Sziasztok!
Elsősorban a párok véleményére lennék kíváncsi a témában.
Sokszor olvastam, hogy zavar Titeket, hogy megbámulnak a szóló férfiak, amit abból a szempontból megértek, ha ezt valaki határokon átlépve, kultúrálatlanul csinálja.
A másik szempontból viszont elmondhatom, hogyha szólóban megyek én is megnézem a csinos hölgyeket, de sosem tolakodom. Talán ezért van az, hogy sok jó élményem van párokkal. Nem feltétlenül szexre gondolok, de rengeteg erotikus élményen volt.
Amikor kísérővel megyek wellnessezni, akkor pedig természetesnek tartom, ha megnézik, hiszen ha valami szép akkor azt meg kell csidálni. Én ezt így fogom fel. És Ti?
Sokszor olvastam, hogy zavar Titeket, hogy megbámulnak a szóló férfiak, amit abból a szempontból megértek, ha ezt valaki határokon átlépve, kultúrálatlanul csinálja.
A másik szempontból viszont elmondhatom, hogyha szólóban megyek én is megnézem a csinos hölgyeket, de sosem tolakodom. Talán ezért van az, hogy sok jó élményem van párokkal. Nem feltétlenül szexre gondolok, de rengeteg erotikus élményen volt.
Amikor kísérővel megyek wellnessezni, akkor pedig természetesnek tartom, ha megnézik, hiszen ha valami szép akkor azt meg kell csidálni. Én ezt így fogom fel. És Ti?
Azt gondolom más a megnèzès és a bambulás, vagy a tolakodás. Van aki igen lopva les, elkap egy egy pillanatot. Az ilyeneknek szerintem szívesen mutat is az ember. De aki a szaunavilágban követ mindenhová, és bambán néz, oda ül le, oda áll, oda megy be ahová te mész, az már kellemetlen, tolakodó. Ebből azt gondolom több van. Ezért jó parosan menni, mert ott mindkét félnek diszkrét visszafogott nézelődès van. Ha valaki szimpatikus úgyis küld egy jelet.
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (2023. 10. 18. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 09:17

Sziasztok!
Nem ezért mennénk, csak érdekelt mire lehet számítani..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 20:10
Törölt felhasználó (1333112)

Van bármilyen erotikus felhangja az estének? Pl sötétebb medencerészek ahol párok izgatják egymást, stb??
Kerekdombon a szauna napok estek mennyire lazak esetleg rextilmentes ?
Éjszakai fürdőzéskor zenés fürdőzést kell elképzelni, ahol rengeteg ember van. 3 melegvízes medence egymás mellett tele emberrel, előtte egy pult ahol a dj szolgáltatja a zenét. Teljes lámpafény van ilyenkor. Van még kint is egy medence. Oda is kimennek az emberek. Tömve szokott lenni az egész fürdő mindenféle korosztállyal. A szauna világban sincs semmi szexuális történés, ha ez lenne a kérdés lényege.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 20:10
Törölt felhasználó (1333112)

Van bármilyen erotikus felhangja az estének? Pl sötétebb medencerészek ahol párok izgatják egymást, stb??
A hétvégén szombaton és vasárnap is textilmentesek lesznek. Mi értesz lazaság alatt?
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 20:49

Kerekdombon a szauna napok estek mennyire lazak esetleg rextilmentes ?
Október 21-22-én Szezonnyitó Szaunamaraton az Aquaticum Szaunavilágban (Debrecenben).
Lazasag alatt a hangulatott , mennyire lehet ismerkedni stb .
Az egyik leglazább Ráckeve az egész országban..
Igen , miben nyilvanul meg ? Lehet ismerkedni vagy akar rosszalkodni is ?
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckeve tenyleg laza, főleg párban. A szóló pasikat nem annyira díjazzák
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 13:05

Ismerkedni lehet, de főként párok vannak és sok szóló pasi, ezért nagyon "ügyesnek" kell lenned
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 13:05

Akkor egyszer el latogatunk oda parommal.hat ha valami lesz

Ha párban mész és férfi társaságot szeretnétek akkor ajánlom
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor minden fele kepen legalabb egyszer el megyunk
Melyik ez a hely?
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 20. péntek 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben az új fürdő szaunavilága milyen? Aki volt már ott írhatna róla pár mondatot.
Sziasztok,
Szauna69 pénteki gender free napját mikor érdemes látogatni, amikor vannak is? a napi nyitvatartás 14-24 között írja, de gyanítjuk, hogy azért még délután nem indul be annyira az élet...
Van akinek van már tapasztalata ezügyben?
Szauna69 pénteki gender free napját mikor érdemes látogatni, amikor vannak is? a napi nyitvatartás 14-24 között írja, de gyanítjuk, hogy azért még délután nem indul be annyira az élet...
Leginkább semmikor
De attól függ, hogy párként mit kerestek.
"Élet" kb. 19 órától kezd lenni.
(Normális párra ne számítsatok, az ott kb. a lottó 5-ös kategória.) (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 20. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 10:48

(Normális párra ne számítsatok, az ott kb. a lottó 5-ös kategória.) (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 20. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Úgy tudom Bi Fiút keresnek, tehát jó esélyekkel indulnak.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 20. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 11:07

Leginkább semmikor
(Normális párra ne számítsatok, az ott kb. a lottó 5-ös kategória.)

(Normális párra ne számítsatok, az ott kb. a lottó 5-ös kategória.)