Engem most hétvégén szoptak le. Gumival...szar is volt. Pedig ez volt nekem az első. És ha már ez is szar..akkor..mind1. :(
elhagytad ? akkor nem bízom rád legközelebb ;-)
Ezt egy lexkonból másoltam ide, hátha valaki hasznát veszi...
mint rettegő óvodások a sarki mutogatós bácsiról.
A misztikus G betű valójában egy név, a Grafenberg rövidítése. Így hívták ugyanis azt az ausztrál tudóst, aki 1950-ben kavarta meg felfedezésével a punnyadt helybéli nemi élet állóvizét. A G-pont létezését azonban sokan - mivel ügyetlenségükben nem sikerült megtalálniuk - ezután is kétségbe vonták. Némely alulinformált úriember (és hölgy!) a mai napig legfeljebb nagy szemeket mereszt az említésére. Pedig kár megfeledkezni arról az apró kis pontról, mely a szexuális gyönyör kiapadhatatlan forrásává válhat.
Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1,5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz. Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Vannak nők, akik érzik a vécén ülve, kitapintják egy vibrátorral vagy egyéb eszközzel, másoknak azonban partnerre van szükségük a felfedezéséhez. Stimulációja eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okoz, majd szexuális élvezetté vált át, végül kielégüléshez vezet.
Bár a szexológus szakember is elismeri, hogy a G-pont felfedezése számos, addig nem ismert élvezethez juttathatja a nőt - és így partnerét is -, óva int attól, hogy mostantól kezdve kifejezetten "erre hajtsunk". Ha ugyanis célorientáltan keresgélünk, s mégsem járunk sikerrel, ez az egész aktust frusztráló élménnyé változtathatja. Talán meglepő, de a G-pont utáni sikertelen nyomozás nem egy pár nemi életét tette tönkre. A legjobbat akkor tesszük tehát, ha nem a célra, hanem a folyamatra koncentrálunk, kiélvezzük az aktus minden pillanatát, de közben rendíthetetlenül kutatunk a gyönyörzóna felderítőövezetében.
Sajnos tény, hogy vannak nők, akik sikertelenül próbálnak rábukkanni Grafenberg-pontjukra. Nem elképzelhetetlen, hogy nincs nekik, de az is lehet, hogy lévén a hüvely túl hosszú, nem képesek elérni. Ez sem tragédia, a kielégülésnek számos más módja létezik ezen kívül is. Ha azonban megtaláltuk, használjuk ki a lehetőséget, mely a kéj érzetének addig ismeretlen spektrumát vetíti elénk.
A misztikus G betű valójában egy név, a Grafenberg rövidítése. Így hívták ugyanis azt az ausztrál tudóst, aki 1950-ben kavarta meg felfedezésével a punnyadt helybéli nemi élet állóvizét. A G-pont létezését azonban sokan - mivel ügyetlenségükben nem sikerült megtalálniuk - ezután is kétségbe vonták. Némely alulinformált úriember (és hölgy!) a mai napig legfeljebb nagy szemeket mereszt az említésére. Pedig kár megfeledkezni arról az apró kis pontról, mely a szexuális gyönyör kiapadhatatlan forrásává válhat.
Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1,5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz. Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Vannak nők, akik érzik a vécén ülve, kitapintják egy vibrátorral vagy egyéb eszközzel, másoknak azonban partnerre van szükségük a felfedezéséhez. Stimulációja eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okoz, majd szexuális élvezetté vált át, végül kielégüléshez vezet.
Bár a szexológus szakember is elismeri, hogy a G-pont felfedezése számos, addig nem ismert élvezethez juttathatja a nőt - és így partnerét is -, óva int attól, hogy mostantól kezdve kifejezetten "erre hajtsunk". Ha ugyanis célorientáltan keresgélünk, s mégsem járunk sikerrel, ez az egész aktust frusztráló élménnyé változtathatja. Talán meglepő, de a G-pont utáni sikertelen nyomozás nem egy pár nemi életét tette tönkre. A legjobbat akkor tesszük tehát, ha nem a célra, hanem a folyamatra koncentrálunk, kiélvezzük az aktus minden pillanatát, de közben rendíthetetlenül kutatunk a gyönyörzóna felderítőövezetében.
Sajnos tény, hogy vannak nők, akik sikertelenül próbálnak rábukkanni Grafenberg-pontjukra. Nem elképzelhetetlen, hogy nincs nekik, de az is lehet, hogy lévén a hüvely túl hosszú, nem képesek elérni. Ez sem tragédia, a kielégülésnek számos más módja létezik ezen kívül is. Ha azonban megtaláltuk, használjuk ki a lehetőséget, mely a kéj érzetének addig ismeretlen spektrumát vetíti elénk.
Keresd a g-pontot, mondták nekem is, legjobb módszer egy vibrivel addig kutakodni a punciban, amíg valahol a hűvely elülső falán, a bemenettől 8 - 10 centiméterre meg nem találjuk, aztán hajrá, gyors vibrációkkal olyan magömlést kapunk, hogy csak na. Bár nagyon szeretném, elemi erővel kispriccelő ömlésem még nem volt, azért mindig valami összenedvesíti alattunk a lepedőt, na mi vajon_?
Megkaptam az "EMIL"-t, sajnálom, nem vagyok bérmunkás, itt nem szolgáltatásokról szól a mese, én is élvezetből veszek részt a fórumon, nem várok ellenszolgáltatást, magamat adom, kitárulkozom, hogy láss, megismerj, de hoci-nesze tranzakciókra nem vagyok kapható, azért sajnál Téged:
Katicika (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 01. 08. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 01. 08. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Le bizony :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 08. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 23:16
Törölt felhasználó (7767)

