Jól. Nagyon izgató volt így is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 12:53
Törölt felhasználó (104575)

Jól értem, sosem voltál jelen ?
Jól értem, sosem voltál jelen ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 12:51
Törölt felhasználó (413213)

Nálunk csak nélkülem volt de tudtam róla.
A titokban nálunk sem, de ha tudok róla, akkor az kicsit izgalmas. Mondjuk ilyen eddig csak egyszer volt, majdhogynem lehetetlen összehozni.
Viszont volt megint hármas élményünk a barátunkkal. Érdekes volt, most a "durvább", inkább fizikai jellegű essneki-keféljünk helyett inkább igazi hármas szeretkezés volt, sokkal lassabb, nyugisabb ritmusú, mint legutóbb. Ilyen is kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 12:37
Viszont volt megint hármas élményünk a barátunkkal. Érdekes volt, most a "durvább", inkább fizikai jellegű essneki-keféljünk helyett inkább igazi hármas szeretkezés volt, sokkal lassabb, nyugisabb ritmusú, mint legutóbb. Ilyen is kell.

Igen, ez a nélkülem, ők csak kettesben, szerintem sem jó dolog, habár nálunk volt ilyen, igaz csak egyszer.
Az igazi amikor három ember van a buliban, a leosztás az majdnem mindegy is.
De a hátam mögött, titokban, az nem pálya.
Nálunk csak nélkülem volt de tudtam róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 12:37

Igen, ez a nélkülem, ők csak kettesben, szerintem sem jó dolog, habár nálunk volt ilyen, igaz csak egyszer.
De a hátam mögött, titokban, az nem pálya. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 09. 13. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 08:03
De a hátam mögött, titokban, az nem pálya. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 09. 13. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nagyban függ attól a dolog, mire féltékeny a férfi. Saját tapasztalatom, hogy én semmilyen féltékenységet nem érzek ha közösen veszünk részt a játékban, beleértve az előtte lévő chatelést, találkozót, és természetesen a szex részét is. Ugyanakkor rettenetes átélni, amikor megpróbálják ezt a hátam mögött csinálni, kihagyni akár a chatből is. Ezt minidg előre jelzem az aktuális partnerjelöltnek, többen tiszteletben is tartják, de vannak akik minden igéretük ellenére gyorsan megpróbálnak a hátam mögött kavarni a nejemmel. Amikor lebuknak akkor kezdődik a hazudozás, meg magyarázkodás, aztán gyorsan vége az egésznek, mert ezek a hármast igazándiból kettesben akarnák, a többi csak kamu, üríteni vágynak más nőjébe. Patkányok.
helloooo-----ha izgat ahogy dugom ,,irj és találkozzunk..semmi jonak elrontoja nem vagyok.de magányos hölgyek is irhatnak
Szerintem nagyban függ attól a dolog, mire féltékeny a férfi. Saját tapasztalatom, hogy én semmilyen féltékenységet nem érzek ha közösen veszünk részt a játékban, beleértve az előtte lévő chatelést, találkozót, és természetesen a szex részét is. Ugyanakkor rettenetes átélni, amikor megpróbálják ezt a hátam mögött csinálni, kihagyni akár a chatből is. Ezt minidg előre jelzem az aktuális partnerjelöltnek, többen tiszteletben is tartják, de vannak akik minden igéretük ellenére gyorsan megpróbálnak a hátam mögött kavarni a nejemmel. Amikor lebuknak akkor kezdődik a hazudozás, meg magyarázkodás, aztán gyorsan vége az egésznek, mert ezek a hármast igazándiból kettesben akarnák, a többi csak kamu, üríteni vágynak más nőjébe. Patkányok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 09:31

Ezt a helyzetet csak félig értem. Azt gondolnám, ha valaki féltékeny a feleségére, akkor nem szereti ha megbámulják, nem szereti ha akárcsak véletlenül hozzáérnek, nem szereti ha flörtöl valakivel, stb.
Ha pedig ennek ellentéteként anya akár szexelhet, akár apa előtt is, esetleg nélküle de a tudtával, majd elmeséli, akkor nincs szó féltékenységről.
Szerintem.
Ha pedig ennek ellentéteként anya akár szexelhet, akár apa előtt is, esetleg nélküle de a tudtával, majd elmeséli, akkor nincs szó féltékenységről.
Szerintem.
De van akkor is csak az izgalom erősebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 09:31

Ezt a helyzetet csak félig értem. Azt gondolnám, ha valaki féltékeny a feleségére, akkor nem szereti ha megbámulják, nem szereti ha akárcsak véletlenül hozzáérnek, nem szereti ha flörtöl valakivel, stb.
Szerintem.
Szerintem.
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 07:53
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig én féltékeny vagyok mégis izgat.
Pedig én féltékeny vagyok mégis izgat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 07:27

Ha valaki féltékeny, ráadásul nagyon, az nemigen akarná, hogy a felesége mással is szexeljen, nem ?
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ?
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ?
Ha valaki féltékeny, ráadásul nagyon, az nemigen akarná, hogy a felesége mással is szexeljen, nem ?
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 07:00
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Van köztetek olyan aki féltékeny típus de mégis izgatja ha a felesége mással is szexel?

Van köztetek olyan aki féltékeny típus de mégis izgatja ha a felesége mással is szexel?

Szia, Ma délután Én kimegyek motorral... Elvinném egy körre....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 04:58
Törölt felhasználó (3897052)

Ma az Esztári lecsófesztiválon elcsábítaná valaki a csinos feleségem?
...jó lecsőt főz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 04:58

Törölt felhasználó (3897052)

Tényleg csodálatos csajszi vagy. Kellemes időtöltést szeretnék veletek hármasban eltölteni. Amennyiben a ti két választók is igen, úgy vegyük fel a kapcsolatot. Etele
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 06. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 17:48
Törölt felhasználó (1777462)

Nem egy pasi akar nálam bevágódni azzal, hogy neki a lovak is előre köszönnek. Erre én mindig elmondom, hogy szuper, akkor nálam nincs esélyed, nem szeretem. Kívétel nélkül mind elkezdi ecsetelni, hogy de jó lesz, meg majd figyel, meg csak őt fogom akarni, stb. Baromira nem értik meg az ilyen ********* félék, hogy van aki a nagyot szereti, vsn aki a kicsit. Nőkben is van aki tágabb, ők nyilván nagyobbat kerrsnek, aki pedig szűkebb, kicsit. Borzasztó egyszerű ez. Csak az ilyen kihaénnem huszárok nem fogják ezt fel.
(moderálva: vélemény minden személyeskedés nélkül)
(moderálva: vélemény minden személyeskedés nélkül)
Nálatok mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 14:59
Törölt felhasználó (4182452)

Szia.igy mar en is jartam,!
Szia.igy mar en is jartam,!
(Ez egy válasz dawww üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 17:49

Sziasztok, a nejem bevallotta, hogy egy rosszabb időszak során májusban félrelépett. Az elmondása alapján, a srác észrevette rajta, hogy nincs jó hangulatban, elkezdtek beszélgetni, majd pár nap mulva munka végeztével bement az irpdájába és megkérdezte: Hazafelé megbeszéljük a dolgokat?! A nejem belement a játékba. Komáromból hazafelé félreálltak, majd átült a kocsijába. pár percig keféltek az első ülésen, a srác idő előtt elélvezett. Utána nem csináltak ilyet. Érdekes, ahogy elmondta izgatott a dolog....