Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 699 700 701 702 703 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5640   2010. 05. 13. csütörtök 10:45
nokia7 nokia7
Tribal!
A hsz-ekből már látom én is smile
pempinyúl!
A kor tudod,hogy csak egy állapot,de nem 20 évesek vagyunk.
ParáznaBillegetö
Mi sem gondoltuk volna soha,hogy akivel igy vagyunk benne vannak.
De kitudodott és ez nagyon jó igy.
#5639   2010. 05. 13. csütörtök 10:13
X Törölt felhasználó (399158)
Lehet hogy csak azért érzem úgy, hogy távol van egymástól a kettő, mert még nem voltunk párcserében ugyanakkor többé-kevésbé már volt aki tanúja volt annak, hogy szexeltünk. De nekem mégsem tűnik még csak fajsúlyban sem azonosnak a kettő. Ugyanakkor majdnem annyira izgalmasnak gondolom, mint a párcserét. Legalábbis az érzékekre egyformán hathat szinte.

Belegondoltam a közelebbi barátainkba. Mindegyikkel lehet szexxel viccelni, de az egyik biztosan konzervatívabb annál, semhogy jó néven vennének egy ilyen felemlítést. A másikuknál valami gond lehet a házasságukkal és ez néha nyomon követhető. Itt megint csak baklövés lenne egy ilyet elővezetni. A többi pedig nem olyan akiknél mi kezdeményeznénk. De biztos lehetne olyan barátunk akikkel ez menne, csak nincs. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 05. 12. szerda 16:18
Az igények minden esetben markánsak kell, hogy legyenek. Hiszen az egymás előtti szex már csak egy lépésnyire van a közös szeretkezéstől, párcserétől. Nem kötelező érvényűen természetesen, de közel van hozzá.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ugyanolyan bizalmi dolog szinte mindkettő, hiszen intim közelségbe kerülnek a párok.
A keresgélési sorrend meg igazándiból mindegy. A végére úgy is az történik, hogy a személyes találkozó előtt már szelektált a fotó és szelektált a levélváltás. smile

Nokia7, ParáznaBillegetö!
Igen sok veszélyt rejt magában a baráti páros dolog is.
Ez nem könnyű, mert mi van, ha nem vevők a próbálkozásra? Van olyan baráti pár, akikkel folyamatosan lehet a szexszel viccelődni, de tudjuk, hogy ők alkalmatlanok lennének ilyesmire, főleg prűdség, féltékenység miatt.
Benne van annak a veszélye is, hogy egy kósza szeretkezés után netán szétmegy a barátság, mert mégsem úgy gondolta valaki a dolgot, vagy pont többet gondolt bele valaki.
#5638   2010. 05. 12. szerda 21:02
X Törölt felhasználó (54709)
Gondolom Ti fiatalabb korosztály vagytok, mert amit mi kapásból elvetünk az, hogy a baráti körből próbálkozzunk. Ez fiatalon még elmegy, de később már nem kockáztatja az ember a barátságot egy esetleges kellemetlen szituval.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2010. 05. 12. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 09:59
Próbálkozzatok barátikörből.
Mi is onnan találtuk meg a párt és keveredtünk már minden felállásba.
Söt ha minden jól megy akkor lesz még egy szóló pasi mert neki a felesége
nincs benne az ilyen kis huncutságokban.
#5637   2010. 05. 12. szerda 16:57
X Törölt felhasználó (462239)
Szia Nokia7!
Biztos lehetsz abban, hogy szerencsések vagytok! eljen smile
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2010. 05. 12. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 16:48
Tribal
Igazad lehet ezt nem vitatom,de nálunk ez nem fordulhat elő.
Nagyon régi barátság már és a többet akarás fel sem merül.
Csak szex és ez nagyon jó igy.
Lehet,hogy szerencsések vagyunk.
Jó keresgélést mindenkinek.
#5636   2010. 05. 12. szerda 16:48
nokia7 nokia7
Tribal
Igazad lehet ezt nem vitatom,de nálunk ez nem fordulhat elő.
Nagyon régi barátság már és a többet akarás fel sem merül.
Csak szex és ez nagyon jó igy.
Lehet,hogy szerencsések vagyunk.
Jó keresgélést mindenkinek.
#5635   2010. 05. 12. szerda 16:26
Szia! Nem is úgy értettem. smile Hanem ahogy írtam. Egészen más lehet a hangulat, mikor nem "üzemben" megy a játszadozás.
Irigyellek azért, hogy többször is volt részetek nyaralás folyamán "spontán" játszadozásban. Egy ilyen tetszene. Pl egy tengerparton, vagy a Balatonban, netán valamerre sátorozva, vagy mondjuk egy kellemes kis hotelben... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54709)
2010. 05. 12. szerda 10:35
Tribal! Nem azt mondtam, hogy csak swinger klubban swingerwzünk. Voltunk már közös nyaraláson, voltunk kölcsönösen egymás otthonában. Tényleg más, mint egy klubban. De csak azt engedjük be az otthonunkba, akit már megismertünk. A közös nyaralásról nem is beszélve.

