az előző üzenet bolhabnak
amikor mesterséges édesítőt használok kávéba teába stb mindig megjegyzi "most nagyon édes"
Sziasztok!Én is le szoktam nyelni az egészet mert a páromat nagyon izgatja!
nekemis párszor felfordult a gyomrom mostmár szeretem sokféleizű tud lenni állitólag attól függ mit eszik a partnered
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 05. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 05. szombat 08:59

ha beszélünk róla akkor bizalmi kérdésé válik ha természetesnek tartod a legtöbb nő másodszor már nem finnyás csak halgass és ne kérd

Ez szerintem részigazság, és nagy türelem kel hozzá. Nekem a kettő között 10 év telt el. Ha a következőig is ennyit kell várni, régen meghaltam, mire megkedveli.
ha beszélünk róla akkor bizalmi kérdésé válik ha természetesnek tartod a legtöbb nő másodszor már nem finnyás csak halgass és ne kérd
boxer akarja csak nem tud átbilleni a holtponton
(Ez egy válasz boxer55 üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 18:01

Sziasztok!
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
A feleségem tökéletes a szexben, de nem nyeli le. Nem tudom rávenni, hogy tegye meg pedig teleélvezem a száját, de utána kiköpi.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
Az én barátnőm sokáig nem nyelte le, azután gondolt egyet, és megtette. Azóta annyira szereti az ízét, hogy ha a puncijába élvezek, akkor azt kéri, hogy ujjazzam meg, ő pedig lenyalogatja az ujjamról.
képzelem-képzelem, de mégsem az
(Ez egy válasz gringo6 üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Gratula!
Ha szép, és csinos, és vékony kis cicikkel...
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
Engem is lekezelhetne....
ezt meséld nejemnek:-(

Na, akkor gyorsan! :)))
Én ezt találtam a wikipedián:
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik
Állítólag az ananásztól édes lesz...
lányok igen fejlett izlelőbimboim vannak,lehet jelentkezni

Nekem volt olyan aki lelkesedett értem nagyon és mindig azt mondta imádja a farkam és a spermám ízét és volt aki azt mondta, hogy neki keserű az én ondóm.
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!