Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2660   2023. 11. 16. csütörtök 08:55
X Törölt felhasználó (4395772)
Valami hasonló volt szombaton Kehida is. Huszonketten egy tíz személyes szaunában, mint a heringek. A sót könnyebben tudtam volna a szomszédaimra kenni, mint magamra. Mellé a retrodiszkó (mondjuk ezt nem is értem, honnan jön ide, de úgy látszik divat lett).
Ott legalább a merülőmedence rendben volt és fűtöttek a pihenőben. A felöntés kivételével lehetettt akár élvezni is.
(Ez egy válasz BpOtto70 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 22:58
szombaton estén vigyázzanak a három gyerekre. Mert ki volt fizetve, s mert bíztam benne, hogy ilyen rossz szauna élményt nem lehet megismételni másik mesterrel - tévedtem, lehet. Ugyan el kell ismerni a harmadik felöntés volt a legjobb, egy középkorú férfi - szerintem egy helyi dolgozó- csinált egy kis showt zárás előtt, s grátisz hívott meg minket, az legalább jobb volt mint elődei. Persze annál a kettőnél nem volt nagy teljesítmény többet letenni az asztalra.
#2659   2023. 11. 16. csütörtök 06:27
veszpremxxx veszpremxxx
Hát akkor ez nem volt egy szuper nap. És nektek mi lenne ideális egy szaunában?
(Ez egy válasz BpOtto70 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 22:58
szombaton estén vigyázzanak a három gyerekre. Mert ki volt fizetve, s mert bíztam benne, hogy ilyen rossz szauna élményt nem lehet megismételni másik mesterrel - tévedtem, lehet. Ugyan el kell ismerni a harmadik felöntés volt a legjobb, egy középkorú férfi - szerintem egy helyi dolgozó- csinált egy kis showt zárás előtt, s grátisz hívott meg minket, az legalább jobb volt mint elődei. Persze annál a kettőnél nem volt nagy teljesítmény többet letenni az asztalra.
#2658   2023. 11. 16. csütörtök 06:24
Fox Mulderék Fox Mulderék
Elképzeltem, elég szürreális nyes a kicsi gesztenyénél, valószínűleg megkértem volna a páromat, hogy fojtson bele a kalózos medencébe.
(Ez egy válasz BpOtto70 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 22:55
Szombaton este Esztergomba voltunk . Bármennyire is “elfogadó” vagyok, ki kell jelentenem - nagyon rossz volt.
Már az érkezéskor feltűnt, hogy az éppen akkor befejeződő szeánszról feltűnően rákvörösen jönnek ki vendégek, meztelenül vagy lepedőkben.
A szaunákon és gőzön kívül a pihenőkben és folyosón hideg volt. S valószínűleg ezt szerették volna ellensúlyozni azzal, hogy a merülő medence vize, ellenben kellemesen langyos - de, erről majd később.
Előbb térjünk vissza a szeánszokra… melyek nagyüzemben mentek egyszerre négy helyen ( három szauna és egy gőz). Mi “csak” a szaunákban voltunk. Három felöntésen…
Azt már kezdjük megszokni - persze szerintem nem kellene, de úgy tűnik ha szaunába akarsz járni, akkor el kell viselned-, hogy minősíthetetlen zenei aláfestést szolgáltattak. De a zenei ízlésről nem érdemes vitázni - hisz többen dúdolták a 20-25 éves TNT, KFT és EDDA számokat. De mivel olyan hangos volt a zene, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy a közepes méretű JBL olyan hangosan ordított, nem kellett/ lehetett hallgatnom a szauna társak énekét.
Már a szeánsz elején rájöttem miért láttam rákvörös embereket.
Egy szeánsz kétszer 6-7 perces volt. E rövid idő alatt kb 5-6 ibrik - illóolajjal kevert - vizet zúdítottak a forró kövekre. Az “illóolajok”- csak nevükben voltak azok- teljesen szintetikus pacsulis ( hol van a természetben almás rétes, fahéjas keksz, téli állom és hasonló fantázia nevű olaj ) vizet locsoltak szét. Egyszerűen nem volt időnk izzadni, hisz a forró szintetikus párát folyamatosan legyezte a műkedvelő “szauna mester” az arcunkba. A forró gőzzel keveredett szintetikus rémálom úgy marta a szemem, hogy hazafele meg kellett állni öblögetni.
A szünetben egy lelkes segítő, nagy álló ventillátor segítségével, illetve egy legyezővel hűtött le minket. 2 perce még égettett a forró gőz, most meg szabályosan fáztam. Egy TNT slágert kellett végig fagyoskodni, s közben frissítőt szolgáltak fel, kiwi, citrom, narancs ízekben / később láttam, a legolcsóbb gyümölcsöt soha sem látott literes szörpből keverve/ Aztán megint kezdődött a spanyol inkvizíció... “Szerencsére” ez sem tartott tovább mint két retró sláger, de így is rákvörösen kerestem felüdülést a zuhany alatt. Illetve kerestem volna, de zuhanyokból is langyos víz folyt hasonlóan a 31 fokos merülő medencéhez, mely hőfokot ki is írták, ugyan csak egy alacsonyabb hőfokot egyszerűen egy filccel áthúzva.
Ezeket a megpróbáltatásokat nem lehetett kipihenni, mert a látogatásunk idején a fürdőben éjjeli fürdés is volt. És a vendegek szórakozását nem csak a csúszdák és a meleg medence szolgálta, hanem egy DJ élőben szolgáltatott zenéi is. A szeánszon hallott zeneket hallottam, újra “discósítva”. De hála a fürdőcsarnok akusztikájának és a két darab méteres hangfalnak nem csak mi szaunázók, hanem még a Dunán szemben lévő Párkányban is.
S ha kérded miért nem hagytam ott azonnal - mert nagyon vártuk ezt az estét . 60 km autóztam érte, nehéz volt leszervezni, hogy szombaton estén vigyázzanak a
#2657   2023. 11. 15. szerda 22:58
BpOtto70 BpOtto70
#2656   2023. 11. 15. szerda 22:55
BpOtto70 BpOtto70
