/ 2 oldal
Hozzászólások
moncsi2 - Érdekelne, hogy akkor is leveted e, ha egyedül vagy, a párod nincs veled.
Egy történet ami ide illik. (nem az enyém )

Jótettet hajtottam végre kb. 3-4 hete. Csatornáznak az utcánkban és arra lettem figyelmes, hogyha csaj ment át a deszkákból ácsolt ideiglenes hídon akkor néhány srác eltűnt. Hát, bementek a híd alá és kukkoltak a réseken. Gondolom, eleve úgy "építették", hogy elegendő rések legyenek. Mindezt az ablakból láttam. Azt vettem a fejembe, hogy szerzek nekik egy kis örömet. Felkaptam egy rövidke fehér fodros nyári szoknyát (bugyingó nélkül) és mint akinek muszály menni a boltba, szatyorral a kézben kényelmesen átsétáltam a hídon. Amikor visszafele jöttem kb. háromnegyed óra múlva, alig volt ember a kinti árokban. Ott szorongtak a híd alatt (jót kacarásztam magamban). Ezt megismételtem két napon keresztül, vagy 5 ször. Amikor a kaput zártam már megindult a nyüzsgés a munkaterületen! smile
Lehet, hogy örültek nekem?? Nem fogom megtudni sohasem!
Nem félsz hogy meglátják ? Esetleg meg is mutatod néha ?
Szerintem a kihívó öltözködés és a magamutogatás ( exhibicionizmus ) más dolog. Az exhibicionista hölgy a szexuális izgalomért mutogatja, ( villantja ) pi....ját vagy kivillanó melleit.
kösz, akkor csajjal bemenni nem ajánlatos ? vagy engedem végignézni ? egyáltalán csajjal szoktak bemenni ?
Érdekelne, hogy aA Dob u. 11. ben minden kabin oldalt lyukas, vagyis így van kiképezve v. az ügyfelek fúrtak lukat.
Nagyon jó ! Tippeket vagy lehetőségeket még írhatsz, hátha mások is tanulnak belőle.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Segítséget kérnék a képfeltöltéshez. Amikor a kép beszúrása ikonra megyek kéri : "Add meg a beszúrandó kép URL-jét! " ezt honnan a francból szedjem ? Egy kezdő.
Balaton parton hol találhatók, milyen utak mellett lehet őket megtalálni.
teljesen egyetértek
Van vele kapcsolatos élményed ?
Végre egy hölgy véleménye, hozzászólása. Szuper ! Kérdésem lenne mi az a sziki ?
Egy eset amit olvastam és gondoltam ide hozom. Postán vagyok alkalmazott. Nem szeretném elárulni, hogy pontosan melyikben, mer így is lehet, hogy rám fognak ismerni néhányan és ezzel a munkámat kockáztatom. Nem túl izgalmasak a hétköznapjaim, ezért kitaláltam valamit, amivel kicsit feldobhatom. A munkatársaimmal együtt minket mindig más ablakhoz osztanak. Ha rám kerül a sor a csomag részlegen sosem veszek bugyit. Tudni kell rólam, hogy egy huszonéves csinos nő vagyok, és mindig szoknyában dolgozom. Hihetetlenül fel tud izgatni amikor látom a férfiak reakcióját mikor ezt észreveszik. Van akit ezzel zavarba hozok,de olyan is akinek látom a dudorodó nadrágját és a kéjes mosolyát. Ilyenkor érzem hogy elönt a nedvesség és szinte orgazmus közeli állapotba kerülök. Pont egy hete történt, hogy az én soromba állt egy házaspár . A férfi nem tudta levenni rólam a szemét mire a feleség kikelve magából elkezdett üvölteni velem , hogy hogyan képzelem ezt és hogy hol a szemérem meg még sorolhatnám… Én ezt eddig egy izgalmas mókának találtam, de ezután elgondolkodtam, lehet hogy átléptem egy határt! Szerintetek csak a nő volt túl prűd vagy tényleg cafkás, hogy bugyi nélkül járkálok?