A fotókról csak annyit, hogy ért már meglepetés pro és kontra, emiatt előre nem döntök el semmit. Csak a személyes találkozás dönt mindenről.
#5634   2010. 05. 12. szerda 16:18
Az igények minden esetben markánsak kell, hogy legyenek. Hiszen az egymás előtti szex már csak egy lépésnyire van a közös szeretkezéstől, párcserétől. Nem kötelező érvényűen természetesen, de közel van hozzá.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ugyanolyan bizalmi dolog szinte mindkettő, hiszen intim közelségbe kerülnek a párok.
A keresgélési sorrend meg igazándiból mindegy. A végére úgy is az történik, hogy a személyes találkozó előtt már szelektált a fotó és szelektált a levélváltás. smile

Nokia7, ParáznaBillegetö!
Igen sok veszélyt rejt magában a baráti páros dolog is.
Ez nem könnyű, mert mi van, ha nem vevők a próbálkozásra? Van olyan baráti pár, akikkel folyamatosan lehet a szexszel viccelődni, de tudjuk, hogy ők alkalmatlanok lennének ilyesmire, főleg prűdség, féltékenység miatt.
Benne van annak a veszélye is, hogy egy kósza szeretkezés után netán szétmegy a barátság, mert mégsem úgy gondolta valaki a dolgot, vagy pont többet gondolt bele valaki.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 05. 12. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 09:59
Egyetértünk. Én nem sorrendet írtam. Csak azokat a lépéseket, amiket nem hagynék ki. Fotó nélkül azért nem találkoznék, mert a jelentkezők 80% eleve nem jöhet szóba akkor velük mi a fenéért találkozzak. Azért az inkognitómat ha lehet én is csak a potenciális 1-3 jelöltnek fedném fel élőben.
Sokan hivatkoznak arra, hogy igazán megismerni csak élőben lehet. Ez tény, de előszűrőnek jó a kép, mert sok esetben abból is el tudok dönteni sokmindent. Ne kelljen már nekem 30 alkalommal randira mennem. De egymás előtti sexben nem biztos, hogy ilyen markánsak az igények.
#5633   2010. 05. 12. szerda 10:35
Tribal! Nem azt mondtam, hogy csak swinger klubban swingerwzünk. Voltunk már közös nyaraláson, voltunk kölcsönösen egymás otthonában. Tényleg más, mint egy klubban. De csak azt engedjük be az otthonunkba, akit már megismertünk. A közös nyaralásról nem is beszélve.

A fotókról csak annyit, hogy ért már meglepetés pro és kontra, emiatt előre nem döntök el semmit. Csak a személyes találkozás dönt mindenről.
#5632   2010. 05. 12. szerda 10:21
X Törölt felhasználó (399158)
Igen, ez kb. így reális, ahogy írjátok. Még egy egymás előtti szex kapcsolat kialakítása sem egyszerű, pedig kevesebb feltételnek kell megfelelni benne. Ugyanakkor szerintem az is lehet legalább annyira izgalmas.
Hogy baráti házaspárral hogy lehet ezt kialakítani, vagy hogy egyáltalán érdemes-e, arról megoszlanak a vélemények. Egy ilyen kezdeményezés rosszul is elsülhet és akkor oda a barátság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 18:34
Igazad van abban, hogy nagyon fontos bárminemű kontakt előtt a minél sokrétűbb kommunikáció. Akárhogyan nézzük, a szex, a testiség egy bizalmi dolog. Az emberek privát, intim szférájukba engednek szó szerint betekintést, illetve későbbiek folytán ebbe engednek bekapcsolódási lehetőséget.
A kontakt, a levelezést követő találkozó helyszínét azonban nagyon alaposan meg kell választani. Ekkor még nincs értelme rögtön lakáson találkozni. Jobb az egészséges bizalmatlanság. Első alkalommal.

