Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#411   2005. 05. 25. szerda 13:24
Ronhks Ronhks
Nem tom mennyi idős lehetsz DE! fontos dolog mind a sexben mind a szerelemben (hisz a kettő között csak a fizikai megnyilválnulás a külömbség (elméletben és ideális helyzetben!). Nos beszéljétek meg h mi az oka annak h "fél" a "cucc"-tól! Mert lehet h ez csak amolyan kezdetleges félelem! Vagyis gondolok arra h talán még csak a szex rögös útjának elején tart és a neveltetése is olyan volt h gátlásosabb az ágyban! Volt olyan 30 éves barátnőm aki MINDENben benne volt de 1dül a szájába nem élvezhettem! Vhogy olyanok voltak az erkölcsei h nem! Ezt a bészélgetésből úgyis le fogod tudni szűrni! Ha az erkölcs a hiba forrása akkor hosszú út áll előtted és beláthatatlan a vége (de mint szokják mondani "türelem rózsát terem"!!!). Ha viszont csak amolyan naív "émelygés" a dolog iránt akkor CSAK RAJTAD!!! múlik h mit hozol ki belőle! Ennek módja több millió!pl.: többször annyira beindítod és olyan heves szeretkezésbe kezdtek mely akár 2 órán át is tart (nem számolva az előjátékot!!!) majd mikor már a végénél tartotok (NEM AZ ELSŐ ALKALOMMAL) 1* csak ráélvezel! Ha nem erkölcs a gond és megfelelően bepörgetted akkor rohadtra fogja élvezni mert ez is pörgeti!!! DE EHEZ TÖBB OLYAN ALKALOM KELL MIKOR CSAKIS ŐT FIGYELED MAGAD NEM!!! Ha érzi h minden porcikáddal azon vagy h neki jó legen akkor át fogja adni magát neked! És akkor elindulhatsz 1 rögös és hosszú úton melyen már csak sok-sok türelemre, figyelmességre, kitartásra van szükséged és ha ezen dolok birtokában végigjárod a barátnődből nimfomán szexistennőt csinálhatsz!:) Sok sikert!

