Autos kaland.

Balaton parton szex párommal,meztelenkedesel összekötve.
Mesztelen fürdőzés a medencében. Popómaszírozás majd összedörgöltük amink van. Utánna folytatás bent a kanapén. Puncinyalás, szopás és végül becsusszantam a páromba, nagyot élveztünk.
Egy jó négyes buli,szopás nyalás dugás.
Nagyon finom pinát kaptam este.. Hálából tele nyomtam...
Tegnap egy jó szopással kezdtünk majd punci és popsi nyalás utána egy hatalmas dugás
Tegnap a margit szigeten dugtam meg egy 19 éves csini ribancos csajt, a végén az arcára élveztem. Nagyon élveztűk mind a ketten, utána félúton elváltunk.
Puncinyalás ujjazással élvezédig aztán még 3 élvezés a pöcök nyalással. Én pedig isteni szopást kaptam a páromtól majd mellém ült és kézzel kivégzett miközben folyamatossan szemeztünk.
Akkor nalam meg haaaaa.

Húúú!
Egymás előtti maszturbálás, mindenféle segédeszközzel. Persze nem bírtam ki és egy idő után besegítettem neki,majd a szűk popsiját is megdugtam az ő kérésére. Csodás élmény volt, mint mindig.
A balcsiban egy jó dugás!

Sziasztok nagyobb mèretü pasit keresek baràtnőmnek ki szeretnè próbàlni màr ha valakinek aktuàlis üzenetet irjon csinos szèp nőről van szó
Privat Darkroom-Party
Krva jó volt.
Most picit le vagyunk lassulva
Krva jó volt.
Most picit le vagyunk lassulva

Csak egy egyszerű, élvezetes szex, nagy élvezéssel

Punci dugas majd fenek imadja a nejem en meg imadom nezni a kelyt az arcan
Zuhanyoztam, bejött és elkezdett szopni. Utána nagyon jót szexeltünk, miután elélvezett elkezdtem nyalni és ujjazni a végén pedig a mellére élveztem a spermámat
Tollasbál-mint mostanában mindig!

Nem tegnap este hanem ma delelott!
Kivegeztem a Szerelmem!

Szeretkezés a legjobb fajtából....