A 30-40 levél feltételezése szerintem túlzás, bár, ha egy jól sikerült fotósorozat felkerül a képtárba, akkor elvileg összejöhet annyi. A szelektálással már könnyű dolga van az embernek. A levelek egy része tele van helyesírási hibával, bunkó, párszavas, buta. Egy újabb része, ami már kinéz valahogy, az nem igazán felel meg a keresési feltételeknek. Egy másik részénél kiderül, hogy vagy a feleség nem tud semmiről, vagy kamu az írója, netán fotógyűjtögető.

Egy nagyon kis része mindenben tökéletes. Első ránézésre.
Aztán ezek egy részéről is kiderül, hogy vannak egymásnak homlokegyenest eltérő igények, vágyak, külcsín-elképzelések. Például van, aki megkövetelné a partnereitől, hogy teljesen csupasz legyen, míg a másik jobb szereti az ápolt fazonírozást, vagy nem követeli meg a teljes csupaszságot (két napja mi magunk tapasztaltuk ezt a típusú igény-eltérést, mi voltunk a szemérem-szőrzet kérdésben az elfogadóbbak). Van, aki rajong a piercingekért és a tetoválásokért, míg a másik nem (ilyen is volt, tapasztaltuk, mert mi nem rajongunk a piercing hegyekért nyelvben, orrban, ajkakon).

Ha minden összejött, van némi szimpátia, végre megindul a levelezés, akkor is van olyan, aki oly bizalmatlan, még egy települést vagy kerületet sem mer megnevezni, vagy kibukik, hogy ál-keresztneveket használ (nak).

Ám ezen akadályt leküzdve jó esetben marad egy-két pár, akivel jöhet egy közös találkozó. Pl egy kávézóban, cukrászdában. Lesz egy jó hangulatú beszélgetés hosszú órákon keresztül. Ekkor lelkesek, szinte türelmetlenül, követelőzve várják levél válaszunkat, az újabb találkozó időpontját.
Aztán kopik a lelkesedés, rájönnek, nem akarnak mégsem sem mások előtt szexelni (mi indulásként elsőre csak ilyet tudnánk elképzelni, max átsimi), sem párcserét, sem 2-nő 1 férfi, két férfi 1 nő szexet semmilyen módon. Megijedtek. Nem egy ilyennel találkoztunk már.

Ugyanez a helyzet a csak +1 férfit keresőkkel is!
#5631   2010. 05. 12. szerda 10:18
X Törölt felhasználó (733802)
Az utolsó bekezdés teljesen igaz ! Ezt próbálom megértetni minidg. Erre jön a biovibratoros lehurrogás, ő is ember stb... Ez igaz. De mint írtad. Elvárás az is ,hogy alkalmazkodjon hozzánk. Durván fogalmazva ha állást keres valaki és hírdetésre jelentkezik ,nem a főnök fog alkalmazkodni hozzá. Ha önéletrajzot kérnek tőle (jelen esetben fotot ) ne jöjjön azzal,hogy szerinte elöbb legyen ez + az aztán majd eldönti. Mert azt tuti nem veszik fel a melo helyre : )))) jelen esetben recskázhat tovább !
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 05. 12. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 08:52
A kétkedőknek üzenem, hogy jön 30-40 levél, sőt, mondjuk egy három hónapig fennlévő hirdetésnél meghaladhatja az ötvenet, mégpedig bőven. Ez nem párra vonatkozik, hanem +1 ffi-re. De úgy, hogy nem kerestünk párt úgy is írt kb 10-15 pár, tehát ha azt kerestünk volna, akkor is reálisnak tartanám a 30-at.

