Sziasztok! Nem tudom mit csinálok rosszul, de már a vaterás vip tagságot se kaptam meg azonnal, és most a sportingbetnél se, pedig regisztráltam. Mi lehet az oka?
Köszi
Köszi
A pontokat azonnal jóváírjuk. A rendszer terheltéségtől függően a kiírás késhet, de a pontok már nálad vannak, nyugodtan beválthatod, ha van mire.

megjött a levél, hogy 100 p- jóváírtatok, de a pontyaim nem nőttek.
idő kell ehhez is? gondolom, bocs hogy zavargok.
(Ez egy válasz balhorgos üzenetére (2009. 10. 27. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 10:37

Hali! Feltettem két vicces videót, ami meg is jelent, de pontost azt nem kaptam érte
Lehet, türelmetlen vagyok, akkor bocs..

Hali! Feltettem két vicces videót, ami meg is jelent, de pontost azt nem kaptam érte
Lehet, türelmetlen vagyok, akkor bocs..

Köszönöm szépen a segítséget és remélem megoldják a problémámat...
Írd meg Ügyfélszolgálatra
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 26. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 26. hétfő 19:08
Törölt felhasználó (118419)

Elnézést kérek a türelmetlenségemért fórumon még alig írtam van itt ilynekor valaki?
Elnézést kérek a türelmetlenségemért fórumon még alig írtam van itt ilynekor valaki?
Sziasztok ha valaki tudna nekem segiteni nagyon jo lenne. Régebben feltöltötem 5 db képet és ezeket szeretném ha eltávolitanák. Kihez kel ezügyben fordulnom?
Feltöltöttem 2 db kismalac képet , de annak ellenére , hogy jogom van az azonnali kikerüléshez ez nem történt meg .
Mi lehet az oka ?!
Mi lehet az oka ?!

Köszönjük a hibajelentést, amit fejlesztőink szuper gyorsasággal javítottak
(Ez egy válasz x50 üzenetére (2009. 10. 14. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 14. szerda 16:14

Lenne hozzátok egy olyan kérdésem hogy a pontok felsorolásánál van egy pont ami képeslap küldésért adna elvileg pontot!
A képeslap el lett küldve de pontot nem kaptam érte!!Miért??
Segítsetek légyszi!Köszi sziasztok!

Lenne hozzátok egy olyan kérdésem hogy a pontok felsorolásánál van egy pont ami képeslap küldésért adna elvileg pontot!

Nevére kattintasz a hozászolásain és kiválasztod a felbukkanó ablakból az "Üzentet írok neki"
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2009. 10. 04. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 04. vasárnap 19:55

Sziasztok! Lehet ügyetlen vagyok de nem tudok privát üzenetet küldeni egy felhasználónak. Fontos kérdésem lenne kérlek segítsetek. Köszi
nem csak azok, mindenki
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2009. 10. 04. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Csap VIP tagok küldhetnek privát üzit?
Sziasztok! Lehet ügyetlen vagyok de nem tudok privát üzenetet küldeni egy felhasználónak. Fontos kérdésem lenne kérlek segítsetek. Köszi
Kérlek írd meg az ügyfélszolgálatra <-- webfelületes bejelentő
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2009. 10. 02. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 22:44

Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyen kérdezősködök, de nem működik a Dr. Csides Kata lapján található üzenetküldés. Kérlek csináljatok valamit
Előre is kösz
Lehet nem a legjobb helyen kérdezősködök, de nem működik a Dr. Csides Kata lapján található üzenetküldés. Kérlek csináljatok valamit
Előre is kösz
Sziasztok!
Előre is kösz
Előre is kösz
Olvasd el ezt a topicot, és meg fogod érteni:
KÉPFELTÖLTÉS (Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 09. 30. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 15:55
KÉPFELTÖLTÉS (Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 09. 30. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítséget kérnék a képfeltöltéshez. Amikor a kép beszúrása ikonra megyek kéri : "Add meg a beszúrandó kép URL-jét! " ezt honnan a francból szedjem ? Egy kezdő.
Segítséget kérnék a képfeltöltéshez. Amikor a kép beszúrása ikonra megyek kéri : "Add meg a beszúrandó kép URL-jét! " ezt honnan a francból szedjem ? Egy kezdő.
Kérlek írd meg az ügyfélszolgálatra, hogy milyen feltöltött képeket szeretnél töröltetni, és indokold meg, hogy miért.
Ügyfélszolgálat
(Ez egy válasz Reda93 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ügyfélszolgálat
(Ez egy válasz Reda93 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)