Szombaton este Esztergomba voltunk . Bármennyire is “elfogadó” vagyok, ki kell jelentenem - nagyon rossz volt.
Már az érkezéskor feltűnt, hogy az éppen akkor befejeződő szeánszról feltűnően rákvörösen jönnek ki vendégek, meztelenül vagy lepedőkben.
A szaunákon és gőzön kívül a pihenőkben és folyosón hideg volt. S valószínűleg ezt szerették volna ellensúlyozni azzal, hogy a merülő medence vize, ellenben kellemesen langyos - de, erről majd később.
Előbb térjünk vissza a szeánszokra… melyek nagyüzemben mentek egyszerre négy helyen ( három szauna és egy gőz). Mi “csak” a szaunákban voltunk. Három felöntésen…
Azt már kezdjük megszokni - persze szerintem nem kellene, de úgy tűnik ha szaunába akarsz járni, akkor el kell viselned-, hogy minősíthetetlen zenei aláfestést szolgáltattak. De a zenei ízlésről nem érdemes vitázni - hisz többen dúdolták a 20-25 éves TNT, KFT és EDDA számokat. De mivel olyan hangos volt a zene, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy a közepes méretű JBL olyan hangosan ordított, nem kellett/ lehetett hallgatnom a szauna társak énekét.
Már a szeánsz elején rájöttem miért láttam rákvörös embereket.
Egy szeánsz kétszer 6-7 perces volt. E rövid idő alatt kb 5-6 ibrik - illóolajjal kevert - vizet zúdítottak a forró kövekre. Az “illóolajok”- csak nevükben voltak azok- teljesen szintetikus pacsulis ( hol van a természetben almás rétes, fahéjas keksz, téli állom és hasonló fantázia nevű olaj ) vizet locsoltak szét. Egyszerűen nem volt időnk izzadni, hisz a forró szintetikus párát folyamatosan legyezte a műkedvelő “szauna mester” az arcunkba. A forró gőzzel keveredett szintetikus rémálom úgy marta a szemem, hogy hazafele meg kellett állni öblögetni.
A szünetben egy lelkes segítő, nagy álló ventillátor segítségével, illetve egy legyezővel hűtött le minket. 2 perce még égettett a forró gőz, most meg szabályosan fáztam. Egy TNT slágert kellett végig fagyoskodni, s közben frissítőt szolgáltak fel, kiwi, citrom, narancs ízekben / később láttam, a legolcsóbb gyümölcsöt soha sem látott literes szörpből keverve/ Aztán megint kezdődött a spanyol inkvizíció... “Szerencsére” ez sem tartott tovább mint két retró sláger, de így is rákvörösen kerestem felüdülést a zuhany alatt. Illetve kerestem volna, de zuhanyokból is langyos víz folyt hasonlóan a 31 fokos merülő medencéhez, mely hőfokot ki is írták, ugyan csak egy alacsonyabb hőfokot egyszerűen egy filccel áthúzva.
Ezeket a megpróbáltatásokat nem lehetett kipihenni, mert a látogatásunk idején a fürdőben éjjeli fürdés is volt. És a vendegek szórakozását nem csak a csúszdák és a meleg medence szolgálta, hanem egy DJ élőben szolgáltatott zenéi is. A szeánszon hallott zeneket hallottam, újra “discósítva”. De hála a fürdőcsarnok akusztikájának és a két darab méteres hangfalnak nem csak mi szaunázók, hanem még a Dunán szemben lévő Párkányban is.
S ha kérded miért nem hagytam ott azonnal - mert nagyon vártuk ezt az estét . 60 km autóztam érte, nehéz volt leszervezni, hogy szombaton estén vigyázzanak a
#2655   2023. 11. 15. szerda 18:41
paroskalandok paroskalandok
Kb 2 órát voltunk, így ez a létszám lehetett akar 10+ is, nem vitatjuk.
Azt mi is tisztáztuk pár “követővel” hogy felesleges kísérgetniük, viszont az ápolatlan fogdosós fickó kicsit leverte a biztosítékot. A kaput is becsukta a szitu, mikor megkérdeztem h erre minek alapján érezte feljogosítva magát, és értetlenül nézett a nagy buta fejéből, és próbált makogni valami értelmeset… (nem ment neki)
Ez a rész ami lehangoló volt.
A pultos sracok jofejek!
A hely rendben van, habár a szétdobált földön és matracon hagyott védőfelszerelés lehangoló, de ezt egy sw klubban is megcsinálják, így ezt nem a helynek tituláljuk.
Szóval vegyes az élmény,
Talán a kevésbé tolakodó közeg jobb hangulatot eredményezett volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 15. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4395772)
2023. 11. 15. szerda 16:36
Így utólag tizet számoltam össze, azért írtam így. Volt egy srác, aki beszólogatott mindenkinek, de úgy tudom, őt megkérték, hogy távozzon.
Nem először voltam x-plore night-on, meg tudom erősíteni, hogy a hely nagyon rendben van, a személyzet teszi a dolgát és kedves. A rezidens meleg fiúk sem tolakodóak. Miután tisztáztuk, hogy a szerelmük plátói, még mindig tök jól elbeszélgettünk, poénra véve ezt a síkot.
Csodállkozom is, hogy nincsenek többen ezeken a napokon. Szerintem megér a hely mégegy esélyt.
#2654   2023. 11. 15. szerda 17:34
dnagy18 dnagy18
szerintem sorozatgyilkos feje volt a srácnak smile
#2653   2023. 11. 15. szerda 16:36
Így utólag tizet számoltam össze, azért írtam így. Volt egy srác, aki beszólogatott mindenkinek, de úgy tudom, őt megkérték, hogy távozzon.
Nem először voltam x-plore night-on, meg tudom erősíteni, hogy a hely nagyon rendben van, a személyzet teszi a dolgát és kedves. A rezidens meleg fiúk sem tolakodóak. Miután tisztáztuk, hogy a szerelmük plátói, még mindig tök jól elbeszélgettünk, poénra véve ezt a síkot.
Csodállkozom is, hogy nincsenek többen ezeken a napokon. Szerintem megér a hely mégegy esélyt.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 15. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 06:56
Köszönjük,

