Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 136 137 138 139 140 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16915   2020. 05. 15. péntek 06:41
X Törölt felhasználó (3989732)
Itt szinte mindenki egy kicsit perverz, bár ez a regnáló társadalmi előítéletektől függően változik. smile

Ami esetleg ilynekor előjöhet még, hogy a hölgy ma vagy holnap kicsit elszégyelli magát, úgy érzi majd, hogy utolsó kurva stb. A te dolgod az lesz, hogy erősen tudatosítsd benne, hogy nem így van, te is ugyanúgy akartad, még jobban szereted stb. Nem törvényszerű persze, de sok emberkénél olvastam ilyet, és az első alkalom után az én páromnál is előjött a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 14. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2020. 05. 14. csütörtök 21:52
Tegnap megvolt az első hármasunk. Fantasztikus élmény volt. Nem gondoltuk, hogy ennyire jó lesz még most is a hatása alatt vagyunk. Határozottan jót tett a házasságunknak a haver közreműködése, aki jön egy hét múlva is, ha nem jön közbe semmi, mert nagyon élvezte a feleségem. Nehezen indult, mert feszültek voltunk, de az első szenvedélyes csókolózás után már ment simán minden. Az első orgazmusig csak néztem őket, egy izgalmas pillanatot sem szerettem volna kihagyni, bár voltak féltékeny pillanataim. Párom élvezését öröm volt végignézni és még utána sem váltak szét, hanem pár perc simogatás és smárolás után folytatták, amibe én is beszálltam. Úgy szopta a nejem a farkam mint talán még soha. Élvezés után rövid pihenő, most a spermás puncit vettem birtokba és rátöltöttem még egy adagot. A haver orális kényeztetést kapott ami után jólesett a párommal csókolózni. Lehet kicsit perverz vagyok.
#16914   2020. 05. 14. csütörtök 21:52
X Törölt felhasználó (4298102)
Tegnap megvolt az első hármasunk. Fantasztikus élmény volt. Nem gondoltuk, hogy ennyire jó lesz még most is a hatása alatt vagyunk. Határozottan jót tett a házasságunknak a haver közreműködése, aki jön egy hét múlva is, ha nem jön közbe semmi, mert nagyon élvezte a feleségem. Nehezen indult, mert feszültek voltunk, de az első szenvedélyes csókolózás után már ment simán minden. Az első orgazmusig csak néztem őket, egy izgalmas pillanatot sem szerettem volna kihagyni, bár voltak féltékeny pillanataim. Párom élvezését öröm volt végignézni és még utána sem váltak szét, hanem pár perc simogatás és smárolás után folytatták, amibe én is beszálltam. Úgy szopta a nejem a farkam mint talán még soha. Élvezés után rövid pihenő, most a spermás puncit vettem birtokba és rátöltöttem még egy adagot. A haver orális kényeztetést kapott ami után jólesett a párommal csókolózni. Lehet kicsit perverz vagyok.
#16913   2020. 05. 13. szerda 23:40
chatszereto chatszereto
Erről mindenképp írj egy bővebb beszámolót. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 12. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 22:54
Nagyon izgalmas a helyzet, holnap jön a haverom és megdugja a feleségem. Külön plusz a dologban, hogy a nejemnek én voltam az első, más férfivel még nem volt szexuális viszonya. Most meg két farok fogja a csúcsra járatni.
#16912   2020. 05. 13. szerda 21:29
emre33 emre33
Ilyen estét végignézném kis hangyaként, kiváncsi lennék rá, hogy a a hölgy mit érez ilyenkor, milyet élvez
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 12. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 22:54
Nagyon izgalmas a helyzet, holnap jön a haverom és megdugja a feleségem. Külön plusz a dologban, hogy a nejemnek én voltam az első, más férfivel még nem volt szexuális viszonya. Most meg két farok fogja a csúcsra járatni.
#16911   2020. 05. 13. szerda 08:24
drody drody
Ezert kell idősebb pasi itt vagyok wave
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40
Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
#16910   2020. 05. 13. szerda 06:48
nagynekatalin77 nagynekatalin77
Izgalmas....
#16909   2020. 05. 12. kedd 22:54
#16908   2020. 05. 12. kedd 21:43
Tomi 19 cm Tomi 19 cm
Sziasztok.
Kit izgat ha a feleségére, párjara verik?
Engem nagyon izgat ha látom, hogy a páromra izgulnak és kiverik.
Ha lenne kedved kiverni a páromra és szeretnéd, hogy én is kiverjem a te párodra irj itt vagy vegyél fel skypra.
Sajnos a feleségem nincs benne a többesbe pedig nagyon izgató lenne ha látnám ahogy más dugja.
Épp ezért szívesen nézem ahogy kiverik rá.
Van egy pár titokba csinált fotom.
Ha lenne kedved bármihez irj itt vagy skypon.
