Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 662 663 664 665 666 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6387   2011. 02. 23. szerda 23:25
jn-31 jn-31
Bocsánat, de nem vagy biztos magadban...

És ez nem jó!
Tudnod kell, hogy jó vagy a szexben és akkor nem félsz attól, hogy mással jobban érzi magát. De mondjuk egy ilyen hármas szituban az nem jelenthet problémát, hogy a pár női tagja jól érzi magát. Miért?
Mert ez újdonság, és nagyon izgató. De ez nem jelenti azt, hogy nem téged szeret, vagy veled nem olyan jó a szex. Ez csak az újdonság varázsa nem több. És a cerka méret nem számít, hanem csak a technika. smile ))
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 02. 23. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 23. szerda 00:10
Én is elfantáziáltam már róla, hogy mással megdugatom a barátnőm, de mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem bírnám elviselni, ha egy nálam jobban kinéző, esetleg nagyobb faszú faszi dugná meg. Szerintem ez részben féltékenység, részben hiúság is.
Tudom , hogy a nőmnek én vagyok az ideálja , sőt annak ellenére, hogy átlagos (vagy kicsit alatti) a farkam, nagyon meg van vele elégedve, neki ez az ideális méret, sőt azt hangoztatja mindig, hogy a nagyobb neki már fájna korábbi tapsztalatai alapján.
#6386   2011. 02. 23. szerda 23:16
jn-31 jn-31
Na végre!!

Elég rég jártam erre de amiket most olvasgattam mint hozzászólás, azok csak az egymás köpködéséről szóltak....
Miért bántuk egymást, mikor mind a szex kedvtelői vagyunk?

Ráadásul egy olyan dologról van szó, ami csak keveseknek adatik meg. Örüljünk, hogy van erre partnerünk és ne veszekedjünk feleslegesen. Szerintem...

De ez a pályázat nekem tetszik, és én be is nevezek.... smile ))

De megkérdezném, hogy az nem baj e, hogy én egy olyan kalandot mesélnék el amivel mondjuk már régóta adós vagyok? smile ) Három pasi és két lány lenne benn a szereplő. De ebben van egy házaspár is. smile ) . Meg egy pár akik akkor már nem voltak együtt, de szexelni azért összejöttek.
És persze én is ott voltam... smile )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 09. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2011. 02. 09. szerda 14:38
Olvasom már ezt a topikot egy ideje, és borzasztóan tetszik, amikor álomszerűen vad, de mégis realisztikus-, és hihető történeteket írtok a témában...
Én is éppen eleget kacsint fantáziálok arról, ahogy a páromat döngeti valaki más - a tudtommal, sőt beleegyezésemmel - és annyira élvezi a kis Dög, hogy az én szám is fülig ér a boldogság(á)tól!
Már sokszor beszéltünk róla, és ugyancsak jó partner a képzelgésben - néha lehidalok, hogy miket talál ki szex vagy maszti közben - de addig még sosem jutottunk, hogy megpróbáljuk megvalósítani valamelyiket is az ábrándjaink közül...
Mit szólnátok egy kis háziversenyhez?
Van itt elég mesemondó, és egy csomó olyan is, aki az életből merítkezik...
Szeretném, ha írnátok egy buja feleséges sztorit, és megígérjük, hogy a Hölgy által győztesnek ítélt pályaművet megpróbáljuk megrendezni az életben is!
Határidő egyelőre nincs, létező bejegyzéseket hivatkozni nem ér, további segítséget csak kérésre adok... smile

pny_ffi
#6385   2011. 02. 23. szerda 18:38
cuckoldpar cuckoldpar
sziasztok mi is kipróbaltuk mar több alkalommal.engem is nagyon izgat ha nezem ahogy mas pasi dugja a felesegem hatalmas pinajat.ő 40 eves es szereti a fiatalabb pasikat.csak az a tapasztalat,hogy nagyon nehez megfelelő pasit talalni.most is keresünk valakit de nem jön össze.mi mateszalkan lakunk.cuckoldpar@citromail.hu
#6384   2011. 02. 23. szerda 16:04
X Törölt felhasználó (745787)
de persze nem árt figyelni arra hogy ne olyasvalakit vonjunk bele akihez a feleség vonzódik vagy kivánja nagyon