6 párt mi is láttunk, így velünk együtt 7 biztosan volt.
Viszont mivel nem tudunk kritika nélkül beszélni a társaság egy részéről, így inkább nem is kommenteljük az eseményt összességében.
Viszont ami fontos!
Nem a Magnummal kapcsolatban (mint hely, szolgáltató, dolgozók stb) van kifogás, inkább a megjelent közönség egy része aki kritikán aluli!
#2652   2023. 11. 15. szerda 10:04
Resonance Resonance
Ez sajnos egy általános probléma. Nudista strandon is vannak ominózus alakok, akik a telefonjukkal a kezükben fel s le járkálnak. Érdekes módon...
Régebben sokszor jártunk egy bizonyos szaunában, ahol az egész területen szigorúan tilos volt bármilyen fürdőruha használata. Ki volt írva, hogy a telefon használata kitiltást eredményez. Ugyanúgy nem volt megengedett otthonról hozott ennivaló fogyasztása sem. Igaz, nem is láttam olyant, aki ezt megszegte volna.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 15. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 06:59
Sziasztok,

Azért az necces, hogy naturista helyen telefonnal babrálnak…
Mi egész biztosan jeleznénk, hogy sürgősen tegyék el. Először direktbe, majd a személyzetnek…
#2651   2023. 11. 15. szerda 09:05
hupika hupika
Tavasszal történt Bükön, hogy a kinti medencében voltunk vagy 20 - an, és az emeleten egy pasi úgy csinált, mintha a telefonját nyomkodta volna. Felemeltem a kezem, középső ujjammal nemzetközi jelzést adtam neki,amit a vízben mindenki észrevett, hatalmas csend lett, a pasi meg jól láthatóan félrehúzta a telefonját, megnézte a saját szemével is, amit mutattam neki.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 15. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 06:59
Sziasztok,