Egy okos ember írásából: A nő mindenképpen izgatónak akar látszani, ezért provokatív módon öltözik és viselkedik. A női exhibicionizmus a párkapcsolatokban sokszor a vágyakozás és rajongás állandó formáját jelenti. Sajnos itt nem jelennek meg a hölgyek,de miért ?
hol vannak a csajok, hölgyek !!!
ha,ha,ha , a mesében . Lehet , hogy csak így szeretted volna.
Mint írtam, sajnos nem velem esett meg.
történet de nem velem esett meg: Vonattal mentem haza Szekszárdra. Egy miniszoknyás lány ült velem szemben. Hiába rakta össze a lábát, láttam, hogy nincs rajta bugyi. Ahogy a lábaink összeértek egyre jobban felizgultam. Próbáltam kifelé nézni az ablakon, a többi utas nem vett észre semmit. Amikor a lány a kiváncsiskodó tekintetemből látta, hogy tudom a titkát, és a többi utas semmit nem vesz észre finoman széjjel húzta a combját. Azt hittem ott megyek el. Gyorsan beletemetkeztem a könyveimbe. Nem mertem megszólítani.
A barátnőd is kívánja vagy csak te akarod erőltetni?
Te szeretnéd, hogy a barátnődet megskubizzák vagy a barátnőd szeretné mutogatni magát?
nem mondod,hogy a munkahelyen is van rá lehetőséged ?
Hol vannak a hölgyek, asszonyok ? Nem szeretik magukat mutogatni ( nem igaz )vagy csak nem szeretik ezt kibeszélni. Itt a jó idő, az alkalom ezer.
Egy story.:(volt egy kis előzmény, de nem fontos) Végre vége a munkaidőnek. Persze megint én maradtam utolsónak. Kifelé menet eszembe jut újra a hosszú hajú pasi. Még beugrok a földszinti WC-be mielőtt elhagyom az irodaházat. Letolom a bugyimat, hát látom csupa lucsok az egész napos fantáziálástól. Egy hirtelen ötlettől vezérelve leveszem a bugyimat és a táskám mélyére süllyesztem. Kilépek az utcára. A langyos szél befúj a szoknyám alá és megnyalja a puncimat. Furcsa érzésem támad. Mintha minden szembe jövő ember engem nézne, mintha rám lenne írva, hogy nincs rajtam bugyi. Érdekes érzés, még sosem éreztem hasonlót. Kezd kellemes lenni ez az érzés. IGEN. NINCS RAJTAM BUGYI.
A villamosmegállóban áll egy jóképű pasi. Mögé állok. Elképzelem, mekkora lehet neki. Remélem akkora mint a hosszú hajú pasié, az e-mailben. Befut a villamos. Sokan vannak, aztán messze kerülök a jóképű pasitól. Átfut rajtam újra a gondolat. IGEN. NINCS RAJTAM BUGYI. Elkezd bizseregni a punci. IGEN. NINCS RAJTAM BUGYI.
Még nagyobb terpeszbe állok. Jobbra nézek, hát nem a jóképű pasi fixíroz? Úgy megijedek, hogy félrekapom a tekintetem. Visszanézek. Már nem engem néz. A fenébe ezt elcsesztem. Valamit csinálni kell, hogy felkeltsem újra az érdeklődését. Kifelé nézek az ablakon, közben beleharapok az alsó ajkamba. Kiveszem a bal lábam a magas sarkú cipőből és megdörzsölöm vele a jobb lábam. Jobbra nézek.
A jóképű pasi engem bámul és vörös mint a rák. Elmosolyodom, ez sikerült. A következő megállóban mégis leszáll. A francba. Sebaj hátha holnap is ott lesz a megállóban. Közben befut a villamos a Batthyányi térre. Na átszállás a HÉV-re, irány Szentendre
Én is azt hiszem,hogy a képek jók, de nem ide valók. Ezek fizetett profi fotók és itt nem erről van szó.
A nők teljesen elhagyták ezt az oldalt. Miért ?