Én azt mondom kell a kép. A levél lehet jól kitalált, lehet, hogy nem is ő írta, hanem vadászta valahonnan. Ha külön megy a test kép és külön az arc, akkor azzal nemigen lehet visszaélni. Ha valaki megpróbál az arcképemmel visszaélni, akkor azt mondom, hogy az iwiw-ről szedte le. A testképemről meg bizonygassa nyugodtan, hogy ahhoz az archoz tartozik, sok sikert hozzá. Nekem az a tapasztalatom, hogy azok ódszkodnak a képküldéstől, akik párkapcsolatban élnek. Sajna a jelentkező pasik 95%-a ilyen, csak gyáva. Aki nem az miért félne az inkognitó kiadásától? Hisz ő is ugyanazt keresi, amit mi, akkor pont előttünk szégyellős??? Marhaság.
Én nem találkoznék senkivel telefon vagy msn beszélgetés és fotó nélkül.

Még egy gondolat, amivel nem leszek szimpatikus. Én a +1 fél igényeit jelentősen hátrasorolnám a pár igényeihez képest. Én elfogadom, hogy ő is ember és neki is lehetnek természetes igényei, de akkor ő hirdessen és annak szabjon feltételeket, aki nála jelentkezett. Aki viszont az én irdetésemre jelentkezett az fogadja el az abban leírtakat. Óvatos javaslatokat szívesen meghallgatok, de fenntartom a jogot a nemleges válaszra és elvárom annak megértését elsőre. Uff. crazya
#5630   2010. 05. 12. szerda 09:59
Lillus Lillus
Egyetértünk. Én nem sorrendet írtam. Csak azokat a lépéseket, amiket nem hagynék ki. Fotó nélkül azért nem találkoznék, mert a jelentkezők 80% eleve nem jöhet szóba akkor velük mi a fenéért találkozzak. Azért az inkognitómat ha lehet én is csak a potenciális 1-3 jelöltnek fedném fel élőben.
Sokan hivatkoznak arra, hogy igazán megismerni csak élőben lehet. Ez tény, de előszűrőnek jó a kép, mert sok esetben abból is el tudok dönteni sokmindent. Ne kelljen már nekem 30 alkalommal randira mennem. De egymás előtti sexben nem biztos, hogy ilyen markánsak az igények.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 09:33
Párokról van szó, mikor túlzásnak vélem a 30-40-50 levelet. Kétkedő vagyok! smile
Mondjuk egy hirdetésre, egy hétre asszociálok.

A fotó valóban előny, ám, sokan vannak úgy, mi is, hogy nem szívesen töltenek fel bármit is. Előbb az írásos kontakt, aztán ha minden klappol, akkor jöhet a fotócsere, majd a "kávézás".

A + 1 fő igényeinek hátrasorolásában, legyen az férfi vagy nő, egyetértek.
#5629   2010. 05. 12. szerda 09:59
nokia7 nokia7
Próbálkozzatok barátikörből.
Mi is onnan találtuk meg a párt és keveredtünk már minden felállásba.
Söt ha minden jól megy akkor lesz még egy szóló pasi mert neki a felesége
nincs benne az ilyen kis huncutságokban.
#5628   2010. 05. 12. szerda 09:33
Párokról van szó, mikor túlzásnak vélem a 30-40-50 levelet. Kétkedő vagyok! smile
Mondjuk egy hirdetésre, egy hétre asszociálok.

A fotó valóban előny, ám, sokan vannak úgy, mi is, hogy nem szívesen töltenek fel bármit is. Előbb az írásos kontakt, aztán ha minden klappol, akkor jöhet a fotócsere, majd a "kávézás".

A + 1 fő igényeinek hátrasorolásában, legyen az férfi vagy nő, egyetértek.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 05. 12. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 08:52
A kétkedőknek üzenem, hogy jön 30-40 levél, sőt, mondjuk egy három hónapig fennlévő hirdetésnél meghaladhatja az ötvenet, mégpedig bőven. Ez nem párra vonatkozik, hanem +1 ffi-re. De úgy, hogy nem kerestünk párt úgy is írt kb 10-15 pár, tehát ha azt kerestünk volna, akkor is reálisnak tartanám a 30-at.