Miért, az még egy külön izgalom, nem? Ha már lúd... nyes finom
#6383   2011. 02. 23. szerda 13:28
herodotosz herodotosz
Érdekes, hogy nálunk a női biszexel indult az egész! Alig mertem rágondolni, hogy milyen lesz ha két nő szopja a farkam...Persze nagyon jó volt, de az igazi gyönyört nem két nővel éltem át. Szóló lányt nagyon nehéz találni, ezért párokat kerestünk. Az egyik szimpatikus párral elkezdtünk párcserézni, és akkor jöttem rá, hogy sokkal nagyobb örömet okoz férfival látni a kedvesem, mint nővel! Amikor megláttam, hogy dugja a másik pasi, rettentően begerjedtem. Alig vártam, hogy végezzenek és már nyomtam is befelé a farkam. Igaz, a baráti pár hölgytagja ezt nem vette jó néven, de nem bírtam magammal. A párom puncia úgy úszott a lucsokban, hogy azt gondoltam a másik srác biztosan jól teleélvezet. De nem így történt -gumit húzott- csak a kedvesem volt ennyire lucskos a szituációtól. Mintha bepisilt volna! Hatalmasat dugtunk a másik pár kandi tekintetétől kísérve. Azután a másik pár hölgy tagját kényeztettük hárman, hogy Ő se maradjon kielégületlen! Fantasztikus élmény volt elsőre...és ennek már hat éve smile
#6382   2011. 02. 23. szerda 07:51
NimfoPrincess NimfoPrincess
Csak nemrég fedeztem fel ezt a témát és ugy gondoltam ide ki merhetem irni amit élöben eddig elég kevés embernek mertem bevallani.
Nálunk az a helyzet hogy én beszéltem rá a páromat hogy menjen bele másokkal is. Eleinte nagyon ki volt akadva, azt mondta (barátnöje tanácsára) hogy biztosan nem szeretem ha ilyesmit kivánok töle.
Végül az érettségi bulin adta be a derekát mikor a helyzet ugy hozta hogy 5en az osztálytársai közül (fiuk) kissé ittasan azt találták mondani neki: Fizetünk neked fejenként 10,000 Ft-ot ha levetközöl nekünk és megdughatunk.
Eléggé késöre járt és ugy volt hogy elhuzunk a szobába amit arra az alkalomra béreltem ki.
Odajött hozzám teljesen zavarttan és azt mondta: Most teljesithetem a vágyad, ha még mindig izgatna.
Aztán elmondta mit ajánlottak a srácok és kérdezte: Szerinted merjek belemenni?
Azonnal igent mondtam neki, kézen fogtam, és odasétáltunk a srácokhoz. Azt mondtam neki, Induljunk
Rövidre fogva, felmentünk a hotelszobába, Judit vetközni kezdett, és én is segitettem neki ebben. A srácok is levetköztek, Judit felfeküdt az ágyra és hagyta hogy történjenek a dolgok vele
Külön izgató volt az a részlet hogy senki sem bajlódott gumival (tudom-tudom, felelötlenség).
Mikor az elsö srác ráfeküdt és csókolni kezdte a melleit, száját, és közben a merev farkát próbálta párom szük puncijába eröltetni, nem birtam tovább...levetköztem és a fotelból ülve verni kezdtem magamnak, ugy hogy Judit láthassa milyen hatást váltott ki belölem a látvány.
Sajnos a srácok nem voltak a helyzet magaslatán. Mint utólag elmondták elég régóta izgatta mindegyiket a párom, csak nem merték meg sem környékezni mert tudták hogy stabil kapcsolatban élünk.
Pár perc heves és néha kemény baszás után, sorra a Judit puncijába eresztették spermájukat.
Alig vártam hogy elmenjenek, és már másztam is rá juditra. Hatalmasat dugtunk akkor éjjel.
Teljesen egyetértek az efféle nyitott kapcsolatokkal de persze nem árt figyelni arra hogy ne olyasvalakit vonjunk bele akihez a feleség vonzódik vagy kivánja nagyon.
#6381   2011. 02. 23. szerda 07:20
X Törölt felhasználó (436025)
ezzel én is így vagyok de már beletörödtem mert szeretem ha szeret megmarad melleted ha nemszeret másikfickó
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 02. 23. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 23. szerda 00:10
Én is elfantáziáltam már róla, hogy mással megdugatom a barátnőm, de mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem bírnám elviselni, ha egy nálam jobban kinéző, esetleg nagyobb faszú faszi dugná meg. Szerintem ez részben féltékenység, részben hiúság is.
Tudom , hogy a nőmnek én vagyok az ideálja , sőt annak ellenére, hogy átlagos (vagy kicsit alatti) a farkam, nagyon meg van vele elégedve, neki ez az ideális méret, sőt azt hangoztatja mindig, hogy a nagyobb neki már fájna korábbi tapsztalatai alapján.
#6380   2011. 02. 23. szerda 00:10
melpi81 melpi81
#6379   2011. 02. 22. kedd 16:47
X Törölt felhasználó (96377) VIP
Izgatóan hangzott amit írtál, mi is csináltunk már hasonlókat..., De valóban a kórságokkal vigyázni kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 22. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453388)
