nagyon ari vagy
olyan szépeket, és olyan szépen írsz
nem győzlek csodálni
csak elnézem soraidat
mint egy 13 éves kisgyerek
(Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 29. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 21:00

Ez akkora egy baromság!
Teljesen nem értek egyet!
Ezt egy angol tanárom mondta:
Miért tiszteljem az idősebbet?
Amiért ő mondjuk 78 én meg 34?
Ez hülyeség.
Mindenkit a tudása és az életvitele szerint minősítünk!
Nem az életkora miatt!
Ez baromság.
És lehet hogy most sokmindenki lázadni fog bárki aki idősebb.
De ezzel nem értek egyet. Most a 98 éves pista bácsit aki nem tud semmit azidőben amikor élt megitta a minden napi piáját megcsalta a feleségét és baszott a családjára szóval minősítetten szarul élt. Azt én miért is tiszteljem?
Amiért 98 éves?
Igen?
Akkor ha egy 76 éves drogmaffiózó leszek akkor tiszteljenek a fiatalabbak.
Itt hol az igazság?
Ez nem így van, éppen úgy meghazudtolom a múlt éveket mint ahogyan a többi ember pl. azzal hogy szereti a csoportos szexet és így tovább.
SZÓVAL AZ ÉLETKOR NEM MINŐSÍT, SEMMIVEL SEM TESZ JOBBÁ SEM ROSSZÁ!!!
NEM AZ A LÉNYEG HOGY HÁNYÉVES VAGY!
HANEM AHOGYAN ÉLED AZ ÉLETED!!!
Ez hülyeség.
Nem az életkora miatt!
Ez baromság.
De ezzel nem értek egyet. Most a 98 éves pista bácsit aki nem tud semmit azidőben amikor élt megitta a minden napi piáját megcsalta a feleségét és baszott a családjára szóval minősítetten szarul élt. Azt én miért is tiszteljem?
Amiért 98 éves?
Igen?
Itt hol az igazság?
Ez nem így van, éppen úgy meghazudtolom a múlt éveket mint ahogyan a többi ember pl. azzal hogy szereti a csoportos szexet és így tovább.
hmm, nekem volt egy barátnőm, aki tuti hogy szeretett, ez a szakításunkkor nagyon is látszott, de ő se nyelte le, sőt azt se szerette ha a szájába élveztem, mert egyszerűen elfogta a hányinger... van ilyen...
mert előfordulhat, hogy én is akármennyire is szeretek vkit, lehet én se nyalnám ki őt nehéz napjain....
mert előfordulhat, hogy én is akármennyire is szeretek vkit, lehet én se nyalnám ki őt nehéz napjain....
"SZÓVAL AZ ÉLETKOR NEM MINŐSÍT, SEMMIVEL SEM TESZ JOBBÁ SEM ROSSZÁ!!!
HANEM AHOGYAN ÉLED AZ ÉLETED!!!"
Így beszél egy igazi Sátánista (gy.k: Chuch Of Satan)!
HANEM AHOGYAN ÉLED AZ ÉLETED!!!"
Így beszél egy igazi Sátánista (gy.k: Chuch Of Satan)!
Természetesen arra akarok kilyukadni.
Hogy életkortól független hogy ki kerül a pokolba és ki a menybe?
Szóval egy életminősítése NEM KORFÜGGŐ!!!
Tertmészetesen tiszteletben tartom az élet adta helyzetekben az idősebbeket Pl. buszon átadom a helyem meg stb. szituációk.
De nem mondom ,hogy egy életvitelben katasztrofális, és gondolkodásban segghülye embert tisztelni fogok. Mert mire fel?
Az életkora miatt?
Hogy életkortól független hogy ki kerül a pokolba és ki a menybe?
Szóval egy életminősítése NEM KORFÜGGŐ!!!
Tertmészetesen tiszteletben tartom az élet adta helyzetekben az idősebbeket Pl. buszon átadom a helyem meg stb. szituációk.
De nem mondom ,hogy egy életvitelben katasztrofális, és gondolkodásban segghülye embert tisztelni fogok. Mert mire fel?
Az életkora miatt?
Ez akkora egy baromság!
Ez hülyeség.
Nem az életkora miatt!
Ez baromság.
Amiért 98 éves?
Igen?
Itt hol az igazság?
Ez hülyeség.
Nem az életkora miatt!
Ez baromság.
Amiért 98 éves?
Igen?
Itt hol az igazság?

