Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#121   2005. 01. 07. péntek 12:26
X Törölt felhasználó (7767)
Ha van mit, van mivel, nagyon könnyen megy, próbáld te is beszerezni a hozzávalókat, ha már az anyatermészet ennyire mostohán bánt veled, apropo, dörzsölés, később elmesélem egy rendkívüli "dörzsölődés" szaftos történetét, no....
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 12:20
jó a katicáknak... egy kis dörzsöléssel is beérik ;-)
#122   2005. 01. 07. péntek 12:35
perecke perecke
hozzávalók ? nem tom. dörzspapír ? csiszolóvászon ? de milyen felbontású? mer többféle-fajta is van belőle :-) nem akarom, hogy "karcoljon" :-D
#123   2005. 01. 07. péntek 12:44
Hát ezt már aztán rádbízom, ha a fantáziád ilyesmikre ragadtat, a dörzspapírt esetleg vécézés után is kipróbálhatod a "rozettán", majd írd meg, milyen volt...lécci...
#124   2005. 01. 07. péntek 12:55
perecke perecke
mivel az anyatermészet mostohán bánt velem... nincs sajna dörzspapírom. Talán ez a módszer az állatok világában elfogadott, nekem azonban nem tetszik, úgyhogy nem próbálom ki. meghagyom ezt az élvezetet a katicáknak.
#125   2005. 01. 07. péntek 12:59
Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
#126   2005. 01. 07. péntek 13:01
perecke perecke
füllentős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 01. 07. péntek 12:59
Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
#127   2005. 01. 07. péntek 15:23
Nahát, Te csajszi vagy, kedves Pammy,akkor ne ilyen fickós-suhancosan, megtéveszted a fórumozó nagyérdeműt...
#128   2005. 01. 07. péntek 15:30
Egyik sem, de a hangulatuk, árnyalásuk néha meglehetősen "fiús"...
#129   2005. 01. 07. péntek 17:20
Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
#130   2005. 01. 07. péntek 17:36
macipecs macipecs
ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :) eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:20
Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
#131   2005. 01. 07. péntek 18:12
Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:36
ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :) eljen
#132   2005. 01. 07. péntek 19:27
macipecs macipecs
amikor regisztráltam, nem is gondoltam bele, hogy a "pecs" mást is jelenthet, mint pécs, de ahogy a suszter mondaná: így se rossz :))
a 2 db vibri csak tudja helyettesíteni az 1 db 2ágút, nem? :) majd ügyeskedünk!
pussz
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 18:12
Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika
#133   2005. 01. 07. péntek 21:25
Drága Pammy, azért csinján a habbal, ne pancsold el, csak lassan, óvatosan, ej, hát mit tanítalak itt Téged, tedd úgy, habzsold úgy, ahogy Neked a legeslegjobban esik, pussz:
Katicika
#134   2005. 01. 07. péntek 23:01
Puhára vetettem az éjszakát

Ma puhára vetettem a csilló éjszakát,
kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam
s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.

Jössz puhán, hajadról földre omlik a távol,
amit szikrákká borzolt ma aggódó szívverésed,
de hozod, szíjas inakkal, biztos erővel
a tajtékos, tarka világot elém,
s ölembe borítod kincseit.

És én, a gyenge, ugyan mit adhatok?
Jöjj csak, rám éhesen, rám szomjasan,
mint kibomló Éden, várlak igéző szemmel,
kitárul néked sziromló testem hullámzó hava,
s bozontod bozontom szántja oly hamar,
hogy elvesz combjaim között
már régen látott szakállas mosolyod.

Jöjj ujjongó nyelveddel föl bőröm bársonyán,
végig vezetnek hajadba túró, karmos ujjaim,
a rejtek ott remeg, csillog, csücsörít
ahol az utak összefutnak.

Vörös, verdeső nyelved varázsol
csiklómból dicsfényes lüktetést, nászi diadalt,
hogy várni nem győzöm duzzadó botod,
ó, emel már, méhemig döf, most újra, s újra,
sikolyom ajkaid között elbújtat,
mint bozót a réti héjától űzött kismadarat,
s a világ ujjongva rámszakad,
és boldog-görcsösen vonaglok csak
ölemmel fojtva, szorítva Téged.

Hallod?
Körben a vágyunktól rőtté vált hegyek
ujjongva, hirtelen felsikoltanak.

Katicika, 2005. 01. 07.

#135   2005. 01. 08. szombat 12:24
Hát, hová tüntél, drága Duffbeer, megszólítasz, megszédítesz, oszt' semmi sehol? Én eleget tettem még extra-kérésednek is, azóta szél fúj át a postafiókomon, hát lehet ilyet tenni egy ilyen engedelmes, jóravaló kis tyúkkal?
#136   2005. 01. 08. szombat 13:00
Zion Zion
Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
#137   2005. 01. 08. szombat 14:36
Mit tennél akkor, ha kimondotan Ő kérne meg rá, hogy picinyke, piros szájacskájába élvezz jó szaftosat,azért, hogy mohó kortyokban nyeldekelje, mert neki így lenne élvezetesebb? No lám...
(Ez egy válasz Zion üzenetére (2005. 01. 08. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 13:00
Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
#138   2005. 01. 08. szombat 18:25
Klaudia Klaudia
Tomci! Bocs, de ágynak estem csütörtökön - na nem úgy - és nem igen jutottam gépközelbe. Egyébként örülök neki, hogy többoldalnyi offolás után a topic végre újra a témánál kötött ki!
#139   2005. 01. 08. szombat 18:30
Én nagyon-nagyon, lapozz csak egy picit előrébb...
#140   2005. 01. 08. szombat 18:46
Klaudia Klaudia
Én is eléggé nagyon!

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!