Én azt mondom kell a kép. A levél lehet jól kitalált, lehet, hogy nem is ő írta, hanem vadászta valahonnan. Ha külön megy a test kép és külön az arc, akkor azzal nemigen lehet visszaélni. Ha valaki megpróbál az arcképemmel visszaélni, akkor azt mondom, hogy az iwiw-ről szedte le. A testképemről meg bizonygassa nyugodtan, hogy ahhoz az archoz tartozik, sok sikert hozzá. Nekem az a tapasztalatom, hogy azok ódszkodnak a képküldéstől, akik párkapcsolatban élnek. Sajna a jelentkező pasik 95%-a ilyen, csak gyáva. Aki nem az miért félne az inkognitó kiadásától? Hisz ő is ugyanazt keresi, amit mi, akkor pont előttünk szégyellős??? Marhaság.

Még egy gondolat, amivel nem leszek szimpatikus. Én a +1 fél igényeit jelentősen hátrasorolnám a pár igényeihez képest. Én elfogadom, hogy ő is ember és neki is lehetnek természetes igényei, de akkor ő hirdessen és annak szabjon feltételeket, aki nála jelentkezett. Aki viszont az én irdetésemre jelentkezett az fogadja el az abban leírtakat. Óvatos javaslatokat szívesen meghallgatok, de fenntartom a jogot a nemleges válaszra és elvárom annak megértését elsőre. Uff. crazya
#5627   2010. 05. 12. szerda 09:27
Írhatják. smile
Mivel mi jelenleg szóló férfit nem keresünk, ezért ha ők írnak, a levelük automatikusan kuka... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 05. 11. kedd 23:16
Ezentúl csak ezt fogják írni nektek ,max más szavakkal : ))) (tuti)
#5626   2010. 05. 12. szerda 08:52
Lillus Lillus

#5625   2010. 05. 11. kedd 23:16
Ezentúl csak ezt fogják írni nektek ,max más szavakkal : ))) (tuti)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 22:55
Tudom hol van a társkereső, mi is regisztrálva vagyunk… smile )

Nem a pár félreütésről vagy a pár hibáról van szó. Az egy dolog. Előfordul. Hanem amikor egy öt szavas mondatban hat hibát találni, ráadásul a stílus és a tartalom alpári, bunkó.
Nem is értem az embereket, hogy a francba gondolják azt, hogy így is lehet próbálkozni. Vagy talán van olyan, akinek ez jön be?

A többes tapasztalat.
Ez nagyjából úgy lehet, hogy a jelentkezők úgy vélik, jóval nagyobb eséllyel indulhatnak neki a válogatási ceremóniának, ha beírják, micsoda nagy kanok, és mily hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a csoportszexben.
Pedig ha jobban átgondolnák, azt hiszem, szimpatikusabb lenne egy ilyesmi őszinte szöveg, miszerint „még nem volt ilyen élményem, de vágyom rá, éljük meg együtt, tanuljunk együtt” . Én legalábbis hasonlót mondanék a gyakorlatlan keresgélők helyében.
#5624   2010. 05. 11. kedd 22:58
Nagyon jó a swinger klub, mi is szeretjük, de mégis, valahogy más lehet a hangulata három, négy ember együttlétének, amikor van némi közvetlen közös élmény és ismeretség, és csak Ők vannak egymásnak, ők csak egymásért vannak, nem éri semmi más külső inger Őket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54709)
2010. 05. 11. kedd 21:07
Tribal! Maximálisan egyetértek Veled! Mi pont ilyen megfontolások miatt döntöttünk úgy, hogy swingerklubba járunk és ott ismerkedünk. Ezzel nagyon sok felesleges kört kihagyunk.
#5623   2010. 05. 11. kedd 22:55
Tudom hol van a társkereső, mi is regisztrálva vagyunk… smile )

Nem a pár félreütésről vagy a pár hibáról van szó. Az egy dolog. Előfordul. Hanem amikor egy öt szavas mondatban hat hibát találni, ráadásul a stílus és a tartalom alpári, bunkó.
Nem is értem az embereket, hogy a francba gondolják azt, hogy így is lehet próbálkozni. Vagy talán van olyan, akinek ez jön be?