2011. 02. 22. kedd 15:00
Sziasztok!
Hát mi h.párként már elég hosszú ideje (cca.25 éve) benne vagyunk ebben a dologban és többnyire pozitívak a tapasztalataink.
Az első akciózásunk egy házaspárral párcserés volt, s elég gázos lett, mert leittasodtunk eléggé mire elkezdtük.
Azután keresgéltünk újságok hirdetéseiben, párokat, szóló pasikat, nőket.
Egy pasit találtunk a közelből, akivel felvettük a kapcsolatot és még az nap este összefutottunk, s a kocsiban a nejem kézzel és szájjal kielégítette, amíg én nyaltam a pináját. Pár nap múlva már egy benzinkút moteljében szopattuk dugtuk vele közösen...ekkor volt először benne az enyémen kívül egy másik férfi fasza.... Heteró vagyok de tetszett, bejött a dolog mindkettőnknek, így hát folytatódtak az akciók.
Általában itt nálunk történtek a talik, de volt hogy a partnernél, illetve olyan is, amikor a kocsinkban dugták meg a hátsó ülésen én pedig masztiztam elől...na és persze, alig vártam, hogy én is megdughassam, ami a sráctól elköszönés után hazafele meg is történt...miközben újaztam a kocsiban éreztem, hogy olyan más nedvességű a pinája, hát kiderült hogy telespriccelte a srác, s hát én annyira fel voltam pörögve, hogy nem zavart, benyaltam a gecis pöckébe, majd én is nagyon megbasztam, telespricceltem. Szóval szuper volt, de rohadt felelőtlenség is, de hál isten nem volt semmi bajság.
Azóta, ha mások kúrják mindenképpen óvszerrel történik, csak ha kialakul egyfajta bizalom hosszabb táv esetén akkor verhetik be Neki anélkül és élvezhetnek el belé, de ez ritka.
Egy-két barátommal, akik stabil kapcsiban élnek szoktuk még időnként gumi nélkül dugni, s ők természetesen beleélvezhetnek bárhova... én kimondottan szeretem a már gecis pináját dugni, más sikamlású.
Valójában az igazi az lenne, ha nem kellene félni ezektől a szar betegségektől és sokan megbaszhatnák..de hát sajna egyre rosszabb.
#6378   2011. 02. 22. kedd 15:00
X Törölt felhasználó (453388)
Sziasztok!
Hát mi h.párként már elég hosszú ideje (cca.25 éve) benne vagyunk ebben a dologban és többnyire pozitívak a tapasztalataink.
Az első akciózásunk egy házaspárral párcserés volt, s elég gázos lett, mert leittasodtunk eléggé mire elkezdtük.
Azután keresgéltünk újságok hirdetéseiben, párokat, szóló pasikat, nőket.
Egy pasit találtunk a közelből, akivel felvettük a kapcsolatot és még az nap este összefutottunk, s a kocsiban a nejem kézzel és szájjal kielégítette, amíg én nyaltam a pináját. Pár nap múlva már egy benzinkút moteljében szopattuk dugtuk vele közösen...ekkor volt először benne az enyémen kívül egy másik férfi fasza.... Heteró vagyok de tetszett, bejött a dolog mindkettőnknek, így hát folytatódtak az akciók.
Általában itt nálunk történtek a talik, de volt hogy a partnernél, illetve olyan is, amikor a kocsinkban dugták meg a hátsó ülésen én pedig masztiztam elől...na és persze, alig vártam, hogy én is megdughassam, ami a sráctól elköszönés után hazafele meg is történt...miközben újaztam a kocsiban éreztem, hogy olyan más nedvességű a pinája, hát kiderült hogy telespriccelte a srác, s hát én annyira fel voltam pörögve, hogy nem zavart, benyaltam a gecis pöckébe, majd én is nagyon megbasztam, telespricceltem. Szóval szuper volt, de rohadt felelőtlenség is, de hál isten nem volt semmi bajság.
Azóta, ha mások kúrják mindenképpen óvszerrel történik, csak ha kialakul egyfajta bizalom hosszabb táv esetén akkor verhetik be Neki anélkül és élvezhetnek el belé, de ez ritka.
Egy-két barátommal, akik stabil kapcsiban élnek szoktuk még időnként gumi nélkül dugni, s ők természetesen beleélvezhetnek bárhova... én kimondottan szeretem a már gecis pináját dugni, más sikamlású.
Valójában az igazi az lenne, ha nem kellene félni ezektől a szar betegségektől és sokan megbaszhatnák..de hát sajna egyre rosszabb.
#6377   2011. 02. 19. szombat 16:49
igric igric
nem bizzuk másra, de azért segitséget kérhetunk, nem ?......
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2011. 02. 19. szombat 10:53
Nekem az sem világos miért másra bízzátok a keresést.....???
#6376   2011. 02. 19. szombat 16:48
igric igric
Szia , de igen egyszerubb, de a párom eloszor lány beszállót szeretne.....azután férfit....... nyes
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2011. 02. 19. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 09:08
Nem értelek akkor nem egyszerübb párt keresni ?
#6375   2011. 02. 19. szombat 16:41
Ron79 Ron79
Kedves Rocco!

