a geci finom ez tény
Lány:
Én azért szeretem lenyelni a páromért, mert ízlik. Egyszerűen leírhatatlan. ;P
Én azért szeretem lenyelni a páromért, mert ízlik. Egyszerűen leírhatatlan. ;P
Ez érdekes téma, főleg a hsz-ekben.
Fura, de majd' minden partnerem igényelte időnként, hogy szájjal kielégíthessen - végig.
Nem tudok konkrét periódust írni, olyan 6 hetente kb.
És ez mindig ott derült ki az előjáték során, amikor fel akartam kelni, hogy csináljunk mást, hogy nem engedtek, hanem szelíden visszanyomtak az ágyra. A dologhoz hozzá tartozik, hogy a punci nyalás nálam alap az előjáték során és mindig igyekszem orgazmusig nyalni a párom, aki engedi, azt egymás után többször is.
Egyébként nekem kellemetlen amikor szájban megyek el, mert ahogy a nyílás szétnyílik a kilövelléskor, a nyál bemegy mélyebbre és csípi belül a csövet.
Fura, de majd' minden partnerem igényelte időnként, hogy szájjal kielégíthessen - végig.
Nem tudok konkrét periódust írni, olyan 6 hetente kb.
És ez mindig ott derült ki az előjáték során, amikor fel akartam kelni, hogy csináljunk mást, hogy nem engedtek, hanem szelíden visszanyomtak az ágyra. A dologhoz hozzá tartozik, hogy a punci nyalás nálam alap az előjáték során és mindig igyekszem orgazmusig nyalni a párom, aki engedi, azt egymás után többször is.
Egyébként nekem kellemetlen amikor szájban megyek el, mert ahogy a nyílás szétnyílik a kilövelléskor, a nyál bemegy mélyebbre és csípi belül a csövet.
Én miután a nő szájába élveztem, csókolózom vele picit, majd elkezdem kényeztetni a punciját, addig amíg el nem élvez. Ettől nagyon hamar áll a farkam és bele is csusszanok.
(Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 06. 02. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 11:43

Én nagyon szeretem nyelni, leginkább ha keményen szopatnak és kérdés nélkül teleélvezik a szám :P
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett
Tehát ott maradok magamnak jó lucskosan felizgulva
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett

Én nagyon szeretem nyelni, leginkább ha keményen szopatnak és kérdés nélkül teleélvezik a szám :P

Egyik másik partneremtől megkérdeztem, mi erről a véleményük, illetve miért eteszik, miért nem. Volt akit felizgatott, és szerette ha a szájába élveztem, és le is nyelte, volt akit taszított a dolog, nyílván itt nem is eröltettem, a cicire élvezés is nagyszerű élmény. Ezt valahogy az első adandó alkalommal tisztázni szoktam, nehogy megbántsam a partnerem, vagy probléma legyen. Én úgy gondolom , mi férfiak, is megnyaljuk a nedves puncit és bizony akad nagyon nedves is, de egyikünk se hagyta abba a nyalakodást, mert zavarta a puncinedv! Szóval...??? Lányok miért nem?
és erre te mit reagáltál? mondtál neki?
(Ez egy válasz gyurok zsuzsa üzenetére (2017. 04. 24. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 24. hétfő 17:57

Bunkó expartnerem szerint hogy legyen meleg a gyomromban,
szakitas után mondta a köcsög :( :(
Bunkó expartnerem szerint hogy legyen meleg a gyomromban,
Tudom, a pasikat izgatja az ilyesmi, de én csak a férjemét engedem a számba, másét nem. Ez megmarad kettőnknek. :-P
Sok minden van benne amit írtál, az exem az az első típus, önző, és totál igaz amit írtál...sajnos bele is szerettem, nehéz volt belőle kikecmeregnem, szép kívánatos nő, önző és -kocka- (ezt arra értettem semmilyen segédeszközt nem szeretett, neki fúj volt magához nyúlnia is)
(Ez egy válasz FlagellumDei üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 02. hétfő 21:59

Ahogy megfigyeltem (kb. 50 nővel volt eddig életemben dolgom "úgy", tudom, nem nagy vaszisztdasz, de tapasztalatnak megteszi), az önző nő nem, vagy alig szopik, mert nem szereti, nem élvezi. Az ilyen nőnél teljesen esélytelen a szájbaélvezés, nemhogy a lenyelés. Meg lehet figyelni - amelyik elvárja, hogy őt végig, és mindig, és teljesen, de ő ha néhanapján pár másodpercre csak - na az elég önző típusú nő. Aki ha ő elélvezett, akkor lesz.rja, hogy a pasija elment-e vagy sem. Sajna ilyenben is volt részem, hála Istennek nem sok ilyen önző csajt dobott az élet.
Aztán van, amelyiknek szájba lehet élvezni, de nem nyeli le. Ezek általában nagy elánnal és jól is szopnak, de van valami kis gát bennük, ami a lenyelést nem engedi. Ez a középút, amire nem tudok magyarázatot.
No és van a harmadik kategória, ami órákig képes kényeztetni az ember farkát, mert szeret szopni. Nos ezeknél a nőknél nincs tabu. Szájba, szájra, nyelvre, mindenhogy, bárhogy. És a legutolsó cseppet is lenyalják, mindenhonnan
Aztán van, amelyiknek szájba lehet élvezni, de nem nyeli le. Ezek általában nagy elánnal és jól is szopnak, de van valami kis gát bennük, ami a lenyelést nem engedi. Ez a középút, amire nem tudok magyarázatot.
No és van a harmadik kategória, ami órákig képes kényeztetni az ember farkát, mert szeret szopni. Nos ezeknél a nőknél nincs tabu. Szájba, szájra, nyelvre, mindenhogy, bárhogy. És a legutolsó cseppet is lenyalják, mindenhonnan