Ide való téma: Vicces videók 2592. Technikát tanítani lehetne.
Egyetértek.
Szuper lehetett. Csak azt nem tudom, hogy miért nem ő vagy ők ( lányok, nők, hölgyek ) nyilnak meg itt. Ők egész más szemszögből tudnák ugyanezt tálalni.
Továbbra is inkább lányok,hölgyek,asszonyok,véleményeit tapasztalatait várnám, de nem nagyon mozgolódnak. Miért ? Esemény ,történet biztosan van bőven.
Te honnan tudod ezt ? És a lényeg, miért nem húznak semmit a szoknya alá ?
Sysike. Teljesen meztelenül szeretsz mutatkozni ? Vagy csak véletlenszerüen előtünő idomaidat szereted mutogatni. A megbotránkoztató meztelenkedés, magamutogatás szerintem más műfaj.
A történetek jók. És kiderül, hogymilynek a rafinált hölgyek.
Amíg fiatal és szép a test, addig minden nőben jelen van és szinte természetes. Aztán az idő múlásával eltűnik a szépség, frissesség és ha sorozatos kudarcok érik a nőt külsejének előnytelen változása miatt, akkor lassan, fokozatosan el is tűnik.
Nem,nem! Fényképeket nem erőltetnén mert nem ehhez a témához tartoznak. Női szemszögből megélt történetek, leírásokat, érzéseket várok ide. Köszi. .
Vélemény : Én nem azt keresem aki ilyet látott, hanem azt aki ilyet csinál.
Olyan nők,lányok,hölgyek véleményét várom akik az alábbi hölgy érdekes történetéhez hasonló eseten átestek, vagy az exhibiconista hajlamikat hasonló módon elégítik ki. " Kedvenc szórakozásom, hogy ha időm engedi, meg a hangulatom is olyan elindulok egy kis exhibicionista "turnéra". Mivel egy vidéki kisvárosban lakom és dolgozom is felüllök egy vonatra ami kb. 1,5 óra alatt Pesten is van. Az első utam egy presszóba vezet ahol úgy helyezkedek el, hogy mindenképp észre vegye az akit akarok, hogy nincs rajtam bugyi. Lucskosra izgatom magam a kiéhezett férfitekintetek láttán, majd írány valamelyik fűrdő. Itt illegetem magam egy kicsit, hogy észrevegyenek, majd be az öltöző kabinba. Lassan vetkőzöm miután megbizonyosodtam, hogy biztos néz legalább egy valaki a kukkoló nyílásokon át" Izgató !
hiszi a piszi. a cukrászdában a srácon kívül nem volt senki ?
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
mint itt
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Szerintem nem. A csajomat is rá akarom venni, hogy jöjjön velem egy étterembe egy szórakozóhelyre bugyi nélkül,de nagyon tart tőle. Bármi összejöhet.
és elöl üllők semmit nem vettek észre ? smile smile
Milyen frankó munkahelyed lehet.!
Én is szivesen csinálnám barátnőmmel, de hiányoznak a helyszinek. A bunkókat meg próbáljuk kerülni, beszólások nem hiányoznak. Szerintem a legizgatóbb ha véletlenszerüen vesznek észre ( persze beállítot véletlenszerüség ). Irjatok történeteket , helyszineket, lehetőségeke. gunyos1
Nagyon izgat, ha férfiak felfigyelnek a csajomra. Sőt szokott direkt női kihívó praktikákat alkalmazni. ( ülés közben enyhén szétnyíló combok, lehajolásnál szinte kint a fenék stb. ) Nyilvános helyen előfordult,hogy a hapsi nem tudta levenni tekintetét róla.
Külömböző huncutkodásra kivácsi lennék én is. Hátha valami jó ötletet kapunk tőletek.
Gratulálok. Érdekelne még sok hasonló történet.
Természetesen az étteremben nem volt rajtad bugyi ?
Lányok hiányoznak a történetek.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 52 hozzászólás, Listázva: 1-50

jenner

Regisztrálás ideje: 2006. október 10.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!