra gondoltam. Bocs! Gratula a képeitekhez, és a közelgő esküvőtökhöz!!!
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 25. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 07:17

akkor gyorsan tisztázzuk: jkidd a párom beceneve és ezen vagyunk bejelentkezve. én a "NŐJE" (pár hónap múlva a felesége)vagyok és én írogatok a fórumban.ennyit erről és bocs az off-ért.
Nekünk csodálatos a nemi életünk. Amit egy pár meg tud tenni azt megtettük már. A nejemnek bele élvezhetek a szájába, de nem nyeli le. Ez az ami legjobban hiányzik, de nem tudom rávenni.
akkor gyorsan tisztázzuk: jkidd a párom beceneve és ezen vagyunk bejelentkezve. én a "NŐJE" (pár hónap múlva a felesége)vagyok és én írogatok a fórumban.ennyit erről és bocs az off-ért.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 24. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 20:32

Nem jkidd a nő, hanem a párja. Legalábbis a szövegei alapján. De mindenesetre jó nő!
Nem jkidd a nő, hanem a párja. Legalábbis a szövegei alapján. De mindenesetre jó nő!
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 06:32

jkidd tényleg nő,sztem nagyon is jó érdemes megnézni a beküldött fotóit.
jkidd képeit hol lehet, vagy hogy lehet megnézni? Segítenél?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 06:32

(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)