Erre van egy ősrégi trükk!
Kérdezd meg!
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2019. 04. 20. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezd meg!

Engem nagyon izgat a téma,de soha nem mertem még felhozni a páromnak,nem tudom,hogy őt mennyire izgatná a téma és fogalmam sincs,hogyan vezessen rá.
Szia mikorra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 20. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 20. szombat 15:41
Törölt felhasználó (4029302)

Ma estére keresünk férfit? S nem pénzért...

Törölt felhasználó (4029302)

Sziasztok pasit keresnénk 3 asra a hölgy örömére
Sziasztok. Ma estère pasit keresnènk. 3 szexre. Nagy mèret elöny.
Jó is nézni ahogy a párom élvezkedik egy nagy farkon .
A zsákbamacska, az már smafu...?
(De gondolom ha valaki jelentkezik, akkor lesz majd képcsere.)
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére férfit keressünk kifejezeten a hölgy örömére. Pécs és 50 km körzetében,utazni tudunk,ha van helyed az előny,de szeretjük a kocsiban is csinálni!!! Fiúk csak fényképek jelentkezhetek!!!!!!
Úgy nehéz lesz hogy 1db fotó sincs.
Remek írás!
Köszönöm!

Köszi, jó a cikk!!!! Tanulságos!
Inkább úgy helyes, hogy "izgatna ha megdugnánk..."
Nekem legalábbis.
Most Őt is nagyon izgatja a dolog, úgyhogy talán átesünk a tűzkeresztségen.
Nekem legalábbis.

Most Őt is nagyon izgatja a dolog, úgyhogy talán átesünk a tűzkeresztségen.

Törölt felhasználó (957431)

Tegnap éjjel összehoztuk egy régebb óta szerveződő párral
Nagyon kellemes volt minden
A Hölgy egy igazi csoda, 45 évesnek vallotta magát, de jó ha 30- nak nézett ki. Párjával nagyon finom édeshármast alakítottunk ki, teljes összhangban
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett
Sose volt még ilyenben részem, tetszett...
)
Köszi J és K nak a szíves fogadtatást!
A Hölgy egy igazi csoda, 45 évesnek vallotta magát, de jó ha 30- nak nézett ki. Párjával nagyon finom édeshármast alakítottunk ki, teljes összhangban
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett

Tegnap éjjel összehoztuk egy régebb óta szerveződő párral
)

Mire odaért a srác mi már akcióztunk egy kicsit , bementünk a szobába pezsgö beszélgetés , páromon csak egy hálóing volt alatta semmi ! Be volt takarózva a takaró alá myultam simogattam a srác meg rácuppant a melleire . Én elkezdtem nyalni a srácot meg közbe szopta , késöbb cseréltünk csak én beraktam a farkamat a punciába .
Ami nagyon megmaradt hogy a srác nyöszörög és elélvezett párom tiszta geci lett , utána a hátára feküdt engem szopott én meg felhuztam a lábait és ugy nyalta a srác ! Mondtam neki hogy a seggét os nyalja ! Végül elélvezett ! Miután elment a srác alvás éjjel arra ébredtem hogy az ujjam a pinájába van a lábai széthajintva , tuti azt álmodta hogy megint dugjuk ! A hibákért bocs ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 18:27
Ami nagyon megmaradt hogy a srác nyöszörög és elélvezett párom tiszta geci lett , utána a hátára feküdt engem szopott én meg felhuztam a lábait és ugy nyalta a srác ! Mondtam neki hogy a seggét os nyalja ! Végül elélvezett ! Miután elment a srác alvás éjjel arra ébredtem hogy az ujjam a pinájába van a lábai széthajintva , tuti azt álmodta hogy megint dugjuk ! A hibákért bocs ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Meselj. Mi tortent?
Meselj. Mi tortent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 18:11
Törölt felhasználó (427958)

Tegnap este jó kis hármasban volt részünk .
Reggel még a hatása alatt voltunk , ugyhogy egymásnak estünk és jól kibeszéltük közben az éjszakát !
Reggel még a hatása alatt voltunk , ugyhogy egymásnak estünk és jól kibeszéltük közben az éjszakát !
Tegnap este jó kis hármasban volt részünk .