Mi egész biztosan jeleznénk, hogy sürgősen tegyék el. Először direktbe, majd a személyzetnek…
#2650   2023. 11. 15. szerda 06:59
Sziasztok,

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (343129)
2023. 11. 14. kedd 18:04
Hosszú kihagyás után voltunk néhány hete és nagyon zavaró volt ,hogy mindenki telefonnal járkál a pihenőtérben, leülnek az ágyak köré és telefonoznak,gondolom kameráznak, ezért senki nem volt textilmentes sem a szaunákban sem a pihenőben.Továbbra is Bükfürdő az etalon.
#2649   2023. 11. 15. szerda 06:56
Köszönjük,

6 párt mi is láttunk, így velünk együtt 7 biztosan volt.
Viszont mivel nem tudunk kritika nélkül beszélni a társaság egy részéről, így inkább nem is kommenteljük az eseményt összességében.
Viszont ami fontos!
Nem a Magnummal kapcsolatban (mint hely, szolgáltató, dolgozók stb) van kifogás, inkább a megjelent közönség egy része aki kritikán aluli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4395772)
2023. 11. 14. kedd 16:03
10 pár biztosan volt.
#2648   2023. 11. 15. szerda 00:33
X Törölt felhasználó (916769)
Lehet kipróbálom Bükfürdőt én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 14. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (343129)
2023. 11. 14. kedd 18:04
Hosszú kihagyás után voltunk néhány hete és nagyon zavaró volt ,hogy mindenki telefonnal járkál a pihenőtérben, leülnek az ágyak köré és telefonoznak,gondolom kameráznak, ezért senki nem volt textilmentes sem a szaunákban sem a pihenőben.Továbbra is Bükfürdő az etalon.
#2647   2023. 11. 15. szerda 00:27
tomnc tomnc
Voltal esetleg? Milyen volt?
(Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 15:59
Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
#2646   2023. 11. 14. kedd 18:04
X Törölt felhasználó (343129)
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 09:04
Sziasztok,
Vasárnapi Esztergom Aquaszigetről szeretnénk érdeklődni.
Milyen lehetőségek vannak a naturista medence használatra, szauna, relax helység,
Esetleg szoktak e erotikus vágyakkal rendelkező párok vasárnap ott kikapcsolódni, stb
Minden infót szívesen veszünk, ami ehhez köthető.
Jó lenne kicsit pihenni, de az erotikát sem vetjük meg smile

Köszönjük
#2645   2023. 11. 14. kedd 16:03
10 pár biztosan volt.
(Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
#2644   2023. 11. 14. kedd 13:52
Stallion__86 Stallion__86
Egy meleg szaunától én nem várnám, hogy egyedüli hölgy lemegy, max pár, vagy biszex pasik nagyobb számban, akik szeretnék titokban megélni vágyaikat.
#2643   2023. 11. 13. hétfő 15:59
EgyPasi_BP EgyPasi_BP
#2642   2023. 11. 13. hétfő 15:59
Nudistapár Nudistapár
Amint irták,csak a fenti különálló rész fürdőruhamentes.Viszont itt nincs medence,csak merülőszerű kis semmi.Hallottunk olyat,hogy a pihenőben esetleg,de a paravánok,térelválasztók átlátszódnak,folyamatosan volt mozgás...mi ott nem tudtunk elképzelni se semmit.Szaunában volt néhány osztályon aluli egyed, akik alig feltünően követtek minket nyálat csorgatni.Párok néhányan voltak akkor.
Nekünk nem jött be a hely.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 12:47
Köszönjük szépen mindenkinek aki megosztott velünk infót a helyről smile
#2641   2023. 11. 13. hétfő 12:47
Köszönjük szépen mindenkinek aki megosztott velünk infót a helyről smile
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 12:22
Csak a szauna rész az emeleten textilmentes, a lenti medencés rész szigorúan textiles. A szaunás részlegnek van viszont egy nagy pihenő helyisége, paravánokkal elválasztott ágyakkal, sokszor hosszabb ideig is teljesen üres. Elvileg itt megtörténhet sok minden, bár én ilyet még nem láttam, nem tapasztaltam.

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!