sziasztok,
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.
szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.
szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
Bocsánat, ez Christiano84-nek szólt!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 04. 21. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Erre van egy ősrégi trükk!
Kérdezd meg!
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2019. 04. 20. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezd meg!

Engem nagyon izgat a téma,de soha nem mertem még felhozni a páromnak,nem tudom,hogy őt mennyire izgatná a téma és fogalmam sincs,hogyan vezessen rá.
Szia mikorra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 20. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 20. szombat 15:41
Törölt felhasználó (4029302)

Ma estére keresünk férfit? S nem pénzért...

Törölt felhasználó (4029302)

Sziasztok pasit keresnénk 3 asra a hölgy örömére
Sziasztok. Ma estère pasit keresnènk. 3 szexre. Nagy mèret elöny.
Jó is nézni ahogy a párom élvezkedik egy nagy farkon .
A zsákbamacska, az már smafu...?
(De gondolom ha valaki jelentkezik, akkor lesz majd képcsere.)
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére férfit keressünk kifejezeten a hölgy örömére. Pécs és 50 km körzetében,utazni tudunk,ha van helyed az előny,de szeretjük a kocsiban is csinálni!!! Fiúk csak fényképek jelentkezhetek!!!!!!
Úgy nehéz lesz hogy 1db fotó sincs.
Remek írás!
Köszönöm!

Köszi, jó a cikk!!!! Tanulságos!
Inkább úgy helyes, hogy "izgatna ha megdugnánk..."
Nekem legalábbis.
Most Őt is nagyon izgatja a dolog, úgyhogy talán átesünk a tűzkeresztségen.
Nekem legalábbis.

Most Őt is nagyon izgatja a dolog, úgyhogy talán átesünk a tűzkeresztségen.

Törölt felhasználó (957431)

Tegnap éjjel összehoztuk egy régebb óta szerveződő párral
Nagyon kellemes volt minden
A Hölgy egy igazi csoda, 45 évesnek vallotta magát, de jó ha 30- nak nézett ki. Párjával nagyon finom édeshármast alakítottunk ki, teljes összhangban
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett
Sose volt még ilyenben részem, tetszett...
)
Köszi J és K nak a szíves fogadtatást!
A Hölgy egy igazi csoda, 45 évesnek vallotta magát, de jó ha 30- nak nézett ki. Párjával nagyon finom édeshármast alakítottunk ki, teljes összhangban
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett

Tegnap éjjel összehoztuk egy régebb óta szerveződő párral
)

Mire odaért a srác mi már akcióztunk egy kicsit , bementünk a szobába pezsgö beszélgetés , páromon csak egy hálóing volt alatta semmi ! Be volt takarózva a takaró alá myultam simogattam a srác meg rácuppant a melleire . Én elkezdtem nyalni a srácot meg közbe szopta , késöbb cseréltünk csak én beraktam a farkamat a punciába .
Ami nagyon megmaradt hogy a srác nyöszörög és elélvezett párom tiszta geci lett , utána a hátára feküdt engem szopott én meg felhuztam a lábait és ugy nyalta a srác ! Mondtam neki hogy a seggét os nyalja ! Végül elélvezett ! Miután elment a srác alvás éjjel arra ébredtem hogy az ujjam a pinájába van a lábai széthajintva , tuti azt álmodta hogy megint dugjuk ! A hibákért bocs ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 18:27
Ami nagyon megmaradt hogy a srác nyöszörög és elélvezett párom tiszta geci lett , utána a hátára feküdt engem szopott én meg felhuztam a lábait és ugy nyalta a srác ! Mondtam neki hogy a seggét os nyalja ! Végül elélvezett ! Miután elment a srác alvás éjjel arra ébredtem hogy az ujjam a pinájába van a lábai széthajintva , tuti azt álmodta hogy megint dugjuk ! A hibákért bocs ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Meselj. Mi tortent?