Üdvözlet szèp estét! Írok privátban !
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözlet szèp estét! Okay Írok privátban telefonszámot
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (2026. 07. 04. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 23:16
Gyöngyösön keresünk párommal együtt második férfit aki előtt térdelhetne és szophatna kettőnket
Hely megoldható
Hely megoldható
Sziasztok! Nem is mentünk be. Nyéki-tónál voltunk és hazajöttünk. Nézzük a meccset Jessee nagyon büszke a Francia csapatra
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 07. 04. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyöngyösön keresünk párommal együtt második férfit aki előtt térdelhetne és szophatna kettőnket
Hely megoldható
Hely megoldható
4.kerulet kornyeken kalandoznek autoval
Üdvözlet szèp estét!
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 07. 04. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözlet szèp estét!Benne vagyok Sándor 06 30 226 38 35
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2026. 07. 04. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
BalatonfűrEed!? Minden este! Pasit keresek aki szopat meg dug. autóban. négyfalkőzt. Csak akkor ítj ha szingli vagy! Ha házas stb Ne!! komolytalan kifogàsos partner nem érdekel.
Mi kint vagyunk
en itt vagyok ... ha nincs semmit ...csinálok
szép estét kívánok mindenkinek holnap reggel kihez ugorhatnek fell diszkréció mellett szopnalak nagyon jól szopok teljes diszkréció mellett fiatalos ápolt bi nős vagyok felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba
Láttuk az adatlapotokat... inkább "nem semmi"
Nagyon köszönjük
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (2026. 07. 04. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 21:47
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (2026. 07. 04. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A reptér az egy olyan hely ,ahol a szabadban , autóban szexuális együtlétet létesíthetsz a pároddal, ha vele mész ,valamint bevonhatsz másokat is akik ott vannak szintén autóval. Azt tudni kell hogy általában 20-30 férfi jut 1 párra. Egyedülálló lányok nem mennek oda, valamint a férfiak nagyon nagy része azért már a 40-50 -et tapossa. A felhozatal vegyes, viszont már ha csak az itt lévő kommenteket nézegeted, hogy ki járnak ki , láthatod hogy a 90% az nem éppen a legmegnyerőbb se kinézetre sem stílusban, sőt van 1-2 aki végig is kamuzza itt az életét , és hazudik össze vissza. Vagy ami még jobb van itt olyan aki ha meglát mondjuk titeket hogy kint vagytok ,megírja itt és odacsódít körétek mésik 20 vadbarmot aki végig akarja nézni vagy be akar csatlakozni a menetbe.
Személyes véleményem ,hogy én elkerülném azt a helyet. Nem a a legjobb arcok járnak oda , tisztelet persze a kivételnek ,mert vannak olyanok is , de ha tudtok akkor mennyetek szexmoziba , vagy swinger klubba , vagy keressetek pár házibarátot.
Ha egy jótanácsot megfogadsz inkább hanyagoljátok azt a helyet.
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok
Személyes véleményem ,hogy én elkerülném azt a helyet. Nem a a legjobb arcok járnak oda , tisztelet persze a kivételnek ,mert vannak olyanok is , de ha tudtok akkor mennyetek szexmoziba , vagy swinger klubba , vagy keressetek pár házibarátot.
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok
A reptér az egy olyan hely ,ahol a szabadban , autóban szexuális együtlétet létesíthetsz a pároddal, ha vele mész ,valamint bevonhatsz másokat is akik ott vannak szintén autóval. Azt tudni kell hogy általában 20-30 férfi jut 1 párra. Egyedülálló lányok nem mennek oda, valamint a férfiak nagyon nagy része azért már a 40-50 -et tapossa. A felhozatal vegyes, viszont már ha csak az itt lévő kommenteket nézegeted, hogy ki járnak ki , láthatod hogy a 90% az nem éppen a legmegnyerőbb se kinézetre sem stílusban, sőt van 1-2 aki végig is kamuzza itt az életét , és hazudik össze vissza. Vagy ami még jobb van itt olyan aki ha meglát mondjuk titeket hogy kint vagytok ,megírja itt és odacsódít körétek mésik 20 vadbarmot aki végig akarja nézni vagy be akar csatlakozni a menetbe.
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok (Ez egy válasz CatBat üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 19:52
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok (Ez egy válasz CatBat üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sokan említik itt a beszélgetésben a repteret. Felvilágosítanátok minket légyszi, hogy a reptéren hol és mi történik?
Teljesen fogalmatlanok vagyunk, sose hallottuk eddig még, hogy a reptérnél van valami huncutság
Sokan említik itt a beszélgetésben a repteret. Felvilágosítanátok minket légyszi, hogy a reptéren hol és mi történik?
Teljesen fogalmatlanok vagyunk, sose hallottuk eddig még, hogy a reptérnél van valami huncutság
Semmi...
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki Vecsésen ? Autóban szopnék és szopatnék, közös fasz verés jó lenne ??!!!
Vki Dánszentmiklós felé?kocsiban szabadban?
Reptér.
Sziasztok pár aki találkozna retér?

nyulipaar

kozanna
Katerina N