Kedves barátom.Kezdjük ott hogy én nem kezdtem el személyeskedni, annyit kérdeztem hány éves vagy és ha jól látom, a végén megköszöntem.
Az hogy Te érett tinédzsernek gondolod magad nem tükröződik abból hogy minden nálad idősebb embert kioktatsz,és mindenkinek tanácsot próbálsz adni.Úgy gondolom hogy Te mint érett tinédzser ne szólj bele más több 10 évi házasságába.S legvégül az érett gondolkodású emberek beszéljenek nyugodtan, és hallgassanak más véleményére is,elvégre tanulni mástól is lehet ,nem csak a mi véleményünk az egyetemes igazság.
Az hogy Te érett tinédzsernek gondolod magad nem tükröződik abból hogy minden nálad idősebb embert kioktatsz,és mindenkinek tanácsot próbálsz adni.Úgy gondolom hogy Te mint érett tinédzser ne szólj bele más több 10 évi házasságába.S legvégül az érett gondolkodású emberek beszéljenek nyugodtan, és hallgassanak más véleményére is,elvégre tanulni mástól is lehet ,nem csak a mi véleményünk az egyetemes igazság.
Annyit elmondok hogy elmúltam annyi hogy ezt a fórumot töltögessem és én is felvagyok háborodva azon hogy 14évesek írogatnak a fórumba. De én nem vagyok alkoros!
Sem idős Egy érett tinédzser vagyok.
Nekem is megvannak a véleményeim a szexxel kapcsolatban.
És ahoz semmi közöd hogy hány éves vagyok?
Mondtam nem szeretnék erről vitázni de az én véleményem az hogy egy halvány lila foltnyit tükröződik abból hogy lenyeli-e a párod vagy nem, hogy mennyire szeret.
Erről ennyit az életkort ne fejtegessük és ne személyeskedjünk!
És már elkanyarodtunk a téma tartalmától, de nem én kezdtem.
Ha ennyire veszekedni akarsz egy egy msn címet, de ne a fórumot írjuk teli ilyen szar hozzászólásokkal!
Sem idős Egy érett tinédzser vagyok.
Nekem is megvannak a véleményeim a szexxel kapcsolatban.
És ahoz semmi közöd hogy hány éves vagyok?
Mondtam nem szeretnék erről vitázni de az én véleményem az hogy egy halvány lila foltnyit tükröződik abból hogy lenyeli-e a párod vagy nem, hogy mennyire szeret.
Erről ennyit az életkort ne fejtegessük és ne személyeskedjünk!
És már elkanyarodtunk a téma tartalmától, de nem én kezdtem.
Ha ennyire veszekedni akarsz egy egy msn címet, de ne a fórumot írjuk teli ilyen szar hozzászólásokkal!
Loki ,légy szíves mondd el hány éves vagy?
Köszönöm.
Köszönöm.
Ehez akkor ilyen alapon még annyit fűznék hozná illetve bocs olyan kérdésem lenne.
Hogy szopni szeret-e?
Vagy análban benne lenne-e?
Vagy valami hasonló csakhogy hasonlítsuk a témát valamihez.
Végülis ha egy nő beizgul akkor neki is testi váladékai keletkeznek.
Mondjuk egy csajnak a punci váladékát lehet hasonlítani egy férfi 3. menet utáni orgazmusának a váladékával!
És amikor te kinyalod a párodat te is testnedveket veszel a szádhoz.
Ilyen alapon neki ez miért olyan nehéz?
De tényleg ne vitatkozzunk ezen felesleges.
És tényleg csak egy kicsit számít bele hogy ki mennyire szereti a saját párját!
Hogy szopni szeret-e?
Vagy análban benne lenne-e?
Vagy valami hasonló csakhogy hasonlítsuk a témát valamihez.
Végülis ha egy nő beizgul akkor neki is testi váladékai keletkeznek.
Mondjuk egy csajnak a punci váladékát lehet hasonlítani egy férfi 3. menet utáni orgazmusának a váladékával!
És amikor te kinyalod a párodat te is testnedveket veszel a szádhoz.
Ilyen alapon neki ez miért olyan nehéz?
De tényleg ne vitatkozzunk ezen felesleges.
És tényleg csak egy kicsit számít bele hogy ki mennyire szereti a saját párját!
Nem,nem,nem kell oldalakon keresztül vitatkozni.Mondok egy egyszerű történetet ami tökéletesen példázza az esetet.Az én páromnak ha beteg ,vagy rosszul van elég annyit mondanom hogy "nyers tojás" és máris a hányás kerülgeti.
Van aki megissza ugye,van aki irtózik tőle,s ahhoz nem kell szerelmesnek lenni ,vagy lila foltot keresni...
Van aki megissza ugye,van aki irtózik tőle,s ahhoz nem kell szerelmesnek lenni ,vagy lila foltot keresni...
Szerintem azért nem teljesen így van, csak részben. Szóval ez egy olyan kérdés amiről oldalakon keresztűl vitatkozhatnánk!
Úgyhogy inkább hagyjuk is :D
Nincs kedvem vitázni csak annyit mondok hogy egy kicsit szerintem kapcsolatban van legalábbis egy lila foltnyit :D
Úgyhogy inkább hagyjuk is :D
Nincs kedvem vitázni csak annyit mondok hogy egy kicsit szerintem kapcsolatban van legalábbis egy lila foltnyit :D
Ettöl függetlenül érdemes azt firtatni, hogy miért alakult ki ez "a nyeld le mert nekem az jó" effektus. Persze ezt magamtól is kérdezhetném...
Esőembernek teljesen igaza van

Hagyjátok már ezt a "nem szereti azért nem nyeli" szöveget! Semmi köze nincs egy jó ,meghitt ,megismert kapcsolatban annak hogy a lány azért nem nyeli le mert nem szereti.
Szíve mélyéig szeretheti a nő a párját, de ha az ízétől vagy az állagától rosszul van akkor nem fogja megtenni.
Szíve mélyéig szeretheti a nő a párját, de ha az ízétől vagy az állagától rosszul van akkor nem fogja megtenni.
akkor sem

Valóban gáz, ha a párod nem érzi az egyensúlyt a sexualításban. viszont nem hiszem, hogy ez a szeretet fokmérője.
Az Én párom szeret, de az első adagot nem nyeli le. A második már kevesebb és így könnyebb.
Az Én párom szeret, de az első adagot nem nyeli le. A második már kevesebb és így könnyebb.
Akkor mit fogsz csinálni, ha az lesz a kívánsága, hogy két pasival legyen?
(Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 27. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 27. vasárnap 23:22

Ez kicsit bizarr. De úgy gondolom hogy én annyira szeretem a barátnőmet. Hogyha neki mondjuk az lenne a nagy élvezet hogy aszámba pisiljen ilyen alapon mondjuk én is megtenném. Mert tudnám hogy az vezérel hogy neki ez a kívánsága.