Én nemhogy nem nyelem le, de a számba sem szeretem, ha elélvez a partner. Időnként megjátszunk egy gang bang bulit, és amit élvezek konkrétan az, ha izgul rám a résztvevő és a játékra, amit kap. Imádom, ha áll a fasz a számban és játszhatok vele kedvemre. Eddig még nem volt panasz, pedig azt szeretem, ha a mellemre élveznek.
Szóval, én ezért nem...
Katja.
Szóval, én ezért nem...

Katja.
Ahogy megfigyeltem (kb. 50 nővel volt eddig életemben dolgom "úgy", tudom, nem nagy vaszisztdasz, de tapasztalatnak megteszi), az önző nő nem, vagy alig szopik, mert nem szereti, nem élvezi. Az ilyen nőnél teljesen esélytelen a szájbaélvezés, nemhogy a lenyelés. Meg lehet figyelni - amelyik elvárja, hogy őt végig, és mindig, és teljesen, de ő ha néhanapján pár másodpercre csak - na az elég önző típusú nő. Aki ha ő elélvezett, akkor lesz.rja, hogy a pasija elment-e vagy sem. Sajna ilyenben is volt részem, hála Istennek nem sok ilyen önző csajt dobott az élet.

Ez még egy szex-sztorinak is elmenne...
(Ez egy válasz CsakSzex02 üzenetére (2015. 11. 21. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 19:11

Sziasztok. én a pár Nöi tagja irom ezt. én 15 évesen szoptam életemben elöször.Bevallom nem akartam nagyon nem.Elvégre egy faszt a számba venni??? áhh nagyon akarta az akkori párom. igaság szerint én attol féltem,hogy durvulni fog.Nyomja rá a fejem a farkára meg minden.ugy mint a filmekben. De megigérte,hogy nem fogja szopjam nyugottan ahogy akarom.szoval rám bizta. persze nem akartam,hogy a számban menyen el.viszont neki ez volt a perverzioja.idösebb volt tapasztaltabb és a lányok szájába és arcára szerette verni a farkát. Szoval nem szolt és mikor már érezte,hogy el fog élvezni elkezdte rázni a farkát mig a számban volt és bumm elélvezett anyi gecije volt,hogy tele lett a szám és mikor kivettem a számbol az arcomra is jutott szép mennyiség.....
Ezen a problémán szívesen segítek én is (Hisz ez a weblap azért van, hogy egymás ilyen jellegű igényeit, problémáit megoldja)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 19:06
Törölt felhasználó (1550862)

A volt páromnak ez volt a mániája, egyszer elment a számba amitől előtte undorodtam, de utána teljesen megváltozott a véleményem róla, megtetszett az íze utána rendszeresen csináltuk, sokszor ment el a számba, mindig lenyeltem, és ha lenne megint valakim, akkor az övét is lenyelném
A volt páromnak ez volt a mániája, egyszer elment a számba amitől előtte undorodtam, de utána teljesen megváltozott a véleményem róla, megtetszett az íze utána rendszeresen csináltuk, sokszor ment el a számba, mindig lenyeltem, és ha lenne megint valakim, akkor az övét is lenyelném
Mostani 40+ nőmnél én voltam az első akinek kiszívta és le is nyelte. Azóta szex nem maradhat el nélküli. Azt mondja ízlik neki és szereti is. Most azt mondja, hogy egy 4-5 pasis szopás elől sem menekülne el.
Akkor biztos van benne valami jó!!!
Akkor biztos van benne valami jó!!!
Én tudok ellenpéldát. többet is.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 14:07

Valamelyik nap éppen a kollegámal beszéltünk erről és azt mondta ő több tízéves tapasztalat alapján naplót is vezetett és arra jutott,hogy aki szereti gombát az lenyeli!!!Nem tom mennyi valóság alapja van,de jót röhögtünk

De jó lenne biztos többet keresnék
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Valld be, hogy brit kutatók vagytok!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 14:07

Valamelyik nap éppen a kollegámal beszéltünk erről és azt mondta ő több tízéves tapasztalat alapján naplót is vezetett és arra jutott,hogy aki szereti gombát az lenyeli!!!Nem tom mennyi valóság alapja van,de jót röhögtünk