Skype. Tomisex85
#16907   2020. 05. 12. kedd 14:05
albertherceg albertherceg
Az első hármasban volt egy kis féltékenység bennem, na nem szex közben, hanem utána. Aktus közben az izgalom mindent elnyomott, kb olyan volt, mint ahogy előtte évekig fantáziáltam róla. Aztán pár napig volt valami halvány rossz érzés, de hamar elmúlt. A második után már semmi smile
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23
Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket. worship
#16906   2020. 05. 11. hétfő 22:38
kivancsiskodok kivancsiskodok
Majd mesélj! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 22:23
Végre sikerült a haverommal alaposan megbeszélni a témát és örült. hogy jöhet kényeztetni a feleségem. Most szerdára találtunk megfelelő időpontot. Közöltem a párommal, 13-án teljesül az amit elterveztünk. Fülig elvörösödött és izgatottan közölte, hogy rendben. Nekem folyamatosan áll a farkam annyira izgatónak találom.
#16905   2020. 05. 11. hétfő 22:23
Végre sikerült a haverommal alaposan megbeszélni a témát és örült. hogy jöhet kényeztetni a feleségem. Most szerdára találtunk megfelelő időpontot. Közöltem a párommal, 13-án teljesül az amit elterveztünk. Fülig elvörösödött és izgatottan közölte, hogy rendben. Nekem folyamatosan áll a farkam annyira izgatónak találom.
#16904   2020. 05. 11. hétfő 09:24
kkkk3636 kkkk3636
Az egyetlen dolog amire rá tudtam venni a párom,hogy lemenjünk szexmoziba, amikor még üzemelt, pár éve. Egy kabinban voltunk, a lyukon atdugott farkat félve fogta meg. Na akkor először nagyon furcsa volt látni ebben a helyzetben, de nagyon izgalmas volt. Kezdte a farokveréssel, aztan több alkalom után jutottunk addig, mig láttam,hogy beleül egy idegen farokba. Ami 20 éve féltékenység volt, ma nagy izgalom.
#16903   2020. 05. 11. hétfő 09:04
X Törölt felhasználó (4286482)
Egy nagyon ex barátnőmmel volt pár ilyen élményem. Két évet voltunk és fél év után próbáltuk ki. Mindkettőnknek nagyon tetszett és onanntól havi 1-2 alkalommal hármasoztunk és párx négyeseztünk is. Az első alkalom nagyon izgalmas volt. Majd kiugrott a szivem a helyéről amikor láttam ahogy más van benne. Végig az járt a fejemben ha végzett a srác mocskosul telerakom a szétdugott kis puncikáját! smile
Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23
Sziasztok!
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket. worship
#16902   2020. 05. 11. hétfő 07:57
fazonpar fazonpar
Engem nagyon izgatna ha egy, de leginkabb több oriasi farkú srác kemenyen megdugná. Tudom, hogy a nagy meretet szereti, mert a vibratorai is extrém méretűek, es nagyon elvezi őket. Saj os elzarkozik az ilyen dolgoktól. Pedig szamomra nagyon izgató lenne látni, ahogy sikitva elvez egy hatalmas, szexire borotvált faszon.
#16901   2020. 05. 11. hétfő 07:23
dogging33 dogging33
Sziasztok!
#16900   2020. 05. 10. vasárnap 10:44
SzofiBobi SzofiBobi
Sajnos ez elég gyakori! Nem szabad komolyan venni ezt a dolgot, kb 600 emberrel beszélgettünk itt, ebből kb 50 volt aki az adatlapunkon leírtaknak megfelel. Kb 10-el találkoztunk, 5 végződött szexel. Szóval óriási mennyiségű beszélgetés, válogatás, találka kell ahooz, hogy egy megfelelő embert találjatok. Ezt természetesen mindenire igaz. A valóban kereső pasiknak, még az is hátrány, hogy a remgeteg nem valódi keres miatt, Őket is sokszor kamusnak kezelik. Nem könnyű, de ne is lehetetlen! Az élményért, mindenképpen megéri, az időt és energiát rá szánni!!!!!!!!
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40
Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
#16899   2020. 05. 10. vasárnap 00:40
Cmszexthreesome Cmszexthreesome
#16898   2020. 05. 09. szombat 16:14
anál01 anál01
Őszintén irigylem azokat akik ilyen jellegű dologba bele vágnak. Én mindent megadnák ha egy pár bevállalna s beengedne az intim életűkbe s hogy részt vegyek benne. Úgy érzem csak állom marad. Aki teheti az pedig éljen a helyzettel.
#16897   2020. 05. 07. csütörtök 13:15
X Törölt felhasználó (4287332) VIP
Nagyon izgatott amikor láttam azt h más faszt milyen vadul szopott imádtam latni azt is mikor lovagolva elvezett az idegen faszon és közbe folyt a punci.. Ki is nyaltam azután pedig vissza mászott a faszra és tovabb lovagolt. Igazabol egy alakol volt még tavaly.. De nagyon tudott izgatni..
#16896   2020. 05. 06. szerda 20:49
X Törölt felhasználó (732009)
Sziasztok!
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.

... 136 137 138 139 140 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!