állítólag szépítő hatása van
Én nem mindig nyelem/tem le, de az utóbbi időben általában igen, de szerintem csak azért, mert ilyen jól megértjük egymást a drágámmal! Ha nem volna ilyen jó a kapcsolatunk, és ha nem volna meg a kellő bizalom köztünk, nem biztos, hogy megtenném.
kébzeld azt,hogy olyaN MIHA JOGHURTOT NYELNÉL.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:56
Törölt felhasználó (29760)
nem, nem félek, csináltam már párszor, csak a lenyelése, az nem hiszem hogy menne.
a szobaban mindig van valami üditö, vagy asvanyviz...ugye az ember izzad, azt a folyadekmennyiseget meg potolni kell...meg liheg, ugyhogy kiszarad a szaja...
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
Nekem volt olyan aki lelkesedett értem nagyon és mindig azt mondta imádja a farkam és a spermám ízét és volt aki azt mondta, hogy neki keserű az én ondóm.
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!
lányok igen fejlett izlelőbimboim vannak,lehet jelentkezni
Állítólag az ananásztól édes lesz...
Én ezt találtam a wikipedián:
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik

Na, akkor gyorsan! :)))
ezt meséld nejemnek:-(
Engem is lekezelhetne....
Ha szép, és csinos, és vékony kis cicikkel...
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
Gratula!
képzelem-képzelem, de mégsem az
(Ez egy válasz gringo6 üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gringo6 üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én barátnőm sokáig nem nyelte le, azután gondolt egyet, és megtette. Azóta annyira szereti az ízét, hogy ha a puncijába élvezek, akkor azt kéri, hogy ujjazzam meg, ő pedig lenyalogatja az ujjamról.
A feleségem tökéletes a szexben, de nem nyeli le. Nem tudom rávenni, hogy tegye meg pedig teleélvezem a száját, de utána kiköpi.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
boxer akarja csak nem tud átbilleni a holtponton
(Ez egy válasz boxer55 üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 18:01
Sziasztok!
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
ha beszélünk róla akkor bizalmi kérdésé válik ha természetesnek tartod a legtöbb nő másodszor már nem finnyás csak halgass és ne kérd
Ez szerintem részigazság, és nagy türelem kel hozzá. Nekem a kettő között 10 év telt el. Ha a következőig is ennyit kell várni, régen meghaltam, mire megkedveli.

Clark Licker

atlagospar1980