OK, egy kikötéssel: lécci, ha tudsz, kutass fel használható, letölthető, lejátszható videókat a női magömlésről; témába is illik, hiszen mi is kérdezhetnénk: -Srácok, ezt lenyelnétek-e vagy nem, s miért?...
OK, egy kikötéssel: lécci, ha tudsz, kutass fel használható, letölthető, lejátszható videókat a női magömlésről; témába is illik, hiszen mi is kérdezhetnénk: -Srácok, ezt lenyelnétek-e vagy nem, s miért?...
ha elküldö egy cimet küldesz az előzőekből;
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 08. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 21:53

Ezek a versek mind alkalom szülöttei, amikor megírom őket, el is küldöm a "fórumlakók"-nak, igérem a folytatást, szeretettel:
Katicika
Katicika
Ezek a versek mind alkalom szülöttei, amikor megírom őket, el is küldöm a "fórumlakók"-nak, igérem a folytatást, szeretettel:
Katicika (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 01. 08. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 20:46
Katicika (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 01. 08. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs Katica hogy ismerelenül megszolítaak de a versed valami fantasztikus.Van még ilyened?
Bocs Katica hogy ismerelenül megszolítaak de a versed valami fantasztikus.Van még ilyened?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 23:01

Puhára vetettem az éjszakát
Ma puhára vetettem a csilló éjszakát,
kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam
s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.
Jössz puhán, hajadról földre omlik a távol,
amit szikrákká borzolt ma aggódó szívverésed,
de hozod, szíjas inakkal, biztos erővel
a tajtékos, tarka világot elém,
s ölembe borítod kincseit.
És én, a gyenge, ugyan mit adhatok?
Jöjj csak, rám éhesen, rám szomjasan,
mint kibomló Éden, várlak igéző szemmel,
kitárul néked sziromló testem hullámzó hava,
s bozontod bozontom szántja oly hamar,
hogy elvesz combjaim között
már régen látott szakállas mosolyod.
Jöjj ujjongó nyelveddel föl bőröm bársonyán,
végig vezetnek hajadba túró, karmos ujjaim,
a rejtek ott remeg, csillog, csücsörít
ahol az utak összefutnak.
Vörös, verdeső nyelved varázsol
csiklómból dicsfényes lüktetést, nászi diadalt,
hogy várni nem győzöm duzzadó botod,
ó, emel már, méhemig döf, most újra, s újra,
sikolyom ajkaid között elbújtat,
mint bozót a réti héjától űzött kismadarat,
s a világ ujjongva rámszakad,
és boldog-görcsösen vonaglok csak
ölemmel fojtva, szorítva Téged.
Hallod?
Körben a vágyunktól rőtté vált hegyek
ujjongva, hirtelen felsikoltanak.
Katicika, 2005. 01. 07.
Hallod?
Katicika, 2005. 01. 07.
Én is eléggé nagyon!
Én nagyon-nagyon, lapozz csak egy picit előrébb...
Tomci! Bocs, de ágynak estem csütörtökön - na nem úgy - és nem igen jutottam gépközelbe. Egyébként örülök neki, hogy többoldalnyi offolás után a topic végre újra a témánál kötött ki!
Mit tennél akkor, ha kimondotan Ő kérne meg rá, hogy picinyke, piros szájacskájába élvezz jó szaftosat,azért, hogy mohó kortyokban nyeldekelje, mert neki így lenne élvezetesebb? No lám...
(Ez egy válasz Zion üzenetére (2005. 01. 08. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 13:00

Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
A tejszínhabról is annyit h kellemetlen tejtermék szaga lesz tőle..bleee..nem ér annyit..A bőre illatát szeretem..nem a tej meg nyálszagot.. Na megkövezhettek :-))
Már csak azért se akarom h lenyelje meg olyan legyen mert utánna hogy fog kinézni. Kellemetlen "illata" lesz és hasonló..brrrr. Megkóstolni...aktus előtt eszembejut de utánna ha kényszeritenének se. Ugy a legjobb ha az egész produkció egy törülközőbe kerül és nem is látom többet.. Utánna mehet tovább. De ha tiszta sperma lenne mindenhol, főleg az arca..elküldeném zuhanyozni...
Hát, hová tüntél, drága Duffbeer, megszólítasz, megszédítesz, oszt' semmi sehol? Én eleget tettem még extra-kérésednek is, azóta szél fúj át a postafiókomon, hát lehet ilyet tenni egy ilyen engedelmes, jóravaló kis tyúkkal?
Puhára vetettem az éjszakát
Hallod?
Katicika, 2005. 01. 07.
Hallod?
Katicika, 2005. 01. 07.
Drága Pammy, azért csinján a habbal, ne pancsold el, csak lassan, óvatosan, ej, hát mit tanítalak itt Téged, tedd úgy, habzsold úgy, ahogy Neked a legeslegjobban esik, pussz:
Katicika
Katicika
amikor regisztráltam, nem is gondoltam bele, hogy a "pecs" mást is jelenthet, mint pécs, de ahogy a suszter mondaná: így se rossz :))
a 2 db vibri csak tudja helyettesíteni az 1 db 2ágút, nem? :) majd ügyeskedünk!
pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 18:12
a 2 db vibri csak tudja helyettesíteni az 1 db 2ágút, nem? :) majd ügyeskedünk!
pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika
Katicika