Egy jó négyes buli,szopás nyalás dugás.
Nagyon finom pinát kaptam este.. Hálából tele nyomtam...
Tegnap egy jó szopással kezdtünk majd punci és popsi nyalás utána egy hatalmas dugás
Tegnap a margit szigeten dugtam meg egy 19 éves csini ribancos csajt, a végén az arcára élveztem. Nagyon élveztűk mind a ketten, utána félúton elváltunk.
Puncinyalás ujjazással élvezédig aztán még 3 élvezés a pöcök nyalással. Én pedig isteni szopást kaptam a páromtól majd mellém ült és kézzel kivégzett miközben folyamatossan szemeztünk.
Akkor nalam meg haaaaa.

Húúú!
Egymás előtti maszturbálás, mindenféle segédeszközzel. Persze nem bírtam ki és egy idő után besegítettem neki,majd a szűk popsiját is megdugtam az ő kérésére. Csodás élmény volt, mint mindig.
A balcsiban egy jó dugás!

Sziasztok nagyobb mèretü pasit keresek baràtnőmnek ki szeretnè próbàlni màr ha valakinek aktuàlis üzenetet irjon csinos szèp nőről van szó
Privat Darkroom-Party
Krva jó volt.
Most picit le vagyunk lassulva
Krva jó volt.
Most picit le vagyunk lassulva

Csak egy egyszerű, élvezetes szex, nagy élvezéssel

Punci dugas majd fenek imadja a nejem en meg imadom nezni a kelyt az arcan
Zuhanyoztam, bejött és elkezdett szopni. Utána nagyon jót szexeltünk, miután elélvezett elkezdtem nyalni és ujjazni a végén pedig a mellére élveztem a spermámat
Tollasbál-mint mostanában mindig!

Nem tegnap este hanem ma delelott!
Kivegeztem a Szerelmem!

Szeretkezés a legjobb fajtából....

Felidéztük a hétvégi hármasunkat és egy nagyon jót szexeltünk.
Mióta először kipróbáltuk plussz pasival, teljesen kifordult magából, előnyére.
Sokkal jobban élvezi a szexet, így én is.
Tegnap is kétszer élvezett el miközben arról beszélt, hogy mennyire szeretné ha közben a nyelvére élvezne a barátunk.
Ahogy ez meg is történt hétvégén.

Mióta először kipróbáltuk plussz pasival, teljesen kifordult magából, előnyére.
Sokkal jobban élvezi a szexet, így én is.
Tegnap is kétszer élvezett el miközben arról beszélt, hogy mennyire szeretné ha közben a nyelvére élvezne a barátunk.
Ahogy ez meg is történt hétvégén.

Csikis

Tegnap este végre beszámolt a nejem a történtekről, miközben jóízűen nyaltam a punciját. Tegnapelőtt mikor hazaért, már fáradt volt hozzá, csak annyit mondott, hogy jó volt és kétszer is kielégült.Gyorsan tusolni, majd aludni ment, én a fürdőszobában kivettem a szennyesből a spermás bugyiját és azt ízlelgetve kivertem a farkam. Szóval elmondta, amint vége lett a munkaidőnek behívta az irodájába a 63 éves igazgató úr. ( Nejem szereti az idős férfiakat, mindig volt és van is viszonya velük.) Megkínálta egy itallal, majd leültette a bőr kanapéra. Melléült és több mint egy órán át cirógatta, simogatta, csókolgatta közben dicsérte, bókolgatott neki. Ezzel nagyon feltüzelte a párom, aki kéjes mozdulatokkal levetkőzött neki. Ragyogtak az "öregúr" szemei a meztelen testének látványától, ami olaj volt a tűzre. Kiszabadította a nadrágból a meredező hímtagot és mohón cumizott neki. Mikor már nem bírta tovább, hanyatt feküdt és hívta magára. Gyorsan ledobta magáról a ruhát, ráfeküdt és belehatolt. Alig kezdte el kefélni a nejem máris elélvezett, de folytatta tovább. Nehezen ment el, sokáig dugta, addig a párom borzolgatta a jó szőrös mellkasát. Tetszett neki a sűrű dzsungel és a férfi élvezetes zihálása. Megint az orgazmus közelébe került. Mikor a partnere beleélvezett, arra Ő is a csúcsra jutott és erősen magához szorítva átélte az újabb extázist. Még sokáig simogatták egymást, kezét csókolgatva hálálkodott neki a főnöke.
A történet végén tőlem is megkapta a magáét a kis drágám.
A történet végén tőlem is megkapta a magáét a kis drágám.