A többes tapasztalat.
Ez nagyjából úgy lehet, hogy a jelentkezők úgy vélik, jóval nagyobb eséllyel indulhatnak neki a válogatási ceremóniának, ha beírják, micsoda nagy kanok, és mily hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a csoportszexben.
Pedig ha jobban átgondolnák, azt hiszem, szimpatikusabb lenne egy ilyesmi őszinte szöveg, miszerint „még nem volt ilyen élményem, de vágyom rá, éljük meg együtt, tanuljunk együtt” . Én legalábbis hasonlót mondanék a gyakorlatlan keresgélők helyében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 05. 11. kedd 20:34
Párról nem tudok nyilatkozni azt sosem kerestünk ! De a szoló fiúban bőven volt 30-40 . A társkeresőbe regisztrálva vagyunk és onnan elég sokan írtak, írnak ! (itt van a gg-n !!! Teljesen ingyenes és tényleg sokan írnak ! + Írnak a képetől és írnak a feladott hírdetésekhez is., Páran voltak akik más névvel írtak 2 helyről gunyos1 de ez a legkevesebb . Mint írtam azok akik írtak 99%-ban azt írták : többes tapasztalatom van : )))))
Azaz itt mindenki ilyen kapcsolatban él, de ha egy sorozatot látnak a gg-n ahol 2 fiú kényeztet egy lányt akkor mindenki azt írja alá : óhhhhhhhh ha nekem egyszer össze jönne . Na igen ! Pedig hát vóóóóóóóóót már : )

Az ember legszívesebben (legalább is én ) tényleg küldeném a képeket és ismerkednénk normálisan,,de nem teszem az említett okok végett ! nekünk is meg van a heppünk., ismerkedés és elképzelés a 3-al kapcsolatban. Nincsen ezzel gond . Sőt én annyi hibát ejtek írás közben ,hogy csak na. Pedig jó pár iskolát kijártam, a szabályokat szóról szóra tudom,de valahogy figyelmetlen vagyok és mondjuk nagyon gyorsan írok így el is ütök ezt azt és vissza nézni meg lusta vagyok . ( bár néha szúrja a szemem akkor javítom : ) )

De volt már olyan,hogy egyszerűen küldött képet valaki és 2 sor volt hozzá fűzve és szimpatikus volt . Ennyi . Utána beszéltünk msn-n és ott derűlt ki amikor kérdezgettünk dolgokat ,hogy egy hatalmas suttyó . (pedig hiba nélkűl írt : ) )

Én is egy bunkó vagyok ,tényleg az vagyok,,,,, van egy stílusom tudom,,, de éppen ezért még nehezebb találni olyat akire én is rábólintok ! És bevallom az asszony is válogatós .(ami nem baj)
#5622   2010. 05. 11. kedd 21:07
Tribal! Maximálisan egyetértek Veled! Mi pont ilyen megfontolások miatt döntöttünk úgy, hogy swingerklubba járunk és ott ismerkedünk. Ezzel nagyon sok felesleges kört kihagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van abban, hogy nagyon fontos bárminemű kontakt előtt a minél sokrétűbb kommunikáció. Akárhogyan nézzük, a szex, a testiség egy bizalmi dolog. Az emberek privát, intim szférájukba engednek szó szerint betekintést, illetve későbbiek folytán ebbe engednek bekapcsolódási lehetőséget.
A kontakt, a levelezést követő találkozó helyszínét azonban nagyon alaposan meg kell választani. Ekkor még nincs értelme rögtön lakáson találkozni. Jobb az egészséges bizalmatlanság. Első alkalommal.

A 30-40 levél feltételezése szerintem túlzás, bár, ha egy jól sikerült fotósorozat felkerül a képtárba, akkor elvileg összejöhet annyi. A szelektálással már könnyű dolga van az embernek. A levelek egy része tele van helyesírási hibával, bunkó, párszavas, buta. Egy újabb része, ami már kinéz valahogy, az nem igazán felel meg a keresési feltételeknek. Egy másik részénél kiderül, hogy vagy a feleség nem tud semmiről, vagy kamu az írója, netán fotógyűjtögető.