Pedig ez igen egyszerű, nem kerestet mással, hanem azért írta, hogy azok a pasik akik mielőbb szeretnék a feleségét megkapni (ideiglenesen) először nőt kell, hogy hozzanak, mert a hölgy azt szeretné kipróbálni az extra hapsi előtt. Ez természetesen csak amolyan költői jellegű, mivel az író is tudja, hogy senki nem fog neki nőt hozni, csak a mielőbbi 2ffi + 1 nő hármas reményében. zavart2
Valóban a párok jelenthetnék a megoldást, szerintem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2011. 02. 19. szombat 15:37
Azért kerestet mással mert lányt szeretne????? smile ))) Kicsit belekavarodtál a válaszba
#6374   2011. 02. 19. szombat 15:37
X Törölt felhasználó (295546)
Azért kerestet mással mert lányt szeretne????? smile ))) Kicsit belekavarodtál a válaszba
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792226)
2011. 02. 19. szombat 15:21
Nekem világos smile Lányt szeretne...ahogy a párom is smile
#6373   2011. 02. 19. szombat 15:21
X Törölt felhasználó (792226)
Nekem világos smile Lányt szeretne...ahogy a párom is smile
#6372   2011. 02. 19. szombat 10:53
X Törölt felhasználó (295546)
Nekem az sem világos miért másra bízzátok a keresést.....???
(Ez egy válasz igric üzenetére (2011. 02. 18. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 18. péntek 13:33
sziasztok... hát nálunk az a helyzet hogy megbeszéltuk a 3 ast noi és férfi beszállóval is......most ott tartunk ,hogy a párom eloszor lányt szeretne harmadiknak, utána johet pasi is.....ugyhogy pasik akik szeretnétek beszállni hozzánk, szerezzetek nekunk gyorsan csajt !!!!!! Szevasztok......
#6371   2011. 02. 19. szombat 09:08
zorn zorn
Nem értelek akkor nem egyszerübb párt keresni ?
(Ez egy válasz igric üzenetére (2011. 02. 18. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 18. péntek 13:33
sziasztok... hát nálunk az a helyzet hogy megbeszéltuk a 3 ast noi és férfi beszállóval is......most ott tartunk ,hogy a párom eloszor lányt szeretne harmadiknak, utána johet pasi is.....ugyhogy pasik akik szeretnétek beszállni hozzánk, szerezzetek nekunk gyorsan csajt !!!!!! Szevasztok......
#6370   2011. 02. 18. péntek 13:33
igric igric
#6369   2011. 02. 18. péntek 09:35
X Törölt felhasználó (26551)
Sziasztok! párhoz csatlakoznék. Írjatok!
#6368   2011. 02. 17. csütörtök 22:40
X Törölt felhasználó (764722)
"lányos zavarába" teszi biztos. Ami esélyesebb, hogy hűségtesznek hiszi és nem akar csalódást okozni.
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 02. 17. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 17. csütörtök 22:02
Igen izgat minket de ha felhozom a témát akkor mindig eltereli a szót másra.

... 662 663 664 665 666 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!