Ui.: Ha gondolod írd be vagy emilbe az eredményét a beszélgetésnek! még 1* sok sikert!
(Ez egy válasz 19bla19 üzenetére (2005. 05. 25. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 25. szerda 10:57
Sziasztok!
Olvastam a fórumot, s sajnos én nem vagyok olyan szerencsés, mint itt jópáran!:(
Barátnőm szívesen kényeztet orálisan, de ilyenkor a spricc kizárólag zsepibe történhet, se a testére, se a szájába nem engedi.:( Én pedig nem akarom felhozni ezt, mert nem szeretném, hogy kényszerből csinálja, de nekem meg nem a legjobb érzés, hogy pillanatokkal a csúcs előtt el kell hagynom a szája melegét,s egy rideg zsepibe kell élveznem!:( Segítsetek, van-e megoldás?? Köszi
#410   2005. 05. 25. szerda 13:10
Ronhks Ronhks
No azért kedves Rómeo! Eddig sem tüntél ilyennek akkor most miért teszed? (sajnálom h ezt kell mondjam de erősen balus behatást éreztem az erőben :) )
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 25. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 25. szerda 11:15
És amikor nem élvezte,megkérdezed mi a baj??? violent Felháborító állszent libák!!! szomoru1
#409   2005. 05. 25. szerda 11:15
Romeo Romeo VIP
És amikor nem élvezte,megkérdezed mi a baj??? violent Felháborító állszent libák!!! szomoru1
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 25. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 25. szerda 11:12
Vagy amikor el kezd élvezni az álltalad nyújtott orális örömöktöl,akkor azonnal hagyd abba a nyalást és nyomj a kezébe egy ZSEBKENDŐT!!!! violent eplus2 szomoru1
#408   2005. 05. 25. szerda 11:12
Romeo Romeo VIP
Vagy amikor el kezd élvezni az álltalad nyújtott orális örömöktöl,akkor azonnal hagyd abba a nyalást és nyomj a kezébe egy ZSEBKENDŐT!!!! violent eplus2 szomoru1
(Ez egy válasz 19bla19 üzenetére (2005. 05. 25. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Olvastam a fórumot, s sajnos én nem vagyok olyan szerencsés, mint itt jópáran!:(
Barátnőm szívesen kényeztet orálisan, de ilyenkor a spricc kizárólag zsepibe történhet, se a testére, se a szájába nem engedi.:( Én pedig nem akarom felhozni ezt, mert nem szeretném, hogy kényszerből csinálja, de nekem meg nem a legjobb érzés, hogy pillanatokkal a csúcs előtt el kell hagynom a szája melegét,s egy rideg zsepibe kell élveznem!:( Segítsetek, van-e megoldás?? Köszi
#407   2005. 05. 25. szerda 11:10
Romeo Romeo VIP
"Lődd" le. eplus2 eplus2 eplus2
Sziasztok!
#406   2005. 05. 25. szerda 10:57
19bla19 19bla19
Sziasztok!
#405   2005. 05. 25. szerda 08:58
Silverman74 Silverman74
Eccer Crazy leírta vmelyik topicban(nem tom melyikben), azt kinyomtattam célzás gyanánt oszt elolvasta... mostanában meg kipróbálta...
(Ez egy válasz richmobil2 üzenetére (2005. 05. 24. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 24. kedd 17:52
Silverman74:
Azt h tudja megtanulni ? Mert az én párom is probálkozik vele, de szegénynek nem nagyon megy h bekapja az egészet ?! :(
Mostmár eljutottunk odági, h kb a 3/4ét be tudja kapni...;) eljen wave smile
#404   2005. 05. 25. szerda 08:46
Romeo Romeo VIP
Le kell vágni belőlle. eplus2 nyes
(Ez egy válasz richmobil2 üzenetére (2005. 05. 24. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 24. kedd 17:52
Silverman74:
Azt h tudja megtanulni ? Mert az én párom is probálkozik vele, de szegénynek nem nagyon megy h bekapja az egészet ?! :(
#403   2005. 05. 24. kedd 17:52
richmobil2 richmobil2
Silverman74:
#402   2005. 05. 24. kedd 14:51
Silverman74 Silverman74
Irigylem párod, hogy nyelsz neki... az enyém az istenért se tené meg... bár már fejlődik, mert megtanulta a deep-throath-technikát:-)
#401   2005. 05. 24. kedd 14:32
dirkschneider dirkschneider
eljen
#400   2005. 05. 23. hétfő 08:53
Romeo Romeo VIP
eljen ejnye1 szomoru1 ja.
(Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 05. 22. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 22. vasárnap 19:05
Bogyó!Mond meg a csajnak,hogy Te mégnem nősültél soha és félsz kipróbálni.Ha erre azt modja hogy uj dolgoktól nem kell félni akkor elkezdheti Ő is amit még nem csinált.De figyej oda mert ha már most is "szivózik˝ akor az esküvő után a legkisseb problémád lesz hogy hova élvezz.Undorodik Tőled,de férj az kéne?????Na nemán!Igazza van Romeónak:tüzz onnan.Mentsd el ezt az oldalt és ha mégis elvennéd majd emlékezz.
#399   2005. 05. 22. vasárnap 19:05
drotos drotos
Bogyó!Mond meg a csajnak,hogy Te mégnem nősültél soha és félsz kipróbálni.Ha erre azt modja hogy uj dolgoktól nem kell félni akkor elkezdheti Ő is amit még nem csinált.De figyej oda mert ha már most is "szivózik˝ akor az esküvő után a legkisseb problémád lesz hogy hova élvezz.Undorodik Tőled,de férj az kéne?????Na nemán!Igazza van Romeónak:tüzz onnan.Mentsd el ezt az oldalt és ha mégis elvennéd majd emlékezz.
#398   2005. 05. 20. péntek 08:39
Romeo Romeo VIP
Figyelj Bogyó.
Egy barát jó tanács.
Ha több mint fél éve vagytok együtt és még mindíg nem engedi,akkor kurva gyorsan pattanjál meg tőlle,ugyanis addig fog állszenteskedni,hogy máshol fogod keresni a boldogságot,akkor meg mi értelme van az egésznek??????????????????????????

Volt egy hasonló cipőm,nem javasolom hogy Te is felpróbáld....

Üdv: Romeo.
ejnye1 ejnye1 ejnye1 wave
#397   2005. 05. 19. csütörtök 17:48
müköves müköves
de miért nem?
#396   2005. 05. 19. csütörtök 17:46
felpa felpa
Sajnos nem vagy egyedul! Tobb pŕrnŕl ez irreverzibilis folyamatot indit el, čs vŕlŕs a včge..:( Ezt jobb ha most az elejčn megoldjŕtok!
#395   2005. 05. 19. csütörtök 17:36
felpa felpa
Ez egy rossz beidegzodčs!
Nagyon lassan meg lehet gyozni, de csak turelemmel!
Jobb kčszŕrut kapni..:)))
#394   2005. 05. 19. csütörtök 17:31
felpa felpa
Ez nagyon nagy problema a szexszuŕlis čletben!
Csak lssů kitartň prňbŕlkozŕssal sikerul legtobb esetben!
Egyszer ŕtjossz hozzŕnk a nejem elmondja neki, hogy ez tok termčszetes..:))
#393   2005. 05. 19. csütörtök 17:04
felpa felpa
Ebben egyetčrtunk..:)
A csajok meg csak nyeljenek!
#392   2005. 05. 19. csütörtök 16:59
prince19 prince19
Az én barátnőm sajnos nem akarta lenyelni. Mindig azt mondta, hogy kóstoljam meg én. Egyszer azt mondta, hogy ha lenyelem a sajátomat, akkor legközelebb ő is lenyeli. Na a hátamra gördültem és ő a számba verte. Nagyon felizgatta, ahogy lenyeltem a sajátomat. Utána csókolóztunk, majd 69-es póz, és elélveztem a szájában. Azóta gyakoroljuk a sex ezen formáját.

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!