Aztán ezek egy részéről is kiderül, hogy vannak egymásnak homlokegyenest eltérő igények, vágyak, külcsín-elképzelések. Például van, aki megkövetelné a partnereitől, hogy teljesen csupasz legyen, míg a másik jobb szereti az ápolt fazonírozást, vagy nem követeli meg a teljes csupaszságot (két napja mi magunk tapasztaltuk ezt a típusú igény-eltérést, mi voltunk a szemérem-szőrzet kérdésben az elfogadóbbak). Van, aki rajong a piercingekért és a tetoválásokért, míg a másik nem (ilyen is volt, tapasztaltuk, mert mi nem rajongunk a piercing hegyekért nyelvben, orrban, ajkakon).

Ha minden összejött, van némi szimpátia, végre megindul a levelezés, akkor is van olyan, aki oly bizalmatlan, még egy települést vagy kerületet sem mer megnevezni, vagy kibukik, hogy ál-keresztneveket használ (nak).

Ám ezen akadályt leküzdve jó esetben marad egy-két pár, akivel jöhet egy közös találkozó. Pl egy kávézóban, cukrászdában. Lesz egy jó hangulatú beszélgetés hosszú órákon keresztül. Ekkor lelkesek, szinte türelmetlenül, követelőzve várják levél válaszunkat, az újabb találkozó időpontját.
Aztán kopik a lelkesedés, rájönnek, nem akarnak mégsem sem mások előtt szexelni (mi indulásként elsőre csak ilyet tudnánk elképzelni, max átsimi), sem párcserét, sem 2-nő 1 férfi, két férfi 1 nő szexet semmilyen módon. Megijedtek. Nem egy ilyennel találkoztunk már.

#5621   2010. 05. 11. kedd 20:34
Párról nem tudok nyilatkozni azt sosem kerestünk ! De a szoló fiúban bőven volt 30-40 . A társkeresőbe regisztrálva vagyunk és onnan elég sokan írtak, írnak ! (itt van a gg-n !!! Teljesen ingyenes és tényleg sokan írnak ! + Írnak a képetől és írnak a feladott hírdetésekhez is., Páran voltak akik más névvel írtak 2 helyről gunyos1 de ez a legkevesebb . Mint írtam azok akik írtak 99%-ban azt írták : többes tapasztalatom van : )))))
Azaz itt mindenki ilyen kapcsolatban él, de ha egy sorozatot látnak a gg-n ahol 2 fiú kényeztet egy lányt akkor mindenki azt írja alá : óhhhhhhhh ha nekem egyszer össze jönne . Na igen ! Pedig hát vóóóóóóóóót már : )

Az ember legszívesebben (legalább is én ) tényleg küldeném a képeket és ismerkednénk normálisan,,de nem teszem az említett okok végett ! nekünk is meg van a heppünk., ismerkedés és elképzelés a 3-al kapcsolatban. Nincsen ezzel gond . Sőt én annyi hibát ejtek írás közben ,hogy csak na. Pedig jó pár iskolát kijártam, a szabályokat szóról szóra tudom,de valahogy figyelmetlen vagyok és mondjuk nagyon gyorsan írok így el is ütök ezt azt és vissza nézni meg lusta vagyok . ( bár néha szúrja a szemem akkor javítom : ) )

De volt már olyan,hogy egyszerűen küldött képet valaki és 2 sor volt hozzá fűzve és szimpatikus volt . Ennyi . Utána beszéltünk msn-n és ott derűlt ki amikor kérdezgettünk dolgokat ,hogy egy hatalmas suttyó . (pedig hiba nélkűl írt : ) )

Én is egy bunkó vagyok ,tényleg az vagyok,,,,, van egy stílusom tudom,,, de éppen ezért még nehezebb találni olyat akire én is rábólintok ! És bevallom az asszony is válogatós .(ami nem baj)

... 699 700 701 702 703 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!