Ha van mit, van mivel, nagyon könnyen megy, próbáld te is beszerezni a hozzávalókat, ha már az anyatermészet ennyire mostohán bánt veled, apropo, dörzsölés, később elmesélem egy rendkívüli "dörzsölődés" szaftos történetét, no....
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hozzávalók ? nem tom. dörzspapír ? csiszolóvászon ? de milyen felbontású? mer többféle-fajta is van belőle :-) nem akarom, hogy "karcoljon" :-D
Hát ezt már aztán rádbízom, ha a fantáziád ilyesmikre ragadtat, a dörzspapírt esetleg vécézés után is kipróbálhatod a "rozettán", majd írd meg, milyen volt...lécci...
mivel az anyatermészet mostohán bánt velem... nincs sajna dörzspapírom. Talán ez a módszer az állatok világában elfogadott, nekem azonban nem tetszik, úgyhogy nem próbálom ki. meghagyom ezt az élvezetet a katicáknak.
Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
füllentős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 12:59
Törölt felhasználó (7767)
Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
Nahát, Te csajszi vagy, kedves Pammy,akkor ne ilyen fickós-suhancosan, megtéveszted a fórumozó nagyérdeműt...
Egyik sem, de a hangulatuk, árnyalásuk néha meglehetősen "fiús"...
Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:20
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:36
Katicika (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
amikor regisztráltam, nem is gondoltam bele, hogy a "pecs" mást is jelenthet, mint pécs, de ahogy a suszter mondaná: így se rossz :))
a 2 db vibri csak tudja helyettesíteni az 1 db 2ágút, nem? :) majd ügyeskedünk!
pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 18:12
a 2 db vibri csak tudja helyettesíteni az 1 db 2ágút, nem? :) majd ügyeskedünk!
pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika
Katicika
Drága Pammy, azért csinján a habbal, ne pancsold el, csak lassan, óvatosan, ej, hát mit tanítalak itt Téged, tedd úgy, habzsold úgy, ahogy Neked a legeslegjobban esik, pussz:
Katicika
Katicika
Puhára vetettem az éjszakát
Ma puhára vetettem a csilló éjszakát,
kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam
s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.
Jössz puhán, hajadról földre omlik a távol,
amit szikrákká borzolt ma aggódó szívverésed,
de hozod, szíjas inakkal, biztos erővel
a tajtékos, tarka világot elém,
s ölembe borítod kincseit.
És én, a gyenge, ugyan mit adhatok?
Jöjj csak, rám éhesen, rám szomjasan,
mint kibomló Éden, várlak igéző szemmel,
kitárul néked sziromló testem hullámzó hava,
s bozontod bozontom szántja oly hamar,
hogy elvesz combjaim között
már régen látott szakállas mosolyod.
Jöjj ujjongó nyelveddel föl bőröm bársonyán,
végig vezetnek hajadba túró, karmos ujjaim,
a rejtek ott remeg, csillog, csücsörít
ahol az utak összefutnak.
Vörös, verdeső nyelved varázsol
csiklómból dicsfényes lüktetést, nászi diadalt,
hogy várni nem győzöm duzzadó botod,
ó, emel már, méhemig döf, most újra, s újra,
sikolyom ajkaid között elbújtat,
mint bozót a réti héjától űzött kismadarat,
s a világ ujjongva rámszakad,
és boldog-görcsösen vonaglok csak
ölemmel fojtva, szorítva Téged.
Hallod?
Körben a vágyunktól rőtté vált hegyek
ujjongva, hirtelen felsikoltanak.
Katicika, 2005. 01. 07.
Ma puhára vetettem a csilló éjszakát,
kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam
s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.
Jössz puhán, hajadról földre omlik a távol,
amit szikrákká borzolt ma aggódó szívverésed,
de hozod, szíjas inakkal, biztos erővel
a tajtékos, tarka világot elém,
s ölembe borítod kincseit.
És én, a gyenge, ugyan mit adhatok?
Jöjj csak, rám éhesen, rám szomjasan,
mint kibomló Éden, várlak igéző szemmel,
kitárul néked sziromló testem hullámzó hava,
s bozontod bozontom szántja oly hamar,
hogy elvesz combjaim között
már régen látott szakállas mosolyod.
Jöjj ujjongó nyelveddel föl bőröm bársonyán,
végig vezetnek hajadba túró, karmos ujjaim,
a rejtek ott remeg, csillog, csücsörít
ahol az utak összefutnak.
Vörös, verdeső nyelved varázsol
csiklómból dicsfényes lüktetést, nászi diadalt,
hogy várni nem győzöm duzzadó botod,
ó, emel már, méhemig döf, most újra, s újra,
sikolyom ajkaid között elbújtat,
mint bozót a réti héjától űzött kismadarat,
s a világ ujjongva rámszakad,
és boldog-görcsösen vonaglok csak
ölemmel fojtva, szorítva Téged.
Hallod?
Körben a vágyunktól rőtté vált hegyek
ujjongva, hirtelen felsikoltanak.
Katicika, 2005. 01. 07.
Hát, hová tüntél, drága Duffbeer, megszólítasz, megszédítesz, oszt' semmi sehol? Én eleget tettem még extra-kérésednek is, azóta szél fúj át a postafiókomon, hát lehet ilyet tenni egy ilyen engedelmes, jóravaló kis tyúkkal?
Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
Mit tennél akkor, ha kimondotan Ő kérne meg rá, hogy picinyke, piros szájacskájába élvezz jó szaftosat,azért, hogy mohó kortyokban nyeldekelje, mert neki így lenne élvezetesebb? No lám...
(Ez egy válasz Zion üzenetére (2005. 01. 08. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 13:00
Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
Tomci! Bocs, de ágynak estem csütörtökön - na nem úgy - és nem igen jutottam gépközelbe. Egyébként örülök neki, hogy többoldalnyi offolás után a topic végre újra a témánál kötött ki!
Én nagyon-nagyon, lapozz csak egy picit előrébb...
Én is eléggé nagyon!

Clark Licker

donpsd