nem érzem magam pöcsnek, a Pécs-re utal a dolog. de azért pecsem az van! :)
A szó, hogy transzfesztita, helytelen, helyesen: transzvesztita; egyébként nagyon helyes kis tyúk vagyok, s pussz Neked: Katicika
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:06
Törölt felhasználó (368461)
Katicika: te nekem nagyon gyanús vagy....(bár nem csak nekem), de ha nem is vagy igazi nő, akkor legalábbis transzfesztita. nem kell azt szégyellni, nem olyan csúnya dolog az:-))
Küldesz egy fotót? Kíváncsi vagyok egy helyes kis tyúkra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:18
Törölt felhasználó (7767)
A szó, hogy transzfesztita, helytelen, helyesen: transzvesztita; egyébként nagyon helyes kis tyúk vagyok, s pussz Neked: Katicika
Pillanatnyilag nem áll módomban fotómmal Téged megörvendeztetni, nincs ahhoz való felszereltségem, nagyon sajnálom,
Katicika (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
én is én is :)
Pillants be a versek közé....
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de gumikesztyűben írok, épp a kádat sikáltam és most várom még a behatási időt (már a fertőtlenítőszerét, az "f" pedig tök közel van a "v"-hez, legalábbis nálam:-) Beraksz magadról fotót?:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:18
Törölt felhasználó (7767)
Taníts meg, hogyan kell fotót berakni, kérlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:24
Törölt felhasználó (368461)
Bocs, de gumikesztyűben írok, épp a kádat sikáltam és most várom még a behatási időt (már a fertőtlenítőszerét, az "f" pedig tök közel van a "v"-hez, legalábbis nálam:-) Beraksz magadról fotót?:-)
Eryka te is betehetnél pár fotót :)
Nagyon off lett a topic!
te kezdted a képkérést :)
mondd el te miért nyeled le, vagy miért nem? (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
mondd el te miért nyeled le, vagy miért nem? (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell mindent ennyire komolyan venni! Egyébként mék csak medvebocs voltál, mikor én már kifejtettem nézeteimet ezen a topicon!
Brumm! (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:34
Brumm! (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
te kezdted a képkérést :)
mondd el te miért nyeled le, vagy miért nem?
mondd el te miért nyeled le, vagy miért nem?
Hát tenni kéne valamit, esetleg elmesélni épülésünkre, hogy T miért nyeled le, élvezettel teszed-e, ha nem, akkor meg miért nem?
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
T=Te
Nos, akkor épülésetekre összefoglalom: szerintem a szexben (tekintettel arra, hogy egyik fő szerepe az örömszerzés) semmi sem lehet tabu. Számomra az első alkalomtól fogva természetes dolog volt hogy lenyeljem. Egyáltalán semmi undorítót nem találtam, találok a dologban. Persze (ahogy azt már jeleztem) jó dolognak tartom, ha a pasik is kipróbálják milyen is az ízük (hozzáteszem, hogy ez a kitétel a lányokra ugyanúgy érvényes). A kedvenc variációm pedig, amikor nem nyelem le (vagy nem az egészet), hanem "tele szájjal" smárolni kezdek a pasimmal. Ezt a figurát egyébként a korábbiakban több hímnemű fórumlátogató visszaigazolta.
megfelelő volt a kifejtés, vagy húzzak póttételt?
nem értem, ezen múlik valami? :)
amúgy nem vettem olyan komolyan, hisz ott volt a smiley, láthatod (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:47
amúgy nem vettem olyan komolyan, hisz ott volt a smiley, láthatod (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos, akkor épülésetekre összefoglalom: szerintem a szexben (tekintettel arra, hogy egyik fő szerepe az örömszerzés) semmi sem lehet tabu. Számomra az első alkalomtól fogva természetes dolog volt hogy lenyeljem. Egyáltalán semmi undorítót nem találtam, találok a dologban. Persze (ahogy azt már jeleztem) jó dolognak tartom, ha a pasik is kipróbálják milyen is az ízük (hozzáteszem, hogy ez a kitétel a lányokra ugyanúgy érvényes). A kedvenc variációm pedig, amikor nem nyelem le (vagy nem az egészet), hanem "tele szájjal" smárolni kezdek a pasimmal. Ezt a figurát egyébként a korábbiakban több hímnemű fórumlátogató visszaigazolta.
az elmélet vizsgán átmentél, lássuk a gyakorlatit :)
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi hogy beleszolok Tökéletes!!
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A gyakorlat!
Ne húzz póttételt, örülök, hogy Neked is jó az, ami nekem, annyira, hogy fel tudok oldódni benne, nem néztél be a versszalonba, hát ideírom
LENYELLEK EGÉSZEN
Mintha vergődő lelked simogatnám,
s megóvni zárnám magamba szelídséged,
ahogy lassan-lassan ajkaim közé fészkeled magad.
A lomha, vánszorgó idő felpörög most,
amint nyelvemre csusszansz, fogamhoz érsz,
s felriasztod sóhajok surranó raját,
az égig látlak nőni, ha rád feltekintek.
Tomporodba váj két kezem, úgy tartalak,
úgy húzlak magamba lankadatlan,
már ínyemet feszíti göcsörtös erőd,
húz, szorít forró mélységem, bennebb, legtovább
akarlak magamba nyelni, leszívni egészen.
Lüktess te forró, te drága, vörös ereklye,
mit szájam, a puha, csodás, élő vonaglás szorít,
nyal, megsimít, enged, aztán üjra tövig megragad,
s kitörni kész magvadat várja termékeny barázda.
Valahol torkom kemencemélyén
kohó hevével törsz ki, ficánkolsz, fröcskölsz
gyönyörű-keményen, szinte fulladásig,
s nyellek, lenyellek egészben Téged.
Katicika, 2005. 01. 05.
LENYELLEK EGÉSZEN
Mintha vergődő lelked simogatnám,
s megóvni zárnám magamba szelídséged,
ahogy lassan-lassan ajkaim közé fészkeled magad.
A lomha, vánszorgó idő felpörög most,
amint nyelvemre csusszansz, fogamhoz érsz,
s felriasztod sóhajok surranó raját,
az égig látlak nőni, ha rád feltekintek.
Tomporodba váj két kezem, úgy tartalak,
úgy húzlak magamba lankadatlan,
már ínyemet feszíti göcsörtös erőd,
húz, szorít forró mélységem, bennebb, legtovább
akarlak magamba nyelni, leszívni egészen.
Lüktess te forró, te drága, vörös ereklye,
mit szájam, a puha, csodás, élő vonaglás szorít,
nyal, megsimít, enged, aztán üjra tövig megragad,
s kitörni kész magvadat várja termékeny barázda.
Valahol torkom kemencemélyén
kohó hevével törsz ki, ficánkolsz, fröcskölsz
gyönyörű-keményen, szinte fulladásig,
s nyellek, lenyellek egészben Téged.
Katicika, 2005. 01. 05.

Clark Licker

kivancsi paros
Jitka