Itt szinte mindenki egy kicsit perverz, bár ez a regnáló társadalmi előítéletektől függően változik.
Ami esetleg ilynekor előjöhet még, hogy a hölgy ma vagy holnap kicsit elszégyelli magát, úgy érzi majd, hogy utolsó kurva stb. A te dolgod az lesz, hogy erősen tudatosítsd benne, hogy nem így van, te is ugyanúgy akartad, még jobban szereted stb. Nem törvényszerű persze, de sok emberkénél olvastam ilyet, és az első alkalom után az én páromnál is előjött a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 14. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 14. csütörtök 21:52

Ami esetleg ilynekor előjöhet még, hogy a hölgy ma vagy holnap kicsit elszégyelli magát, úgy érzi majd, hogy utolsó kurva stb. A te dolgod az lesz, hogy erősen tudatosítsd benne, hogy nem így van, te is ugyanúgy akartad, még jobban szereted stb. Nem törvényszerű persze, de sok emberkénél olvastam ilyet, és az első alkalom után az én páromnál is előjött a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 14. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)

Tegnap megvolt az első hármasunk. Fantasztikus élmény volt. Nem gondoltuk, hogy ennyire jó lesz még most is a hatása alatt vagyunk. Határozottan jót tett a házasságunknak a haver közreműködése, aki jön egy hét múlva is, ha nem jön közbe semmi, mert nagyon élvezte a feleségem. Nehezen indult, mert feszültek voltunk, de az első szenvedélyes csókolózás után már ment simán minden. Az első orgazmusig csak néztem őket, egy izgalmas pillanatot sem szerettem volna kihagyni, bár voltak féltékeny pillanataim. Párom élvezését öröm volt végignézni és még utána sem váltak szét, hanem pár perc simogatás és smárolás után folytatták, amibe én is beszálltam. Úgy szopta a nejem a farkam mint talán még soha. Élvezés után rövid pihenő, most a spermás puncit vettem birtokba és rátöltöttem még egy adagot. A haver orális kényeztetést kapott ami után jólesett a párommal csókolózni. Lehet kicsit perverz vagyok.
Tegnap megvolt az első hármasunk. Fantasztikus élmény volt. Nem gondoltuk, hogy ennyire jó lesz még most is a hatása alatt vagyunk. Határozottan jót tett a házasságunknak a haver közreműködése, aki jön egy hét múlva is, ha nem jön közbe semmi, mert nagyon élvezte a feleségem. Nehezen indult, mert feszültek voltunk, de az első szenvedélyes csókolózás után már ment simán minden. Az első orgazmusig csak néztem őket, egy izgalmas pillanatot sem szerettem volna kihagyni, bár voltak féltékeny pillanataim. Párom élvezését öröm volt végignézni és még utána sem váltak szét, hanem pár perc simogatás és smárolás után folytatták, amibe én is beszálltam. Úgy szopta a nejem a farkam mint talán még soha. Élvezés után rövid pihenő, most a spermás puncit vettem birtokba és rátöltöttem még egy adagot. A haver orális kényeztetést kapott ami után jólesett a párommal csókolózni. Lehet kicsit perverz vagyok.
Erről mindenképp írj egy bővebb beszámolót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 12. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 22:54

Nagyon izgalmas a helyzet, holnap jön a haverom és megdugja a feleségem. Külön plusz a dologban, hogy a nejemnek én voltam az első, más férfivel még nem volt szexuális viszonya. Most meg két farok fogja a csúcsra járatni.
Ilyen estét végignézném kis hangyaként, kiváncsi lennék rá, hogy a a hölgy mit érez ilyenkor, milyet élvez
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 12. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 22:54

Nagyon izgalmas a helyzet, holnap jön a haverom és megdugja a feleségem. Külön plusz a dologban, hogy a nejemnek én voltam az első, más férfivel még nem volt szexuális viszonya. Most meg két farok fogja a csúcsra járatni.
Ezert kell idősebb pasi itt vagyok
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40

Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
Izgalmas....
Sziasztok.
Kit izgat ha a feleségére, párjara verik?
Engem nagyon izgat ha látom, hogy a páromra izgulnak és kiverik.
Ha lenne kedved kiverni a páromra és szeretnéd, hogy én is kiverjem a te párodra irj itt vagy vegyél fel skypra.
Sajnos a feleségem nincs benne a többesbe pedig nagyon izgató lenne ha látnám ahogy más dugja.
Épp ezért szívesen nézem ahogy kiverik rá.
Van egy pár titokba csinált fotom.
Ha lenne kedved bármihez irj itt vagy skypon.
Skype. Tomisex85
Kit izgat ha a feleségére, párjara verik?
Engem nagyon izgat ha látom, hogy a páromra izgulnak és kiverik.
Ha lenne kedved kiverni a páromra és szeretnéd, hogy én is kiverjem a te párodra irj itt vagy vegyél fel skypra.
Sajnos a feleségem nincs benne a többesbe pedig nagyon izgató lenne ha látnám ahogy más dugja.
Épp ezért szívesen nézem ahogy kiverik rá.
Van egy pár titokba csinált fotom.
Ha lenne kedved bármihez irj itt vagy skypon.
Skype. Tomisex85
Az első hármasban volt egy kis féltékenység bennem, na nem szex közben, hanem utána. Aktus közben az izgalom mindent elnyomott, kb olyan volt, mint ahogy előtte évekig fantáziáltam róla. Aztán pár napig volt valami halvány rossz érzés, de hamar elmúlt. A második után már semmi
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23

Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.

Majd mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 22:23

Végre sikerült a haverommal alaposan megbeszélni a témát és örült. hogy jöhet kényeztetni a feleségem. Most szerdára találtunk megfelelő időpontot. Közöltem a párommal, 13-án teljesül az amit elterveztünk. Fülig elvörösödött és izgatottan közölte, hogy rendben. Nekem folyamatosan áll a farkam annyira izgatónak találom.
Végre sikerült a haverommal alaposan megbeszélni a témát és örült. hogy jöhet kényeztetni a feleségem. Most szerdára találtunk megfelelő időpontot. Közöltem a párommal, 13-án teljesül az amit elterveztünk. Fülig elvörösödött és izgatottan közölte, hogy rendben. Nekem folyamatosan áll a farkam annyira izgatónak találom.
Az egyetlen dolog amire rá tudtam venni a párom,hogy lemenjünk szexmoziba, amikor még üzemelt, pár éve. Egy kabinban voltunk, a lyukon atdugott farkat félve fogta meg. Na akkor először nagyon furcsa volt látni ebben a helyzetben, de nagyon izgalmas volt. Kezdte a farokveréssel, aztan több alkalom után jutottunk addig, mig láttam,hogy beleül egy idegen farokba. Ami 20 éve féltékenység volt, ma nagy izgalom.
Egy nagyon ex barátnőmmel volt pár ilyen élményem. Két évet voltunk és fél év után próbáltuk ki. Mindkettőnknek nagyon tetszett és onanntól havi 1-2 alkalommal hármasoztunk és párx négyeseztünk is. Az első alkalom nagyon izgalmas volt. Majd kiugrott a szivem a helyéről amikor láttam ahogy más van benne. Végig az járt a fejemben ha végzett a srác mocskosul telerakom a szétdugott kis puncikáját!
Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van. (Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23

Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van. (Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Engem nagyon izgatna ha egy, de leginkabb több oriasi farkú srác kemenyen megdugná. Tudom, hogy a nagy meretet szereti, mert a vibratorai is extrém méretűek, es nagyon elvezi őket. Saj os elzarkozik az ilyen dolgoktól. Pedig szamomra nagyon izgató lenne látni, ahogy sikitva elvez egy hatalmas, szexire borotvált faszon.
Sziasztok!

Sajnos ez elég gyakori! Nem szabad komolyan venni ezt a dolgot, kb 600 emberrel beszélgettünk itt, ebből kb 50 volt aki az adatlapunkon leírtaknak megfelel. Kb 10-el találkoztunk, 5 végződött szexel. Szóval óriási mennyiségű beszélgetés, válogatás, találka kell ahooz, hogy egy megfelelő embert találjatok. Ezt természetesen mindenire igaz. A valóban kereső pasiknak, még az is hátrány, hogy a remgeteg nem valódi keres miatt, Őket is sokszor kamusnak kezelik. Nem könnyű, de ne is lehetetlen! Az élményért, mindenképpen megéri, az időt és energiát rá szánni!!!!!!!!
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40

Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
Őszintén irigylem azokat akik ilyen jellegű dologba bele vágnak. Én mindent megadnák ha egy pár bevállalna s beengedne az intim életűkbe s hogy részt vegyek benne. Úgy érzem csak állom marad. Aki teheti az pedig éljen a helyzettel.
Nagyon izgatott amikor láttam azt h más faszt milyen vadul szopott imádtam latni azt is mikor lovagolva elvezett az idegen faszon és közbe folyt a punci.. Ki is nyaltam azután pedig vissza mászott a faszra és tovabb lovagolt. Igazabol egy alakol volt még tavaly.. De nagyon tudott izgatni..
Sziasztok!
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.